If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Понеже стискам едни къси, тоест патерна е срещу мен, отговорът е ДА, H&S 120%. по едното време имаше подобна фигурка на възхудящата в момента уж КУРекция. Ама естествено не се реализира. Но това ще се реализиара, гаранция.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Паркирането навсякъде в Софето в момента става със засилване и пльоскане в преспите Аз си ходя с лопата Използвай местата около храма. Там има две нива на паркиране. Едното може да е почистено
Или до стадиона. Там са по-големи площи и до Аксаков ти е една разходка 500 метра през парка
Паркирането навсякъде в Софето в момента става със засилване и пльоскане в преспите Аз си ходя с лопата Използвай местата около храма. Там има две нива на паркиране. Едното може да е почистено
Проблема е дали са разчистени паркоместа? или да си нося кирка лопата и пълно бойно снаряженоие
Университета бре! Там са и големи данъкоплатци и ме викат да ми видят сметката Около Парламента се намира.
"Проблемите на богатите са много по-жестоки от тези на бедните"
...........как няма инструмент"данъци" по тез пазари..............само удължаваш и си свиркаш
Тато. точно тук минава кака 89 на дневна. 1.3320. Не мисля ,че ще я пробие лесно. По скоро на пресконференцията на ЕЦВ ще има негативни изказвания и еврото ще "полети" както казваше Анон според мен с главата надолу. така ,че много Фнимателно.с дългите и стоповете им.
Забравих да добявя ,че точно тук минава една много сериозна низходяща тренд линия по върховете на дневна.
Коментар