IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    10:37. Германия предложи следващия пакет от финансова помощ за Гърция да бъде отложен. forexlive.com Хайде надявайте ските!
    Почна се тука има тука нема
    Дано не им дадът пукнат цент на мазните кръци !!!!!!!
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
      Хи хи хи ....
      Смееш се ама свинята -свинска оттатък ,е открила граал-еблевка и почва да трупа кинти ....Че не ще и ортаци с 5-цифрени суми ...Много льошо
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        ТАТО сподели своето виждане,че щом в 9.00 барът е затворил над 1.3269,моделът 2В е провален и аз затуй му казах,че големите също знаят,че ние си мислим това и чакат дребните шебеци да се накачулят на дълги и да им откраднат бананитеЕвентуално де.
        Хи хи хи
        МАМУН пак остана гладен
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• добър ден
          успешен да е за търгуващите хора
          губера да внимава да не се пропусне нещо
          купувам австралийци по малко.на евро не вярвам
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• има Тато, има
            тез дет 4ертаят
            графиките ,Тато
            те са по-големи

Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
            Големи големи колко да са големи ? ....От маркета по голем няма

Коментар

Старшията ми уби детската мечта!Дай поне една нашивка,че не мога да се оженя иначе,бре!
              ТАТО,притеснява ме,че и големите ги знаят тез фигури,дан земат да ни изненадат в гръб.Аз засега ще се ослушвам за фанфари или сирени от Маляшко.
              Големи големи колко да са големи ? ....От маркета по голем няма Сега каката на Стамбата на един час го пази да не пада - демек подкрепа е
              Last edited by ТАТО; 08.02.2012, 11:33.
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Някой гледа ли гръцката борсичка? Как си направиха Маляките едни 30% за 20 дни

Коментар

• Тъй, понеже у сметката само пари. И никаква полза от тях, аз почвам да си правя една къса позиция у Даксито. За еврака нищо не мога да измисля. Вчера ядох шамарите по едната буза днес няма да му давам другата. Изобщо дет се казва - Едно безидейно влизане Късо 6812

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
                    Благодарско!
                    С каквото може помагаме

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                      Защо те притеснява, когато всички ги знаят, и всички действат синхронно, то големите няма много да напират да правят каквото си искат, защото може да го отнесат и те.
                      При такива формации, започва струването на ордери и тръгне ли цената към околните лимити, ще бъдат филнати и те, и от там цената може да излети до немай къде. Така, че видиш ли здрава формация, то най-вероятно ще бъде изпълнена, поради горното.
                      А и това 2Б, само защото е 2Б не дава ясна картина. Не знам за какъв фрейм говориш и къде се намира. Но си има метод за минимизиране на загубата при обратното действие на цената.
                      Общо взето формира ли се някоя очеизвадна фигура всички започват да налазват и все някакъв откат за покриване на разходите по сделката ще се образува в повечето случаи.
                      ТАТО сподели своето виждане,че щом в 9.00 барът е затворил над 1.3269,моделът 2В е провален и аз затуй му казах,че големите също знаят,че ние си мислим това и чакат дребните шебеци да се накачулят на дълги и да им откраднат бананитеЕвентуално де.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• 10:37. Германия предложи следващия пакет от финансова помощ за Гърция да бъде отложен. forexlive.com Хайде надявайте ските!
                        Почна се тука има тука нема
                        Last edited by 4un4o; 08.02.2012, 10:48.

Коментар

• Благодарско!
                          Първоначално изпратено от ynwa Разгледай мнение
                          http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                            швейцареца наема
                            на мен пък ми сервираха кафето в леглото
                            Ебаси кефа И за швейко и за кайвето

Само дет на мен ми остана само позицийката за голямо бонго. Сичко останало - затворено. От 2100 пак почвам да им го продавам

Коментар

Ем тъй де-от същото място/CFTC/,само дето аз ти давам по-нова-от 03 февруари.
                              А да Благодаря! Късаците са намалели!

Коментар

• Добро утро.
                                Успехи днес желая
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X