Форума ме кефи върви яко заяждане. Да се отчета и аз за тези които се бъзикат с демо сметките. Колеги аз лично съм изкарал повече приход от наградните фондове на тези игрите,от колегите с реални които пишат. Хайде мерси и нямаше нужда.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеАз съм, но съм забравила за този случай. Както и да е, важното е, че е било интересно. Ако е било свързано с логическо мислене, със сигурност ми е доставило удоволствие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеВ момента цената е между 50 и 200 МА получава се скуииз и до час два би трябвали да избие на някаде. Индикаторите ми сочат нагоре така, че ще им се доверя.Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеаз ще бъда конкретен. минус (-) 5100 евро от май месец миналата година до сега. от тогава се занимавам и сериозно с форекс. за съжаление не спазих съвета още от първата книга която ми попадна за форекс , а именно – Ако сега започвате, започнете с демо търговия….. аз обаче – Къв си ти , че ша ми казваш Ве и директно в риъла…та така. все пакт някакво успокоение аз мен е ,че таз загуба беше набъбнала на -7000, които успах на сваля на -5000…..кът гледам колегите обаче, явно съм доста назад с материала. кога ша избивам минуси та и на печалба да излеза? но съм решил да я карам веке по-леката..Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеДобре де, за 2011 - 214,50 % - средно по 19,5 на месецБезплатен обяд няма!
Коментар
-
аз ще бъда конкретен. минус (-) 5100 евро от май месец миналата година до сега. от тогава се занимавам и сериозно с форекс. за съжаление не спазих съвета още от първата книга която ми попадна за форекс , а именно – Ако сега започвате, започнете с демо търговия….. аз обаче – Къв си ти , че ша ми казваш Ве и директно в риъла…та така. все пакт някакво успокоение аз мен е ,че таз загуба беше набъбнала на -7000, които успах на сваля на -5000…..кът гледам колегите обаче, явно съм доста назад с материала. кога ша избивам минуси та и на печалба да излеза? но съм решил да я карам веке по-леката..
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИнтелигентен, както винаги. Питах за %, а не сума.
П.П. Тук имаше един трейдър Клюкавицата който на демо акаунт направи над 500% за 4 дни и после ги изгуби за 1 час.Last edited by 4un4o; 14.02.2012, 13:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеАко вие сте Роси,ви дължа един бонус за решената задачка с топките ако се сещате........надявам се да ви затрудних тогава.........беше преди няколко години в друг форум
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОтличен резултат. Но нали знаеш,че винаги по-високата доходност носи със себе си поне още толкова и риск
...
Вече съм писал - Голдманите работят по своите си сметки с 15% годишна доходност от спекула с деривати (може да се види в отчетите им) ...Всичко останало над или под тая цифра е за сметка на клиентите-доверители и съответно се отчита според зависи.
ние, жените, като видим пари и .....
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеДобре де, за 2011 - 214,50 % - средно по 19,5 на месец........надявам се да ви затрудних тогава.........беше преди няколко години в друг форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеДобре де, за 2011 - 214,50 % - средно по 19,5 на месец. Но нали знаеш,че винаги по-високата доходност носи със себе си поне още толкова и риск
...
Вече съм писал - Голдманите работят по своите си сметки с 15% годишна доходност от спекула с деривати (може да се види в отчетите им) ...Всичко останало над или под тая цифра е за сметка на клиентите-доверители и съответно се отчита според зависи.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар