IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мдааа, май продължаваме надоле, пак укъсявам кабела найстина шибана работа

Коментар

• Какво прави това бре, ще си изтряскам главата в стената прибрах 80% от късата а то отприщи като че ме чакаше
      Който ме слуша фалира.

Коментар

• Дакси под 6750, и 1,3060 до финала днес

Коментар

• Гадните шибаняци как развалиха класически двоен връх на 88. Имах големи надежди за тази къса, но уви едва избих двойния върха с 20 пипа печалба от 91. Тук трябваше поне 60 пипа да вземем и пак с големи букви ДА ГО Д…ТЕ ВЗЕХ СИ МАЛКО И ОТ ТОЗИ ПАЙ.
          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
            ДЕБЕЛ СТОП дадух у ДАКСИТО на 6860
            Спокойно, тва му беше на даксито От тук сме надоле

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
              За сега не разчитай на читав пазар
              Може да има за кратки периоди адекватни движения
              но едва ли ще траят за повече от седмица да не кажа дни
              Валутната воина е в час пик

Анди австралиеца ти е жестоко в играта
              австралиеца начупи графиката и мисля ще продължи след 2-3 дневна пауза
              купил съм и малко канадци
              и една позицийка в евро имам по препоръка на РЕДА от вчера.дотук е на 170 пипоня
              приятна почивка на всички
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Някой каза че не гледаме франко При толкоз губещи позициЙ у индекси, почвам да си гледам печалбите у Франко
                ДЕБЕЛ СТОП дадух у ДАКСИТО на 6860
                Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Че на кого му е притрябвал някакъв си секс
                  Не бъркай секса с боя
                  тук има и младежи
                  Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Хихих, ще почвам да търгувам греческия индекс. 5-6% дневно за нищо ги няма

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                      Аз моля фундаментаджийте да обяснят ще се оправи ли пазара или за напред ще си е такъв счупен. Това от както е дошла 2012 и е някакъв отвратителен пазар, нищо общо няма с миналогодишният, 2010, 2009 и т.н.
                      Миналата година по същото време правеше движения за чудо и приказ, тази година дори волатилните инструменти едвам мърдат.

НАИВНИК зле работата, не ми харесва, петък е , седмицата е на нула. Пазара не мърда, няма сделки, децата гладни, жената мрънка
                      За сега не разчитай на читав пазар
                      Може да има за кратки периоди адекватни движения
                      но едва ли ще траят за повече от седмица да не кажа дни
                      Валутната воина е в час пик

Анди австралиеца ти е жестоко в играта
                      Деградацията - висша форма на градация

Коментар

Тва му викат Кофти пазар - период от време, в който децата не получават джобни, жената - бижута, а съпругът - секс
                        Че на кого му е притрябвал някакъв си секс
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                          Аз моля фундаментаджийте да обяснят ще се оправи ли пазара или за напред ще си е такъв счупен. Това от както е дошла 2012 и е някакъв отвратителен пазар, нищо общо няма с миналогодишният, 2010, 2009 и т.н.
                          Миналата година по същото време правеше движения за чудо и приказ, тази година дори волатилните инструменти едвам мърдат.

НАИВНИК зле работата, не ми харесва, петък е , седмицата е на нула. Пазара не мърда, няма сделки, децата гладни, жената мрънка
                          Тва му викат Кофти пазар - период от време, в който децата не получават джобни, жената - бижута, а съпругът - секс

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                            търговците влязоха на 1.29.... играчите още ли се гласят
                            Ама туй дето викат някои-да се прави точно обратното на това,което правят Голдманите,ще излезе вярно май-чу се,че закриват дългите си позиции в Е/Д и айдеее-еврото фръкна
                            Другите,дет ги бъзикат пак заради прогнозите им,са Сититек-те пък виждали тази година Е/Д на 1.10/15,а можело и по-ниско.Нищо чудно да видим 1.60
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Някой каза че не гледаме франко При толкоз губещи позициЙ у индекси, почвам да си гледам печалбите у Франко

Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                търговците влязоха на 1.29.... играчите още ли се гласят
                                Аз търгувам от 8 сутринта до 5 слетобяд преди и следтова не ме интересува кво става

Коментар

Working...
                                X