IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Той ли искаше да докаже,че хората са свини и ядат всичко,затова им сложи сапун в картофеното пюре?
    същият .и го доказа

Тази книга вече е станала на парцал. стои ми до леглото и когато не мога да заспя отварям наслуки някъде и чета, както и Илф и Петров - дванадесетте стола и златният телец
    Last edited by NYSERookie; 10.02.2012, 23:09.
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      Майлоу Майндърбайндър още през 40-те откри , че памукът дори с шоколадова глазура не става за ядене справка Catch-22 by J. Heller
      Той ли искаше да докаже,че хората са свини и ядат всичко,затова им сложи сапун в картофеното пюре?
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

бе то един друг трева ми предлагаше да ям , ма се оказа , че не ми понася на организЪма
        ПП бе ти рожденник нямаше ли днес? вместо да си се усмъртил вече ти форумите зяпаш
        тва е болестно състояние ей
        Хихих и Дакситу пропуснах да затворя Седя си, скучая си и драскам във форума

Инак банкнотата отпред мое да е тва
        http://www.banknotes.com/mx115.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Ей,пиленца батюви,взеха да ги делят даже,а не знаят какви са.За ренминби не сте ли чувАли,бре,калпазани?:

http://en.wikipedia.org/wiki/Renminbi
          моите спестявания са във Виетнамски Донги и една част / неприкосновения запас /държа в Монголски Тугрици
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            1000$ са си валидни и са в обръщение,
            но само в щатите вървят.
            Не мисля , че и другаде в банка ще
            откажат да ти ги вземат, но ще искат
            някакъв отбив !!!!
            По-големите от 1000 също си вървят в щатите.
            Бе кинти да имаш по-хубу
            да са от големите купюри по много
            (не твърдя съвсем, че е изтина горното,
            щото седим си и си мислим ,,,,,,,,,,,,,,,,,,)
            приемат мамка им, 90-та във Варшава даже и рабат /отбив / не зеха , точно 1к ми обмениха

Коментар

бе то един друг трева ми предлагаше да ям , ма се оказа , че не ми понася на организЪма
              За 1000 кинта за пушене шъ да е била, не за йедене

Коментар

• Ей,пиленца батюви,взеха да ги делят даже,а не знаят какви са.За ренминби не сте ли чувАли,бре,калпазани?:

http://en.wikipedia.org/wiki/Renminbi
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                  Памукът е несмилаем, явно това го е направило човек.
                  Майлоу Майндърбайндър още през 40-те откри , че памукът дори с шоколадова глазура не става за ядене справка Catch-22 by J. Heller

Коментар

• 1000$ са си валидни и са в обръщение,
                    но само в щатите вървят.
                    Не мисля , че и другаде в банка ще
                    откажат да ти ги вземат, но ще искат
                    някакъв отбив !!!!
                    По-големите от 1000 също си вървят в щатите.
                    Бе кинти да имаш по-хубу
                    да са от големите купюри по много
                    (не твърдя съвсем, че е изтина горното,
                    щото седим си и си мислим ,,,,,,,,,,,,,,,,,,)
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Stotinka Разгледай мнение
                      http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A9%...BB%D0%B0%D1%80 - ето тук пише всичко, което искаш да знаеш
                      Благодаря и поздравления за ника
                      Уикито не го ползвам от доста време , защото изгубих бас заради него. Сложихме по 50 лева с един пич , но той се прибрал по-рано и редактирал страницата. Изпихме ги после , ама остана "обицата"

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Баси човека си Да се беше обадил малко велпапе да пратим, че по хранително. 1000 доларова банкнота ще ми яде
                        ПП бе ти рожденник нямаше ли днес? вместо да си се усмъртил вече ти форумите зяпаш
                        тва е болестно състояние ей
                        Last edited by NYSERookie; 10.02.2012, 22:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Баси човека си Да се беше обадил малко велпапе да пратим, че по хранително. 1000 доларова банкнота ще ми яде
                          Памукът е несмилаем, явно това го е направило човек.

Коментар

има рядко се срещат , но ги приемат по банките, аз лично съм имал 1000$ , за съжаление в гладните студентски години се изкуших и я изядох т.е. продадох я , за да ям
                            защо не пробваш преди да питаш в уикито? рядко има нещо , което да липсва там .

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                              Имам един въпрос , така и така вече никой не търгува .
                              Има ли в обръщение копюри по-големи от 100 $ ?? Преди време четох това

http://nikar.net/catalog_bg_files/Page326.htm

( абзаца между монетите и банкнотите ) а в същия сайт е и това

http://nikar.net/add_files/Page392.htm

( най-шарената банкнота , около 20 доларовите )
                              Ако си спомняте филма "Среднощно препускане " с Роберт ДеНиро и Чарлс Гродин , там накрая се показаха 1000 $ банкноти . Та има ли такива в обръщение , валидни ли са и дали не са само в US .?? Доста пара ми е минала през ръцете , но само до 100 $, та ми е интересно за по-големи какъв е случая !!
                              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A9%...BB%D0%B0%D1%80 - ето тук пише всичко, което искаш да знаеш
                              Last edited by Stotinka; 10.02.2012, 22:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                                Имам един въпрос , така и така вече никой не търгува .
                                Има ли в обръщение копюри по-големи от 100 $ ?? Преди време четох това

http://nikar.net/catalog_bg_files/Page326.htm

( абзаца между монетите и банкнотите ) а в същия сайт е и това

http://nikar.net/add_files/Page392.htm

( най-шарената банкнота , около 20 доларовите )
                                Ако си спомняте филма "Среднощно препускане " с Роберт ДеНиро и Чарлс Гродин , там накрая се показаха 1000 $ банкноти . Та има ли такива в обръщение , валидни ли са и дали не са само в US .?? Доста пара ми е минала през ръцете , но само до 100 $, та ми е интересно за по-големи какъв е случая !!
                                има по голями от 100 но са за междубанкови плащания в нета ако потърсиш ще намериш инфо за това какъв номинал има
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X