IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• има ли оше трезви,
    ае наздраве!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
      Абе в таз наща татковина защо всеки се самооценява..........абе оставете ако не другите то пазара ще те оцени хубаво каква ти е цената.........еееееееее то много интелектуалец много икономисти, много прависти .........байгън от хай интелигент анализатор на него ............префинен тип чак се мразел след това .......малиииииииииии........
      А бре човек дюдюкай си ко са нервиш, нека си казва
      Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
        A ти си запиши с дебели букви нейде под 3020 .......няма да е само тест на 3000 .........мегдан до поне 2600 и там не се знае........
        0.88 е/д го видях наскоро прогноза
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Абе в таз наща татковина защо всеки се самооценява..........абе оставете ако не другите то пазара ще те оцени хубаво каква ти е цената.........еееееееее то много интелектуалец много икономисти, много прависти .........байгън от хай интелигент анализатор на него ............префинен тип чак се мразел след това .......малиииииииииии........

Коментар

• Първоначално изпратено от Графиките Разгледай мнение
            Аз вече казах преди няколко часа :

тест на 1,3000

а иначе в голяма грешка си -тук спецове има много ,но не и на Форекс
            A ти си запиши с дебели букви нейде под 3020 .......няма да е само тест на 3000 .........мегдан до поне 2600 и там не се знае........

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
              Последния път ми върза от тука за 1.5999 .Почвам пак да товарим нови от 1.5777 , 5666, 5555 , 5444 .По много много малко този път с цел ............... 1.6888 или пък 6666 или поне 6222
              По колко позиции отваряш така и до колко пипа им пускаш аванта да вървят срещу теб
              Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                ако искаш дълги, след 1,6050. А то в момента и ново дънце може да направи и да даде нова позиция.
                Последния път ми върза от тука за 1.5999 .Почвам пак да товарим нови от 1.5777 , 5666, 5555 , 5444 .По много много малко този път с цел ............... 1.6888 или пък 6666 или поне 6222
                Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Еее как да няма ? ами ти? Виж колко убедително вече каза:
                  Аз много рядко влизам тук
                  и всеки път когато го направя се мразя след това
                  че съм си загубил времето
                  затова ви оставям да си плещите глупостите на воля
                  Last edited by Графиките; 14.02.2012, 20:34.
                  Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    По принцип търгувам основно ДАКС ...и някои акции....ама си мисля,че ще видим нива 1.30-40...Като ачало стоп на 0...
                    няма ли да по-върнем?

Коментар

• По принцип търгувам основно ДАКС ...и някои акции....ама си мисля,че ще видим нива 1.30-40...Като ачало стоп на 0...

Коментар

тест на 1,3000

Еее как да няма ? ами ти? Виж колко убедително вече каза:

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Здравейте...Рядко се зачитам тук,понеже и рядко играя валути.Но днес видях сигнал и го селах еврото....от 1.3166.....чудя се дали да дтржа до 1.3040...Дайте няаква идея...тук сте спецове по тва:0...Аз валути търгувам рядко и се чудя сега

Поздрави и успехи

тест на 1,3000

Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка

Коментар

• Трендовете тука и при дъртия дадоха фира. Пих една студена водица, а кУрекцията предстои.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                              нема любоф сичко се мери в прасита и пипони
                              Иванчо питал баба си:
                              Бабо какво е любов и какво е секс?
                              Баба му го светнала:
                              секс е на запад плащаш си за да евеш! , а тази дума любов я измислиха комунистите за да си еват без пари!

Коментар

Настройте се за тест на психо нивото 1,3000
                                +1 Не тест, а фалшив пробив

Коментар

Working...
                                X