IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
    тарантула така не се моринамираш му женска при този вид мъжките живеят докато не изпълнят съпружеските си задължения,после тя го убива като му впръсква в мозъка отровата сиако нашата тарантула е е модифициран вариант без мозък ,тогава си го загазил
    имам каска

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      може и така да търгуваш като се опиташ да прецакаш леко бъкета но пък и той го е сметнал в негова полза...спрях да скалпвамм и с малък обем хванах едни 50 бързи пипа
      еиии наи после ме послуша
      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        Мерси, това малко ми прилича на кери трейда от преди взимаш ниски кредити и влагаш във високорисковите активи/валути
        може и така да търгуваш като се опиташ да прецакаш леко бъкета но пък и той го е сметнал в негова полза...спрях да скалпвамм и с малък обем хванах едни 50 бързи пипа
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Днеска +98 пипса от долар евро и 10 долар йен Аккаунта ми набъбна с 4 %
          Last edited by kostas19; 16.02.2012, 18:51.

Коментар

защото приемат долара като отправна то4ка спрямо останалите валути.лихвата по доларите е почти =0% и когато имаме добри новини за америка играчите се втурват към ужким високорисковите и същевременно доходни валути, защото са окрилени от оптимизъм за икономиката.ако америка е добре всички са добре и обратното но не винаги е така както го описах има и дни с изключения, като слаби данни еврото лети,в гърция се бият пак лети
            Мерси, това малко ми прилича на кери трейда от преди взимаш ниски кредити и влагаш във високорисковите активи/валути
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              мен само РЕДА мой да ми казва
              ти трай да не го отнесеш.бесен съм
              ТАРАНТУЛАТА се е модифицирал и ми троши ВИНКЕЛА
              търся ТРЪБА голям цолаж да го изпъна в тиквоча
              тарантула така не се моринамираш му женска при този вид мъжките живеят докато не изпълнят съпружеските си задължения,после тя го убива като му впръсква в мозъка отровата сиако нашата тарантула е е модифициран вариант без мозък ,тогава си го загазил
              Last edited by strannik; 16.02.2012, 18:41.

Коментар

олиииииииииииииии Реде преврат преврат
                скалпирай си там
                не се обаждай в строя
                неподготвен
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Ти се справяш много по добре от РЕДА. Много по майсторски ръководиш. Не си ли се замислял да му резнеш зелката и да станеш пълноправен господар
                  ше ядеш мазната опашка мечка
                  щи резна зелката на тебе аз
                  не се прави на остроумен.тез номера при ЖИУОТНИТЕ ще ги въртиш
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Ти се справяш много по добре от РЕДА. Много по майсторски ръководиш. Не си ли се замислял да му резнеш зелката и да станеш пълноправен господар
                    олиииииииииииииии Реде преврат преврат
                    Last edited by stone kold; 16.02.2012, 18:34.
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Мале мале. Финансисти. Изказ. Очарован съм
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                          немаше ме малко и гледам сте почнали да го бутате нагоре Анди казах ли ти ,че андроида има полов ден .

Коментар

• Първоначално изпратено от gstavrev Разгледай мнение
                            Не, ти го обясни много добре, просто моето мнение е, че с тоя тесен рейндж днес, просто си търсеха причина да мръднат на горе.
                            Пак казвам, много съм зелен и не ме взимайте много на сериозно
                            тъй наречените 'те' имат много цифри изпълняват заповеди от този онзи и нещо много важно гледат къде се крият рибките и колко живот имат на борсата и преценяват къде да отиде курсът
                            молим?айде нема нужда

Коментар

логика не но поне едно базово знание да
                              Не, ти го обясни много добре, просто моето мнение е, че с тоя тесен рейндж днес, просто си търсеха причина да мръднат на горе.
                              Пак казвам, много съм зелен и не ме взимайте много на сериозно

Коментар

• немаше ме малко и гледам сте почнали да го бутате нагоре Анди казах ли ти ,че андроида има полов ден .

Коментар

Working...
                                X