IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Понеже два пъти спомена ,че си получил шутове от живота.Пробвал ли си мислено да погледнеш проблема си през чужди очи...ще установиш че не е чак толкова .....А доколкото болката ,там време трябва .Така че най-големите егоисти най много ги боли.Дано да съм ти бил полезен
    Принципно си прав. Но така подхождам по скоро към ежедневните малки шутове. Обикновено преценявам, кое е най-лошото което може да се случи, оттам нататък всичко е принадена стойност, защото в общия случай най-лошото не е чак толкова лошо в очите на другите. Ако си спомняте навремето как си криехме бележниците И ако погледнете тези действия с очите на родител. От обратната страна пък е, като се замисля аз кви съм ги вършил като хлапе Понякога се смразявам, като се замисля че и моя може да го направи.

За болката, каквото и да имаш предвид си прав, освен ако тя не влезе в един безкраен рейндж

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
      ...Пробвал ли си мислено да погледнеш проблема си през чужди очи...ще установиш че не е чак толкова .....А доколкото болката ,там време трябва .Така че най-големите егоисти най много ги боли...
      малиии толкова истина....респект playmen !!!
      The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Почна да вали.
        Утре МАМУН пак ще рие,,,сняг
        МАМУН ти от толкоз кубика изринат
        сняг сигур си хванал вече яки бицепси, трицепси
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          За тва ли го нямаше на пуканките Аз отидох до мола, обаче нямаше сгодна прожекция и не гледах филма. Ядох един здравословен двоен Хупър и одих да го разходя в парка
          Понеже два пъти спомена ,че си получил шутове от живота.Пробвал ли си мислено да погледнеш проблема си през чужди очи...ще установиш че не е чак толкова .....А доколкото болката ,там време трябва .Така че най-големите егоисти най много ги боли.Дано да съм ти бил полезен
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            Само знам, че КОСМЪРЛАКА ЕДЕ
            два пъти ВИНКЕЛО през краката днеска
            и след това чистихме с него БАЛТАМАТУМА
            и проскубе се !!!
            Де ли сега вие злощасно !!!
            За тва ли го нямаше на пуканките Аз отидох до мола, обаче нямаше сгодна прожекция и не гледах филма. Ядох един здравословен двоен Хупър и одих да го разходя в парка

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Браво Мамун-респект!
              И аз започвам да се сблъсквам с начините,видовете и резултатите от възпитанието-признавам не е лесно да се уцели златната среда.
              Трудно ми е понеже имам момиченце и там шамарената фабрика не работи-не мога да удрям момиче
              Та вече взе да ми се качва на главата,ама да видим до кога,взех да скъсявам каишката напоследък....
              -или ще бера плодове
              -или ще си скубя косите

Времето ще покаже
              Кажи на жена си да си пазите взаимно авторитета пред детето,че иначе настъпва неконтролируема ситуация.Аз имам двама големи сина с1г разлика и много ме уважават ,като авторитет,...не ми е било лесно... знам какво говоря
              Last edited by playmen; 12.02.2012, 21:45.
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Браво Мамун-респект!
                И аз започвам да се сблъсквам с начините,видовете и резултатите от възпитанието-признавам не е лесно да се уцели златната среда.
                Трудно ми е понеже имам момиченце и там шамарената фабрика не работи-не мога да удрям момиче
                Та вече взе да ми се качва на главата,ама да видим до кога,взех да скъсявам каишката напоследък....
                -или ще бера плодове
                -или ще си скубя косите

Времето ще покаже
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• MAMUN чадо,
                  кои коилко големи шутове и шамари
                  е ял в живота си да се оценя е трудно
                  и твърде субективно е !!!!
                  +++++++++++++++++++++++++++
                  Само знам, че КОСМЪРЛАКА ЕДЕ
                  два пъти ВИНКЕЛО през краката днеска
                  и след това чистихме с него БАЛТАМАТУМА
                  и проскубе се !!!
                  Де ли сега вие злощасно !!!
                  Last edited by REDA; 12.02.2012, 18:18.

Коментар

Еееее, вие ме изкарахте прахосник Не е така. Гледам да поддържам някакъв баланс. Освен това гледам да има ясна представа за света, за парите.... Демек кое, колко струва, какъв е месечният ми доход, колко получават долу горе другите хора. Знае какво мога и какво не мога да си позволя. Знае че в момента има страхотна криза. Мисля че вече бера плодовете на възпитанието. Преди 3 дни сам ми каза, че няма да ходи на лагер в Банско, защото според него е скъпо и наистина е така /На кой даскал му дойде на акъла да прай лагер между 2 световни купи/ Не мога да се оплача от него, а и прекрасно знам, кога да сложа спирачката. Държа се с него като с голям човек, свобода до дупка, до момента в който не е опасно за здравето му и за бъдещето му. За съжаление си мисля, че прекалено бързо стана голям. Много жестоки шутове ядох от живота и той покрай мен. Пак казвам - Живи и здрави
                    +2048
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Еееее, вие ме изкарахте прахосник Не е така. Гледам да поддържам някакъв баланс. Освен това гледам да има ясна представа за света, за парите.... Демек кое, колко струва, какъв е месечният ми доход, колко получават долу горе другите хора. Знае какво мога и какво не мога да си позволя. Знае че в момента има страхотна криза. Мисля че вече бера плодовете на възпитанието. Преди 3 дни сам ми каза, че няма да ходи на лагер в Банско, защото според него е скъпо и наистина е така /На кой даскал му дойде на акъла да прай лагер между 2 световни купи/ Не мога да се оплача от него, а и прекрасно знам, кога да сложа спирачката. Държа се с него като с голям човек, свобода до дупка, до момента в който не е опасно за здравето му и за бъдещето му. За съжаление си мисля, че прекалено бързо стана голям. Много жестоки шутове ядох от живота и той покрай мен. Пак казвам - Живи и здрави

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                        едно време у сладкарницата (Москва ?!?) гъзарите черпеха с кока кола...останалите с лемонада
                        Добро изглеждащо КУЧИ
                        всичко беше така както съм го описал за нас
                        с изключение на децата на директори и
                        разни партиици и далная сволач
                        За тех имаше тушовки(маркери), дънки Райфел,
                        часовници Сейко и тублерони от Корекома.
                        Много им завиждахме и даже чат пат побиййвахмв
                        ако поне с ТУБЛЕРОНА не почерпят

Коментар

MAMUN разход са, ако им угаждаш до последно !!!!
                          Може и по-скромно да се кара и възпитава !!!!
                          Ти сигур на 10-на години все 3D си гледал
                          и сигур подаръци си получавал за няколко
                          основни или средни работни заплати
                          Нъл си спомняш кво беше
                          Ако ти купят някоя играчка , купят, но не е много сигурно.
                          То и кви играчки имаше де. Не е като сега,,,,,,,,,,,,,,,
                          Инък в сладкарницата пасти със сигурност !!!
                          Трудно нещо е възпитанието на деца,
                          пък за МАМУНчета направо не знам
                          едно време у сладкарницата (Москва ?!?) гъзарите черпеха с кока кола...останалите с лемонада
                          The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

MAMUN разход са, ако им угаждаш до последно !!!!
                            Може и по-скромно да се кара и възпитава !!!!
                            Ти сигур на 10-на години все 3D си гледал
                            и сигур подаръци си получавал за няколко
                            основни или средни работни заплати
                            Нъл си спомняш кво беше
                            Ако ти купят някоя играчка , купят, но не е много сигурно.
                            То и кви играчки имаше де. Не е като сега,,,,,,,,,,,,,,,
                            Инък в сладкарницата пасти със сигурност !!!
                            Трудно нещо е възпитанието на деца,
                            пък за МАМУНчета направо не знам
                            +++++++++++

Коментар

Не знам как е при вас, обаче тези хлапашки рождени дни са си доста сериозен разход Живи и здрави!
                              ама нали фори черпи
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=Py_In...f5FOAAAAAAADAA

трябва да се гледа задължително това като излезне по киното и нета
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X