IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я малко

Двама гърци си говорят:
    - Значи заради кризата трябва да се почва да се работи...
    Другият грък учудено попитал:
    - Кой да работи?
    - Е, как кой? Немците!!!
    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
      аааааааа не искам да нахалствам............ще се ослушвам как ще кикерчи на 3215 евентуално и евентуално оттам..........засега шумкарско дебнене
      http://www.focus-news.net/?id=n1621249
      да не си ти този Русев
      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
        дава дава и още много ще дава
        аааааааа не искам да нахалствам............ще се ослушвам как ще кикерчи на 3215 евентуално и евентуално оттам..........засега шумкарско дебнене

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
          Добро утро!!
          3190 не се дава за нагоре и викам да си касирам дългата че аман от биене на нулеви стопове............засега доволно
          дава дава и още много ще дава

Коментар

• Добро утро!!
            3190 не се дава за нагоре и викам да си касирам дългата че аман от биене на нулеви стопове............засега доволно

Коментар

• Добро утро!
              Квай таз анархия тука?Няма кой да проведе развода,старшията сигур още се въргаля пиян някъде,личният състав на повереното му войсково подразделение се излежава до 9.20Гледам и не вярвам на ушите си.
              Днес пак сме изцяло на ,,гръцка"вълна и в зависимост от духащия оттам вятър ще насочваме платната.Четох,че Барозу и онуй смешното човече Ромпуй са у Китай да просят пари,какво доживяхме-европейците да ходят да лазят пред портите на жълтурите.
              Ако го изтърват под 3080 на затваряне днес,мисля,че корекцията е приключила и пак ще иде да види дъното от миналия месец.Ако обаче изведнъж маляките разтръбят,че са се разбрали със своите душмани-нагоре към 3320/30.В тези граници-мътен и кървав рейндж.
              Успешен ден на всички!
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• дълго сега цел 3245

Коментар

• Нъц, не съм официЕр. Напраиха ме йефрейтор, ама ме разжалваха, щото ме набараха на кино вместо на тръстиката дет ме бяха оставили да копам Ся съм си редник от запаса и не ми е никак зле Чакам онези изверги да командват от мен команди не чакайте

Коментар

• Мамуне, ти като офицер втори ранг, я извикай всички на БАЛАТИУМА....

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Добро утро Ви! Кой пил пил, кой еВал еВал. Ставайте да мислим пазаря
                    http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Добро утро Ви! Кой пил пил, кой еВал еВал. Ставайте да мислим пазаря

Коментар

• добро утролегендарното малко укъсня но РЕДА днес ще черпище има и изненади за всички динамичен ден ,които ще постави и края на възходящата корекцияслагаите коланите и внимаваите с дългитепри ниво 1.3386 излизаите от дълги и изчакаите
                        Last edited by strannik; 15.02.2012, 07:50.

Коментар

• Добро утро!
                          Айде ставайте, че май е отнесло стоповете на скъсилите....

Успешен ден на всички и много пари.
                          Last edited by POSTMAN; 15.02.2012, 07:40.
                          http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Дали от червеното винце или от нещо друго - но си мисля ,че туй е номер на Бисер от "Суап кафето " ...Но може и да бъркам - келеши бол ...
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                              сподели ако искаш кой е бъкета
                              Ще го направя, но не сега ...

Коментар

• Коментар

Working...
                                X