IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Виж ауд/долар на 30мин. Ще сурка май надолу а стопа е около 20 пипса.
    Тц, аз тея не ги знам

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Или до стадиона. Там са по-големи площи и до Аксаков ти е една разходка 500 метра през парка
      Виж ауд/долар на 30мин. Ще сурка май надолу а стопа е около 20 пипса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
        Кво ще кажете за тва, приемате ли го за H&S
        Понеже стискам едни къси, тоест патерна е срещу мен, отговорът е ДА, H&S 120%. по едното време имаше подобна фигурка на възхудящата в момента уж КУРекция. Ама естествено не се реализира. Но това ще се реализиара, гаранция.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Паркирането навсякъде в Софето в момента става със засилване и пльоскане в преспите Аз си ходя с лопата Използвай местата около храма. Там има две нива на паркиране. Едното може да е почистено
          Или до стадиона. Там са по-големи площи и до Аксаков ти е една разходка 500 метра през парка

Коментар

Паркирането навсякъде в Софето в момента става със засилване и пльоскане в преспите Аз си ходя с лопата Използвай местата около храма. Там има две нива на паркиране. Едното може да е почистено
            Благодяря още веднъж!

Коментар

Проблема е дали са разчистени паркоместа? или да си нося кирка лопата и пълно бойно снаряженоие

Коментар

Проблема е дали са разчистени паркоместа? или да си нося кирка лопата и пълно бойно снаряженоие
                бойното снаряжение го вземи за респект и на данъчните

Коментар

Не е ли СУ Инак по добре е да не влизаш по Аксаков, а да се паркираш или на Коня или ок парламента
                  Благодаря!

Коментар

Университета бре! Там са и големи данъкоплатци и ме викат да ми видят сметката Около Парламента се намира.
                    "Проблемите на богатите са много по-жестоки от тези на бедните"
                    ...........как няма инструмент"данъци" по тез пазари..............само удължаваш и си свиркаш

Коментар

• Кво ще кажете за тва, приемате ли го за H&S
                      Attached Files
                      Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• дет са вика:
                        "гъзъ си с рози накичи,
                        насраното да не ли4и"
                        Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                        еврооптимизъм..........светло евробъдеще.........цветя и рози..........
                        l:

Коментар

• Еваларката! От Форекс ли влезе в големи данъкоплатци?

Коментар

Университета бре! Там са и големи данъкоплатци и ме викат да ми видят сметката Около Парламента се намира.
                            Не е ли СУ Инак по добре е да не влизаш по Аксаков, а да се паркираш или на Коня или ок парламента

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              ПУ = Пловдивски университет. Поне аз така знам

Ти да не би да питаш за СУ= Софийския университет. Той е най близо до парламента.
                              Да грешката е моя питам за СУ.

Коментар

Тато. точно тук минава кака 89 на дневна. 1.3320. Не мисля ,че ще я пробие лесно. По скоро на пресконференцията на ЕЦВ ще има негативни изказвания и еврото ще "полети" както казваше Анон според мен с главата надолу. така ,че много Фнимателно.с дългите и стоповете им.
                                Забравих да добявя ,че точно тук минава една много сериозна низходяща тренд линия по върховете на дневна.

Коментар

Working...
                                X