Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеновата програма за количествени улеснения в САЩ (QE3) е близкоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Не, не - тука сме си.
Седим и гледаме мача.. пускам плитки къси и плитки дълги, но вчерашните си ми стоят.
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеКъде се изпокрихте бре дългучи. да не отидохте да довнясяте на брокера???http://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
15:15. Според Министерството на финансите на Германия, финалното решение за втория спасителен план за Гърция ще бъде взето през март (DJ)
Гръцката криза ще се експлоатира докрай обаче и новите ни братя Хамерикенците не се дават лесно.........
13:23. Според френската банка Социете Женерал, новата програма за количествени улеснения в САЩ (QE3) е близко
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩо стана с топките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩо стана с топките?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЕто ти идея. Еврозоната навлиза в рецесия. Корекцията на дневна се изпълни по време и е възможно да не видим нов връх. Фнимателно с дългите евра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеОфф пак ли ше тестваме долния тренд лине как един път от рас няма да стигне до оригиналния ми таргет, Пак пробвам дълги ако ме спре спирам за днеска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеМи то ясно 100 ,200,300 % минимумКойто ме слуша фалира.
Коментар
Коментар