IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 14:58. Атина - на следващата сутрин, 48 опожарени сгради, 150 разграбени, стотици арестувани. zerohedge.com Хората са като кучетата. Готови са да отхапят ръката която ги е хранила без да се замислят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
      Колега извинявай за въпроса но каква печалба си очаквал да ти осигури пазара, че си нахакал 7000*1.9558 и това *2 което си е около 26400 BGN. Като гледаш мижавите годишни проценти на ПроФитата…
      Ми то ясно 100 ,200,300 % минимум
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Офф пак ли ше тестваме долния тренд лине как един път от рас няма да стигне до оригиналния ми таргет, Пак пробвам дълги ако ме спре спирам за днеска.
        Attached Files
        Last edited by kostas19; 14.02.2012, 14:56.

Коментар

• Мамун айде пак къси за 6666
          Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
            Който има пари за 2 3 сметки ше ги занули
            според мен проблема не е в 2-3 те сметки - те са част от обучението. Въпроса е, да са на стойност, която човек може да си позволи да загуби.
            Безплатен обяд няма!

Коментар

От кога чакам някои да каже дълго евро. Късо от тук цел 70 пипя....
              Мерси колега за дългата. Излъгах прибирам 12 пипа.
              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
                е той предполагам не ги е нахакал изведнъж. нулирал е 2-3 сметки както е моя случай….както и да е…таман бях започнал да си мисля , че съм единствения на загуба в тоз форум…не знам какво да ти кажа колега..успех за в бъдеще и търгувай разумно..
                Който има пари за 2 3 сметки ше ги занули

Коментар

е той предполагам не ги е нахакал изведнъж. нулирал е 2-3 сметки както е моя случай….както и да е…таман бях започнал да си мисля , че съм единствения на загуба в тоз форум…не знам какво да ти кажа колега..успех за в бъдеще и търгувай разумно..
                  Колега повечето тук са на загуба. Щом си ги набутал значи си ги имал. Ако не ти потръгне тук потърси друг начин. За мен вноса от Китай си остава най-печелившия сектор дори и в кризата..
                  Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                    Малка сметка е тази, която умножена по месечния ти процент не дава по-малко от 3 нормални заплати. 1 за да прибереш и 2 за да реинвестираш.
                    Защо не поговорим в суми. Кое е нормална заплата, военната в България или адвокатската в Швейцария.
                    Който ме слуша фалира.

Коментар

• е той предполагам не ги е нахакал изведнъж. нулирал е 2-3 сметки както е моя случай….както и да е…таман бях започнал да си мисля , че съм единствения на загуба в тоз форум…не знам какво да ти кажа колега..успех за в бъдеще и търгувай разумно..

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                        Нещо подобно съм и аз ама х2
                        Колега извинявай за въпроса но каква печалба си очаквал да ти осигури пазара, че си нахакал 7000*1.9558 и това *2 което си е около 26400 BGN. Като гледаш мижавите годишни проценти на ПроФитата…
                        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Ако сметката е над 3000 лева има мегдан за много средностатистически български заплати само да си спал с иконата под възглавницата.

Коментар

Кое е за теб нормална сметка, да не е малка.
                            Малка сметка е тази, която умножена по месечния ти процент дава по-малко от 3 нормални заплати. 1 за да прибереш и 2 за да реинвестираш.
                            Last edited by valio1900; 14.02.2012, 14:46.

Коментар

аз ще бъда конкретен. минус (-) 5100 евро от май месец миналата година до сега. от тогава се занимавам и сериозно с форекс. за съжаление не спазих съвета още от първата книга която ми попадна за форекс , а именно – Ако сега започвате, започнете с демо търговия….. аз обаче – Къв си ти , че ша ми казваш Ве и директно в риъла…та така. все пакт някакво успокоение аз мен е ,че таз загуба беше набъбнала на -7000, които успах на сваля на -5000…..кът гледам колегите обаче, явно съм доста назад с материала. кога ша избивам минуси та и на печалба да излеза? но съм решил да я карам веке по-леката..
                              Нещо подобно съм и аз ама х2
                              Анализи EUR/USD

Коментар

• Аре бе тия банкери да не са в обедна почивка обема много нисък
                                Last edited by kostas19; 14.02.2012, 14:30.

Коментар

Working...
                                X