If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе в таз наща татковина защо всеки се самооценява..........абе оставете ако не другите то пазара ще те оцени хубаво каква ти е цената.........еееееееее то много интелектуалец много икономисти, много прависти .........байгън от хай интелигент анализатор на него ............префинен тип чак се мразел след това .......малиииииииииии........
А бре човек дюдюкай си ко са нервиш, нека си казва
Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.
Абе в таз наща татковина защо всеки се самооценява..........абе оставете ако не другите то пазара ще те оцени хубаво каква ти е цената.........еееееееее то много интелектуалец много икономисти, много прависти .........байгън от хай интелигент анализатор на него ............префинен тип чак се мразел след това .......малиииииииииии........
Последния път ми върза от тука за 1.5999 .Почвам пак да товарим нови от 1.5777 , 5666, 5555 , 5444 .По много много малко този път с цел ............... 1.6888 или пък 6666 или поне 6222
По колко позиции отваряш така и до колко пипа им пускаш аванта да вървят срещу теб
Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.
ако искаш дълги, след 1,6050. А то в момента и ново дънце може да направи и да даде нова позиция.
Последния път ми върза от тука за 1.5999 .Почвам пак да товарим нови от 1.5777 , 5666, 5555 , 5444 .По много много малко този път с цел ............... 1.6888 или пък 6666 или поне 6222
Еее как да няма ? ами ти? Виж колко убедително вече каза:
Аз много рядко влизам тук
и всеки път когато го направя се мразя след това
че съм си загубил времето
затова ви оставям да си плещите глупостите на воля
Здравейте...Рядко се зачитам тук,понеже и рядко играя валути.Но днес видях сигнал и го селах еврото....от 1.3166.....чудя се дали да дтржа до 1.3040...Дайте няаква идея...тук сте спецове по тва:0...Аз валути търгувам рядко и се чудя сега
Поздрави и успехи
Аз вече казах преди няколко часа :
тест на 1,3000
а иначе в голяма грешка си -тук спецове има много ,но не и на Форекс
Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка
Иванчо питал баба си:
Бабо какво е любов и какво е секс?
Баба му го светнала:
секс е на запад плащаш си за да евеш! , а тази дума любов я измислиха комунистите за да си еват без пари!
Коментар