Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениезащо по-леките отпадат, Чунчо същото и за теб, не знаеш дали е по-лека или по-тежка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеНе коментирах онези 214,5% , защото:
1. Имаше цифра след десетичната запетая, което издава лъжа
2. Ако е истина:
2.1 Играеш си с огъня
2.2 Сметката е много малкаКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениезащо по-леките отпадат, Чунчо същото и за теб, не знаеш дали е по-лека или по-тежка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеСъжалявам за объркването. Ти си бил питащия, да. Извинения към костас.
Ами като си бил ти, да беше уважил отговорите, които написахме.
Както и да е. Извинението и уточнението беше към колегите. За твоето си поведение отговаряш ти.
1. Имаше цифра след десетичната запетая, което издава лъжа
2. Ако е истина:
2.1 Играеш си с огъня
2.2 Сметката е много малка
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение1 Тегли 3 топки срещи 3 топки , ако има по-тежки другите 6 отпадат, ако няма претеглените 6 отпадат.
2 Тегли 3 топки срещи 3 отпаднали топки , ако има по-тежки другите 3 отпадат, ако няма претеглените 3 отпадат. И вече знаеш дали топката е по-тежка или по-лека.
3 Тегли 1 топка срещи 1 топка , ако има по-тежка в зависимост дали търсим по-лека или по-тежка избираме едната, ако няма и двете отпадат .
Е за 2 клас., Чунчо същото и за теб, не знаеш дали е по-лека или по-тежка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеПитащия бях аз, но въпроса ти беше към костас?
2009 - 58%
2010 - 153%
Сумата стана прекалено голяма и намалих риска.
2011 - 55%
Ами като си бил ти, да беше уважил отговорите, които написахме.
Както и да е. Извинението и уточнението беше към колегите. За твоето си поведение отговаряш ти.Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеПитащия бях аз, но въпроса ти беше към костас?
2009 - 58%
2010 - 153%
2011 - 55%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеТъй като колегата не благоволи да продължи дискусията относно годишната процентна печалба, аз ще я довърша.
Предварително благодаря на СПАРТ, че изчака търпеливо този момент
По-старите във форекс-форумите знаят, че аз не търгувам, или по-скоро, правя го отвреме-навреме, за да "поддържам огъня". Цифрите, които споменах са измислени. Целта ми беше да провокирам питащия, защото той явно не разбра какво му говорят другите. Но и след съобщаване на цифрите, пак не вдяна май.
Извинявам се на колегите, ако са се почувствали обидени, излъгани или знам ли и аз какво друго би могло да бъде.
2009 - 58%
2010 - 153%
2011 - 55%
Коментар
-
Аз пък ще предложа друго решение на задачата:
Разделят се на 3 купчини по 4 броя.
1. първо притегляне - 4 на 4
2. второ притегляне - 2 на 2
3. трето притегляне - 1 на 1
И така намираш коя е с различно тегло.
При положение, че при първото притегляне резултата е равен взимаш 3-та купчина и повтаряш т.2 и т.3
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеЗдравейте,имате 12 тенис топки еднакви по размер но една от тях е с различно тегло,имате на разположение везни както и три опита ,за да намерите коя е топката с различно тегло............http://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеКостас, чакам коментара ти. Все пак, ти подхвана темата.
Предварително благодаря на СПАРТ, че изчака търпеливо този момент
По-старите във форекс-форумите знаят, че аз не търгувам, или по-скоро, правя го отвреме-навреме, за да "поддържам огъня". Цифрите, които споменах са измислени. Целта ми беше да провокирам питащия, защото той явно не разбра какво му говорят другите. Но и след съобщаване на цифрите, пак не вдяна май.
Извинявам се на колегите, ако са се почувствали обидени, излъгани или знам ли и аз какво друго би могло да бъде.Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениетака може и за детската градина да е,
но не знаеш дали е по-тежка или по-лека, знаеш само че е с различно тегло
2 Тегли 3 топки срещи 3 отпаднали топки , ако има по-тежки другите 3 отпадат, ако няма претеглените 3 отпадат. И вече знаеш дали топката е по-тежка или по-лека.
3 Тегли 1 топка срещи 1 топка , ако има по-тежка в зависимост дали търсим по-лека или по-тежка избираме едната, ако няма и двете отпадат .
Е за 2 клас.
Коментар
Коментар