IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Ко значи напрай кариера? Цял живот съм работил. Уволних се и 2 дни след тва вече карах Такси и учех След някоя годинка кандидатствах за работа на едно място и от тогаз работя все със същите хора ще станат 20 години скоро Кариера му казват днес си работник, утре шеф на работника, вдруги ден шеф на шефа на работника и т.н. В това отношение не съм правил кариера. Първите 2-3 години явно разбраха, че става нещо от мен и от тогиз съм все някво шефче. За съжаление продължавам да съм наемник.
    Разбирай в случая времето от момента в който вече беше достатъчно финансово обезпечен да можеш да създадеш семейство и това да не те дърпа назад откъм разходи.
    Например на днешно време ако правиш някакви 2К на месец, това не е кариера и не можеш да имаш семейство което да е задоволено от към нормално живеене.
    Сам за себе си може да поддържаш приличен начин на живеене но пак зависи разбире се, но само дотам.
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      Като те чета и оставам с впечатлението, че във целият форум ти си най-ХОРА от всички Ако въобще останалите може да бъдат наречени ХОРА

НАИВНИК ти на каква възраст направи кариера ? Преди 30, около 30 или след 30 ?
      Ко значи напрай кариера? Цял живот съм работил. Уволних се и 2 дни след тва вече карах Такси и учех След някоя годинка кандидатствах за работа на едно място и от тогаз работя все със същите хора ще станат 20 години скоро Кариера му казват днес си работник, утре шеф на работника, вдруги ден шеф на шефа на работника и т.н. В това отношение не съм правил кариера. Първите 2-3 години явно разбраха, че става нещо от мен и от тогиз съм все някво шефче. За съжаление продължавам да съм наемник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
        Вземи тази зелена торта да и се по наслаждаваш. Зелена каквато е и доларовата идея. Ама отговора не е на 100% читав.

Откакто казах, че от тука е късата цената направи едни 15 пипса надолу. Значи 1/2 от позицията може да се прибере и останалото или стоп на нула и близко до нулата, да може от печалбата на едната втора да се покрие разхода по цялата сделка и евентуален стоп на минус.
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Абе къде са убавите торти ся. От 2 години не случвам на хубава торта. Едно време много хрупах на Лучано нещата, ама ся
          Имаше преди време едни торти в Драгалевци: "Романс", не съм ходил там от години , ама бяха много хубави - на място ги правят, продават си и в заведението и за вкъщи - цели или половинки, както искаш.

Коментар

Е как да не се оплакват, то трябва баланс да има.

Кажи бре РЕДА, ще има ли движения след малко
            Ще има чадо, че има !!!!
            По-вероятни са движенията нагоре,
            обаче нали знаеш, че изненадите
            по принцип не са изключени
            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Късо от 1.3250
              Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                Доколкото знам МАМУН хубави торти
                има само в разни малки работилнички
                дето ги правят от матриал тортите!!!
                Тез големите фирми правили тортите
                от готова смес за торта
                Т.Е всички торти имат еднакъф състав
                и само по украсата се различавали.
                Сещай се кво ядеш !!!!
                Кът ония с кремвиршите,,,,,,,,,,,,,,,
                софия,симеоново,романса
                http://www.romance.bg/
                молим?айде нема нужда

Коментар

Абе къде са убавите торти ся. От 2 години не случвам на хубава торта. Едно време много хрупах на Лучано нещата, ама ся
                  Доколкото знам МАМУН хубави торти
                  има само в разни малки работилнички
                  дето ги правят от матриал тортите!!!
                  Тез големите фирми правили тортите
                  от готова смес за торта
                  Т.Е всички торти имат еднакъф състав
                  и само по украсата се различавали.
                  Сещай се кво ядеш !!!!
                  Кът ония с кремвиршите,,,,,,,,,,,,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
                    Еййй на вас жените не може да ви се угоди....
                    Като си в вкъщи и ви глезят, започва да ви писва...
                    Като не си е в къщи, защо го няма да ви глези...

Айде не се оплаквайте...

Добър ден и успешна търговия
                    +1024
                    Те всички са еднакви , кът си в къщи не бива , ама ако те нема три дена се сърди после

Коментар

Няма почистване, а Тир трябва да товаря след 2 дни и не ми го побира акъла. Мотокарите са с гуми като на Формула1 за сух асвалт Непрекъснато закъсват наоколо Тирове, искам от спедитора да ми прати камион с падащ борд и да претоварва при него, а той се ослушва
                      MAMUN кво са праиш на хитър ШЕБЕК
                      Пусни малко техника да изрият на рампата !!!
                      То само с ЛОПАТИ не става !!!!!
                      Тва да не ти е по Африка

Коментар

Не знам, в Пловдив има една сладкарница в Кичука и разбрах, че там правели хубави торти а продавачката била много готина....т.е. мисля скоро да си взема торта от там. Иначе в супермаркета в Гранд правят хубави торти. Обаче гледаш да взимаш тези които са над 17-20лв, то няма много избор всъщност. По-евтините са едни суховати и безароматни.
                        Другият вариант е в Неделята обаче нещо не ми харесват от там, прекалено са ми сладки и нещо не както трябва, въпреки, че доста се купуват, но явно е въпрос на вкус.

Коментар

Кажи каква е наградата та тогава
                          В момента ми се яде тортичка, ако наградата е тортичка от тука е късата

Реално не виждам ни къса ни дълга, но ми се яде торта
                          Вземи тази зелена торта да и се по наслаждаваш. Зелена каквато е и доларовата идея. Ама отговора не е на 100% читав.

Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
                            Е профита.... кажете си мнението.... тук ли е късата или на 1,33 да я търсим. Ще има награда за позналите.....
                            по нагорце рано му е
                            молим?айде нема нужда

Коментар

Няма почистване, а Тир трябва да товаря след 2 дни и не ми го побира акъла. Мотокарите са с гуми като на Формула1 за сух асвалт Непрекъснато закъсват наоколо Тирове, искам от спедитора да ми прати камион с падащ борд и да претоварва при него, а той се ослушва
                              Като те чета и оставам с впечатлението, че във целият форум ти си най-ХОРА от всички Ако въобще останалите може да бъдат наречени ХОРА

НАИВНИК ти на каква възраст направи кариера ? Преди 30, около 30 или след 30 ?

Коментар

Кажи каква е наградата та тогава
                                В момента ми се яде тортичка, ако наградата е тортичка от тука е късата

Реално не виждам ни къса ни дълга, но ми се яде торта

Коментар

Working...
                                X