на 4 часа и дневна се забелязват контурите на глва и рамене като сега се чертае дясно рамо може от там да излети нагоре и да не довършена фигура, наскоро имаше подобна ситуация
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеЛека вечер на всички и не забравяѝте, че е ден/вечер/нощ за либовмолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеСпоред мен Гърция не е тема, а повод и ще играят картата до последно, за да зарибяват късаци. Разбира се, трябва и движение в съответната посока, но каквото и да се случи в Гърция, вече е отчетено и дори евентуален фалит и излизане от ЕЗ ще имат краткотраен негативен ефект, преди да погледнат в перспектива към светлото бъдеще (догодина цели проводници!)
Роси, 'm happy to see you!молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениетам някое възстанийце да не се зароди..........чета палежи,бой ........да не линчуват някой политикмолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеДокато се позатопли, ще се сгрявам с пазарни страсти.После ще има и по- интересни развлечения.
То стига по 1 час сутрин и вечер, за да върви търговията; повече е дори противопоказно.
Днес цял ден я гледам тази йена - ама хич й нямам доверие, много своенравнаБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеЗдрасти, Мвече изцяло отдаден на търговийката?
После ще има и по- интересни развлечения.
То стига по 1 час сутрин и вечер, за да върви търговията; повече е дори противопоказно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеСпоред мен Гърция не е тема, а повод и ще играят картата до последно, за да зарибяват късаци. Разбира се, трябва и движение в съответната посока, но каквото и да се случи в Гърция, вече е отчетено и дори евентуален фалит и излизане от ЕЗ ще имат краткотраен негативен ефект, преди да погледнат в перспектива към светлото бъдеще (догодина цели проводници!)
Роси, 'm happy to see you!вече изцяло отдаден на търговийката?
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеизтрештели са с таз гърция много я дъвкат много нешто
Роси, 'm happy to see you!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеизтрештели са с таз гърция много я дъвкат много нешто
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениенадявах се на силен импулс от 3130 към 3180 но нещо не ми харесва работата и ми намирисва на изгорели стопчетамолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеКой зборуваше тука нещо за eur/nzd време ли е за дълги с цел 10-тина фигуриБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗабелязвам развитие. Преди на усредняването викаше усеряване. Ще стане човек от тебеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар