IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Ти гледаш индекса, Day's Range: 6,281.62 - 6,390.94. Моят бъкет търгува явно некъв мартенски фючърс.
    Честно да си кажа, не знам бъкето къф фючърс търгува. Пише че изтича 14 март Бръкнах у блъмбърга на ябълката котировката е същия като на бъкето за фючърс. Нямам идея изобщо за немските. То да беше щатски - книга да ти напиша

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
      При мене нема 6400 .На кой го продаде за толко
      Ти гледаш индекса, Day's Range: 6,281.62 - 6,390.94. Моят бъкет търгува явно некъв мартенски фючърс.

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
        е как бе?

6404.75 е макса при мен!
        Моят бъкет е с 3 точки фикс. спред. И при мен толкова е макса. Поръчката висеше.

Коментар

• умрат да го свалят веднага след всяко покачване, покачването не е трайно
          молим?айде нема нужда

Коментар

• е как бе?

6404.75 е макса при мен!

Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
            http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
              ами ако заспи цената на моментните нива +-20 пипа и довечера сме над канала ,такъв вариант как да го тълкуваме??
              Аз съм скъсил от 1.42 затова мого да изчакам до към 1.29 - 1.30
              Графиката е от демото ми

П.С: не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                то ко иди на 1,29 начи и на 1,32 ши иди бре че даж и легендарното мож да стигне
                Ти АКАРА само гледай мача
                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Нещо ме понадупвате с късаците у Даксито. И от 6400 имам късо
                  Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                    Ако не пробие канала продължам да съм къс
                    ами ако заспи цената на моментните нива +-20 пипа и довечера сме над канала ,такъв вариант как да го тълкуваме??

Коментар

• Ако не пробие канала продължам да съм къс
                      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                        Още някое време ще има нелоши шейкове за скалпване, докато поразтоварят големите. Масовката вече откровено е шорт, т.е. дава своята лепта в името на оцеляването на банковата индустрия. Интрадей пазарът ще остане доста труден и чопи (ако е в сила възходящ сценарий), така че аз лично бих фаворизирал дългосрочни стратегии в момента. Нещо в смисъл на (ако позволите перефразата) "buy in may and go away". Тръгне ли вертикално нагоре, значи е станало време да се влиза по повече от 1 път на ден в платформата и не е лошо да се гледа за изход. Аз поне не знам за друг работещ начин да хване човек почти "цялото движение".

Около 1.38 са критичните нива за даунтренда.

За днес с много подскоци и последващи спадове може да го докарат до 1.2885/1.2900, примерно. Ако все още има някой неразтоварил, ще го върнат в диапазона от последните дни и тръскането ще продължи.

Странник, чудех се, дали на ЛС да ти го пусна това, но може да е от полза и на други - трябва мн сериозно да поработиш в/у егото и комплексите си. И двете са ти в повече. И ако егото те спъва, комплексите са ключа от палатката - отблокирай "заключената енергия", постигни хармония със себе си (спи спокойно, примерно, колкото и дребно да е това на пръв поглед) и недей упорства толкова в желанието си за изява. Ако наистина ги чуваше нещата, това нямаше да е важно за теб.

Надявам се, разбираш, че намеренията ми са добри; съжалявам, ако съм те засегнал, но винаги можеш да ме оругаеш.

Успех на всички!
                        Добър ден
                        Това което си написал е много полезно за всички дългосрочно скъсили като мен.
                        И все пак аз ще почакам още малко
                        Успех желая

Коментар

• Нещо ме понадупвате с късаците у Даксито. И от 6400 имам късо

Коментар

• Първоначално изпратено от The Market
                            Моля Странник да приеме извиненията ми! Съжалявам, че отделеното време, нерви и липсата на реални изживявания не доведоха до виртуални печалби! Вманиачаването, себеотричането и пренебрегването на важните неща в живота не са предпоставка за успех; по- скоро обратното!
                            Още някое време ще има нелоши шейкове за скалпване, докато поразтоварят големите. Масовката вече откровено е шорт, т.е. дава своята лепта в името на оцеляването на банковата индустрия. Интрадей пазарът ще остане доста труден и чопи (ако е в сила възходящ сценарий), така че аз лично бих фаворизирал дългосрочни стратегии в момента. Нещо в смисъл на (ако позволите перефразата) "buy in may and go away". Тръгне ли вертикално нагоре, значи е станало време да се влиза по повече от 1 път на ден в платформата и не е лошо да се гледа за изход. Аз поне не знам за друг работещ начин да хване човек почти "цялото движение".

Около 1.38 са критичните нива за даунтренда.

За днес с много подскоци и последващи спадове може да го докарат до 1.2885/1.2900, примерно. Ако все още има някой неразтоварил, ще го върнат в диапазона от последните дни и тръскането ще продължи.

Странник, чудех се, дали на ЛС да ти го пусна това, но може да е от полза и на други - трябва мн сериозно да поработиш в/у егото и комплексите си. И двете са ти в повече. И ако егото те спъва, комплексите са ключа от палатката - отблокирай "заключената енергия", постигни хармония със себе си (спи спокойно, примерно, колкото и дребно да е това на пръв поглед) и недей упорства толкова в желанието си за изява. Ако наистина ги чуваше нещата, това нямаше да е важно за теб.

Надявам се, разбираш, че намеренията ми са добри; съжалявам, ако съм те засегнал, но винаги можеш да ме оругаеш.

Успех на всички!

Коментар

• тегава не ами ...........тегава , вчера разколебаха удължилите днес поудариха сума ти стопове на скъсилите....................явно много навлеци като нас не им трябват............

Коментар

• затворена на 2811...тегава работа

Коментар

Working...
                                X