If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
автопилота е пак включен........пак дебнене ......пак чалъми .......дребни скалпчета и резултата 3 ударени стопчета и общо -9 пипса ...........никак не е добре,,,,,,,,,
Не може така да се мисли. Когато се ожених и имах дете бях много далеч от 2К, 3К, 5К Ожених се 2 години след големия глад. Никога не съм се замислял толкова на дълбоко ще мога ли да го гледам ил не.
МАМУН кога бе твоят голям глад????
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Като те чета и оставам с впечатлението, че във целият форум ти си най-ХОРА от всички Ако въобще останалите може да бъдат наречени ХОРА
НАИВНИК ти на каква възраст направи кариера ? Преди 30, около 30 или след 30 ?
Наивника може да е голям ЧОВЕК, но е център нападател в отбора на животните. Никога няма да ни предаде и да се продаде за желти стинки да играе от отбора на ХОРАТА.
Разбирай в случая времето от момента в който вече беше достатъчно финансово обезпечен да можеш да създадеш семейство и това да не те дърпа назад откъм разходи.
Например на днешно време ако правиш някакви 2К на месец, това не е кариера и не можеш да имаш семейство което да е задоволено от към нормално живеене.
Сам за себе си може да поддържаш приличен начин на живеене но пак зависи разбире се, но само дотам.
Не може така да се мисли. Когато се ожених и имах дете бях много далеч от 2К, 3К, 5К Ожених се 2 години след големия глад. Никога не съм се замислял толкова на дълбоко ще мога ли да го гледам ил не.
Сещай се кво ядеш !!!!
Кът ония с кремвиршите,,,,,,,,,,,,,,,
съвпадението с реални лица и събития е случайно!!!!
Иван среща Петкан...Абе Петкане твойте кифтета много хубавили били...какво слагаш вътре. Петкан: ко да слагам кайма...и лайна...Иван на свой ред учудено: ама ти и кайма ли слагаш...
The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Не знам за вас ама на мен ми липсва 2008г. Вече 3-то пия а то и 35 пипоня не е направило. Ще хвана да се напия след малко и да объркам посоките от скука…
Разбирай в случая времето от момента в който вече беше достатъчно финансово обезпечен да можеш да създадеш семейство и това да не те дърпа назад откъм разходи.
Например на днешно време ако правиш някакви 2К на месец, това не е кариера и не можеш да имаш семейство което да е задоволено от към нормално живеене.
Сам за себе си може да поддържаш приличен начин на живеене но пак зависи разбире се, но само дотам.
прав си и не си прав,според човека и ситуацията е гадно е но е така,заради началникът ти да не може да имаш нормален живот
Коментар