If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
10:37. Германия предложи следващия пакет от финансова помощ за Гърция да бъде отложен. forexlive.com Хайде надявайте ските!
Почна се тука има тука нема
Дано не им дадът пукнат цент на мазните кръци !!!!!!!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
ТАТО сподели своето виждане,че щом в 9.00 барът е затворил над 1.3269,моделът 2В е провален и аз затуй му казах,че големите също знаят,че ние си мислим това и чакат дребните шебеци да се накачулят на дълги и да им откраднат бананитеЕвентуално де.
Хи хи хи
МАМУН пак остана гладен
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Старшията ми уби детската мечта!Дай поне една нашивка,че не мога да се оженя иначе,бре!
ТАТО,притеснява ме,че и големите ги знаят тез фигури,дан земат да ни изненадат в гръб.Аз засега ще се ослушвам за фанфари или сирени от Маляшко.
Големи големи колко да са големи ? ....От маркета по голем няма Сега каката на Стамбата на един час го пази да не пада - демек подкрепа е
Тъй, понеже у сметката само пари. И никаква полза от тях, аз почвам да си правя една къса позиция у Даксито. За еврака нищо не мога да измисля. Вчера ядох шамарите по едната буза днес няма да му давам другата. Изобщо дет се казва - Едно безидейно влизане Късо 6812
Защо те притеснява, когато всички ги знаят, и всички действат синхронно, то големите няма много да напират да правят каквото си искат, защото може да го отнесат и те.
При такива формации, започва струването на ордери и тръгне ли цената към околните лимити, ще бъдат филнати и те, и от там цената може да излети до немай къде. Така, че видиш ли здрава формация, то най-вероятно ще бъде изпълнена, поради горното.
А и това 2Б, само защото е 2Б не дава ясна картина. Не знам за какъв фрейм говориш и къде се намира. Но си има метод за минимизиране на загубата при обратното действие на цената.
Общо взето формира ли се някоя очеизвадна фигура всички започват да налазват и все някакъв откат за покриване на разходите по сделката ще се образува в повечето случаи.
ТАТО сподели своето виждане,че щом в 9.00 барът е затворил над 1.3269,моделът 2В е провален и аз затуй му казах,че големите също знаят,че ние си мислим това и чакат дребните шебеци да се накачулят на дълги и да им откраднат бананитеЕвентуално де.
10:37. Германия предложи следващия пакет от финансова помощ за Гърция да бъде отложен. forexlive.com Хайде надявайте ските!
Почна се тука има тука нема
Коментар