If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гадните шибаняци как развалиха класически двоен връх на 88. Имах големи надежди за тази къса, но уви едва избих двойния върха с 20 пипа печалба от 91. Тук трябваше поне 60 пипа да вземем и пак с големи букви ДА ГО Д…ТЕ ВЗЕХ СИ МАЛКО И ОТ ТОЗИ ПАЙ.
За сега не разчитай на читав пазар
Може да има за кратки периоди адекватни движения
но едва ли ще траят за повече от седмица да не кажа дни
Валутната воина е в час пик
Анди австралиеца ти е жестоко в играта
австралиеца начупи графиката и мисля ще продължи след 2-3 дневна пауза
купил съм и малко канадци
и една позицийка в евро имам по препоръка на РЕДА от вчера.дотук е на 170 пипоня
приятна почивка на всички
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Аз моля фундаментаджийте да обяснят ще се оправи ли пазара или за напред ще си е такъв счупен. Това от както е дошла 2012 и е някакъв отвратителен пазар, нищо общо няма с миналогодишният, 2010, 2009 и т.н.
Миналата година по същото време правеше движения за чудо и приказ, тази година дори волатилните инструменти едвам мърдат.
НАИВНИК зле работата, не ми харесва, петък е , седмицата е на нула. Пазара не мърда, няма сделки, децата гладни, жената мрънка
За сега не разчитай на читав пазар
Може да има за кратки периоди адекватни движения
но едва ли ще траят за повече от седмица да не кажа дни
Валутната воина е в час пик
Аз моля фундаментаджийте да обяснят ще се оправи ли пазара или за напред ще си е такъв счупен. Това от както е дошла 2012 и е някакъв отвратителен пазар, нищо общо няма с миналогодишният, 2010, 2009 и т.н.
Миналата година по същото време правеше движения за чудо и приказ, тази година дори волатилните инструменти едвам мърдат.
НАИВНИК зле работата, не ми харесва, петък е , седмицата е на нула. Пазара не мърда, няма сделки, децата гладни, жената мрънка
Тва му викат Кофти пазар - период от време, в който децата не получават джобни, жената - бижута, а съпругът - секс
търговците влязоха на 1.29.... играчите още ли се гласят
Ама туй дето викат някои-да се прави точно обратното на това,което правят Голдманите,ще излезе вярно май-чу се,че закриват дългите си позиции в Е/Д и айдеее-еврото фръкна
Другите,дет ги бъзикат пак заради прогнозите им,са Сититек-те пък виждали тази година Е/Д на 1.10/15,а можело и по-ниско.Нищо чудно да видим 1.60
Някой каза че не гледаме франко При толкоз губещи позициЙ у индекси, почвам да си гледам печалбите у Франко
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар