14:58. Атина - на следващата сутрин, 48 опожарени сгради, 150 разграбени, стотици арестувани. zerohedge.com Хората са като кучетата. Готови са да отхапят ръката която ги е хранила без да се замислят!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеКолега извинявай за въпроса но каква печалба си очаквал да ти осигури пазара, че си нахакал 7000*1.9558 и това *2 което си е около 26400 BGN. Като гледаш мижавите годишни проценти на ПроФитата…
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеКойто има пари за 2 3 сметки ше ги занулиБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеОт кога чакам някои да каже дълго евро. Късо от тук цел 70 пипя....Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениее той предполагам не ги е нахакал изведнъж. нулирал е 2-3 сметки както е моя случай….както и да е…таман бях започнал да си мисля , че съм единствения на загуба в тоз форум…не знам какво да ти кажа колега..успех за в бъдеще и търгувай разумно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениее той предполагам не ги е нахакал изведнъж. нулирал е 2-3 сметки както е моя случай….както и да е…таман бях започнал да си мисля , че съм единствения на загуба в тоз форум…не знам какво да ти кажа колега..успех за в бъдеще и търгувай разумно..Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеМалка сметка е тази, която умножена по месечния ти процент не дава по-малко от 3 нормални заплати. 1 за да прибереш и 2 за да реинвестираш.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеНещо подобно съм и аз ама х2Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеКое е за теб нормална сметка, да не е малка.Last edited by valio1900; 14.02.2012, 14:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеаз ще бъда конкретен. минус (-) 5100 евро от май месец миналата година до сега. от тогава се занимавам и сериозно с форекс. за съжаление не спазих съвета още от първата книга която ми попадна за форекс , а именно – Ако сега започвате, започнете с демо търговия….. аз обаче – Къв си ти , че ша ми казваш Ве и директно в риъла…та така. все пакт някакво успокоение аз мен е ,че таз загуба беше набъбнала на -7000, които успах на сваля на -5000…..кът гледам колегите обаче, явно съм доста назад с материала. кога ша избивам минуси та и на печалба да излеза? но съм решил да я карам веке по-леката..
Коментар
Коментар