IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
    Не коментирах онези 214,5% , защото:

1. Имаше цифра след десетичната запетая, което издава лъжа
    2. Ако е истина:
    2.1 Играеш си с огъня
    2.2 Сметката е много малка

щом казваш, така да е
    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
      защо по-леките отпадат , Чунчо същото и за теб, не знаеш дали е по-лека или по-тежка.
      Иди учителката по аритметика да ти обясни.

Коментар

2. Ако е истина:
        2.1 Играеш си с огъня
        Кое е за теб нормална сметка, да не е малка.
        Който ме слуша фалира.

Коментар

защо по-леките отпадат , Чунчо същото и за теб, не знаеш дали е по-лека или по-тежка.
          В точка 2 сме разбрали дали е по-тежка или по-лека

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
            Съжалявам за объркването. Ти си бил питащия, да. Извинения към костас.

Ами като си бил ти, да беше уважил отговорите, които написахме.

Както и да е. Извинението и уточнението беше към колегите. За твоето си поведение отговаряш ти.

2. Ако е истина:
            2.1 Играеш си с огъня

Коментар

• Ми то с тия деференцялни уравнения са ни промили мозъците в унито ся немое да сметнем 2+2

Коментар

1 Тегли 3 топки срещи 3 топки , ако има по-тежки другите 6 отпадат, ако няма претеглените 6 отпадат.

2 Тегли 3 топки срещи 3 отпаднали топки , ако има по-тежки другите 3 отпадат, ако няма претеглените 3 отпадат. И вече знаеш дали топката е по-тежка или по-лека.

3 Тегли 1 топка срещи 1 топка , ако има по-тежка в зависимост дали търсим по-лека или по-тежка избираме едната, ако няма и двете отпадат .

Е за 2 клас.

Коментар

Питащия бях аз, но въпроса ти беше към костас?

2009 - 58%
                  2010 - 153%
                  Сумата стана прекалено голяма и намалих риска.
                  2011 - 55%
                  Съжалявам за объркването. Ти си бил питащия, да. Извинения към костас.

Ами като си бил ти, да беше уважил отговорите, които написахме.

Както и да е. Извинението и уточнението беше към колегите. За твоето си поведение отговаряш ти.
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• От кога чакам някои да каже дълго евро. Късо от тук цел 70 пипя....
                    Който ме слуша фалира.

Коментар

2009 - 58%
                      2010 - 153%
                      2011 - 55%
                      Много станахме! То затова на Сорос му отъняха пачките.

Коментар

Тъй като колегата не благоволи да продължи дискусията относно годишната процентна печалба, аз ще я довърша.

Предварително благодаря на СПАРТ, че изчака търпеливо този момент

По-старите във форекс-форумите знаят, че аз не търгувам, или по-скоро, правя го отвреме-навреме, за да "поддържам огъня". Цифрите, които споменах са измислени. Целта ми беше да провокирам питащия, защото той явно не разбра какво му говорят другите. Но и след съобщаване на цифрите, пак не вдяна май.

Извинявам се на колегите, ако са се почувствали обидени, излъгани или знам ли и аз какво друго би могло да бъде.

2009 - 58%
                        2010 - 153%
                        2011 - 55%

Коментар

• Аз пък ще предложа друго решение на задачата:

Разделят се на 3 купчини по 4 броя.
                          1. първо притегляне - 4 на 4
                          2. второ притегляне - 2 на 2
                          3. трето притегляне - 1 на 1

И така намираш коя е с различно тегло.
                          При положение, че при първото притегляне резултата е равен взимаш 3-та купчина и повтаряш т.2 и т.3

Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                          Здравейте,имате 12 тенис топки еднакви по размер но една от тях е с различно тегло,имате на разположение везни както и три опита ,за да намерите коя е топката с различно тегло............
                          http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

Костас, чакам коментара ти. Все пак, ти подхвана темата.
                            Тъй като колегата не благоволи да продължи дискусията относно годишната процентна печалба, аз ще я довърша.

Предварително благодаря на СПАРТ, че изчака търпеливо този момент

По-старите във форекс-форумите знаят, че аз не търгувам, или по-скоро, правя го отвреме-навреме, за да "поддържам огъня". Цифрите, които споменах са измислени. Целта ми беше да провокирам питащия, защото той явно не разбра какво му говорят другите. Но и след съобщаване на цифрите, пак не вдяна май.

Извинявам се на колегите, ако са се почувствали обидени, излъгани или знам ли и аз какво друго би могло да бъде.
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

така може и за детската градина да е ,
                              но не знаеш дали е по-тежка или по-лека, знаеш само че е с различно тегло
                              1 Тегли 3 топки срещи 3 топки , ако има по-тежки другите 6 отпадат, ако няма претеглените 6 отпадат.

2 Тегли 3 топки срещи 3 отпаднали топки , ако има по-тежки другите 3 отпадат, ако няма претеглените 3 отпадат. И вече знаеш дали топката е по-тежка или по-лека.

3 Тегли 1 топка срещи 1 топка , ако има по-тежка в зависимост дали търсим по-лека или по-тежка избираме едната, ако няма и двете отпадат .

Е за 2 клас.

Коментар

• Аз не търся нова система а начин да подобря старата. Тва каде ми го казваш е мн драстично и мн насляпо. Ми, че аз гледам 1 и 4 часа там са доста големи разтоянията.
                                Last edited by kostas19; 14.02.2012, 14:06.

Коментар

Working...
                                X