IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на 4 часа и дневна се забелязват контурите на глва и рамене като сега се чертае дясно рамо може от там да излети нагоре и да не довършена фигура, наскоро имаше подобна ситуация
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
      Лека вечер на всички и не забравяѝте, че е ден/вечер/нощ за либов
      нема любоф сичко се мери в прасита и пипони
      молим?айде нема нужда

Коментар

• Здравейте...Рядко се зачитам тук,понеже и рядко играя валути.Но днес видях сигнал и го селах еврото....от 1.3166.....чудя се дали да дтржа до 1.3040...Дайте няаква идея...тук сте спецове по тва:0...Аз валути търгувам рядко и се чудя сега

Поздрави и успехи

Коментар

• Лека вечер на всички и не забравяѝте, че е ден/вечер/нощ за либов
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
            Според мен Гърция не е тема, а повод и ще играят картата до последно, за да зарибяват късаци. Разбира се, трябва и движение в съответната посока, но каквото и да се случи в Гърция, вече е отчетено и дори евентуален фалит и излизане от ЕЗ ще имат краткотраен негативен ефект, преди да погледнат в перспектива към светлото бъдеще (догодина цели проводници!)

Роси, 'm happy to see you!
            +3,14
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
              там някое възстанийце да не се зароди..........чета палежи,бой ........да не линчуват някой политик
              мързеливи са гърците и горделиви не съм бил там и не изгарям от желание да отида, но нямат право да реват и да се оплакват, те пак няма да работят за тези пари който ще вземат в момента а само ще имат по малко пари за сиртаки и ще са уплашени много
              молим?айде нема нужда

Коментар

Докато се позатопли, ще се сгрявам с пазарни страсти. После ще има и по- интересни развлечения. То стига по 1 час сутрин и вечер, за да върви търговията; повече е дори противопоказно.
                Може и така, кой как си го направи

Днес цял ден я гледам тази йена - ама хич й нямам доверие, много своенравна
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                  Здрасти, М вече изцяло отдаден на търговийката?
                  Докато се позатопли, ще се сгрявам с пазарни страсти. После ще има и по- интересни развлечения. То стига по 1 час сутрин и вечер, за да върви търговията; повече е дори противопоказно.

Коментар

Според мен Гърция не е тема, а повод и ще играят картата до последно, за да зарибяват късаци. Разбира се, трябва и движение в съответната посока, но каквото и да се случи в Гърция, вече е отчетено и дори евентуален фалит и излизане от ЕЗ ще имат краткотраен негативен ефект, преди да погледнат в перспектива към светлото бъдеще (догодина цели проводници!)

Здрасти, М вече изцяло отдаден на търговийката?
                    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                      изтрештели са с таз гърция много я дъвкат много нешто

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                        там някое възстанийце да не се зароди..........чета палежи,бой ........да не линчуват някой политик

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                          надявах се на силен импулс от 3130 към 3180 но нещо не ми харесва работата и ми намирисва на изгорели стопчета
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• надявах се на силен импулс от 3130 към 3180 но нещо не ми харесва работата и ми намирисва на изгорели стопчета

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                              Кой зборуваше тука нещо за eur/nzd време ли е за дълги с цел 10-тина фигури
                              ако искаш дълги, след 1,6050. А то в момента и ново дънце може да направи и да даде нова позиция.
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Забелязвам развитие. Преди на усредняването викаше усеряване. Ще стане човек от тебе
                                КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА е ХОРА !!!!!!
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X