Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеможе и така да търгуваш като се опиташ да прецакаш леко бъкета но пък и той го е сметнал в негова полза...спрях да скалпвамм и с малък обем хванах едни 50 бързи пипаМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеМерси, това малко ми прилича на кери трейда от преди взимаш ниски кредити и влагаш във високорисковите активи/валутимолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениезащото приемат долара като отправна то4ка спрямо останалите валути.лихвата по доларите е почти =0% и когато имаме добри новини за америка играчите се втурват към ужким високорисковите и същевременно доходни валути, защото са окрилени от оптимизъм за икономиката.ако америка е добре всички са добре и обратното но не винаги е така както го описах има и дни с изключения, като слаби данни еврото лети,в гърция се бият пак летиМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениемен само РЕДА мой да ми казва
ти трай да не го отнесеш.бесен съм
ТАРАНТУЛАТА се е модифицирал и ми троши ВИНКЕЛА
търся ТРЪБА голям цолаж да го изпъна в тиквочанамираш му женска
при този вид мъжките живеят докато не изпълнят съпружеските си задължения,после тя го убива като му впръсква в мозъка отровата си
ако нашата тарантула е е модифициран вариант без мозък ,тогава си го загазил
Last edited by strannik; 16.02.2012, 18:41.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеолиииииииииииииииРеде преврат преврат
не се обаждай в строя
неподготвенИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТи се справяш много по добре от РЕДА. Много по майсторски ръководиш. Не си ли се замислял да му резнеш зелката и да станеш пълноправен господар
щи резна зелката на тебе аз
не се прави на остроумен.тез номера при ЖИУОТНИТЕ ще ги въртишИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТи се справяш много по добре от РЕДА. Много по майсторски ръководиш. Не си ли се замислял да му резнеш зелката и да станеш пълноправен господарРеде преврат преврат
Last edited by stone kold; 16.02.2012, 18:34.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениемен само РЕДА мой да ми казва
търся ТРЪБА голям цолаж да го изпъна в тиквочаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениенемаше ме малко и гледам сте почнали да го бутате нагореАнди казах ли ти ,че андроида има полов ден .
търся ТРЪБА голям цолаж да го изпъна в тиквочаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от gstavrev Разгледай мнениеНе, ти го обясни много добре, просто моето мнение е, че с тоя тесен рейндж днес, просто си търсеха причина да мръднат на горе.
Пак казвам, много съм зелен и не ме взимайте много на сериозномолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениелогика не но поне едно базово знание да
Пак казвам, много съм зелен и не ме взимайте много на сериозно
Коментар
Коментар