IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сам не си вярвах на плещенията за интервенции, но това беше начинът да се вместим във времето и все пак чудеса ставали - японците се проявиха макар и индиректно. А може и директно, но това ще ни го кажат по- късно.

Гледаме лидерът (кивито вече направи нов ню хай), чакаме потвърждение при еврото (3184 в момента) и поради липса на по- интересно занимание, мъчим за някой пипс двойката лузър/лидер (кабел/киви), която трябва да ми избие (засега хипотетичния) пор от късите в еврото.

Иво, държиш ли още? Подир малко (от 3215?!?, примерно) ще тръгнат за твоя стоп. Ако си го местил, ще те изкара, затва си го дръж в гащите. В никакъв случай не се лакоми и да добавяш. Само ще повиши емоционалното напрежение, ще ти развали средната цена и ще се вкараш в някой филм. Колкото толкова, стискаш и си свиркаш.

Връщаме се към "нормалната" часова зона и вероятно пак интересното ще е по време на американската сесия.

В еврото неща все още са нееднозначни, така че да се има предвид сценария с корекция на корекцията... При завършена петица нагоре (вероятно преди/в началото на американската), ще знаем повече. После (при "разумният" вход за дълги след корекция) ще гледаме шоу ас южуъл и ще следим къде се групират следващите стопове.

Интересно в е/ф кога ще ДЕНЯТ?!? Ситито излезли от дългите, ако изобщо някога са били лонг там...

Казвайте, ако има някакви интересни новини, че нямам време за рисърч днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
      това ордерче за другата седмица си го пази
      днес аз съм
      то нито хляб яде нито вода пие ...........и един шумкар дебне от 3194 .......и зяпаме ................

Коментар

• Барни и Рататуй
        не знам дали си
        дават сметка ,че
        веднъж като вкарат
        китаеца, после неа как
        да го изгонят
        Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        .Четох,че Барозу и онуй смешното човече Ромпуй са у Китай да просят пари,какво доживяхме-европейците да ходят да лазят пред портите на жълтурите.
        )

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
          спомена вчера че поне седмица няма да въвежда РЕД.......
          уморил се е
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
            изтрезняхте ли ,бря
            сичкуту кеч тука,
            само старшията го нема,
            спомена вчера че поне седмица няма да въвежда РЕД.......

Коментар

• изтрезняхте ли ,бря
              сичкуту кеч тука,
              само старшията го нема,

Коментар

• въх, половин Юропа в duble deep, а другата половина чека данните за първото тримесечие на таз година за да стане и при тях официално. юрото обаче кон да го еве не мърда….уауу. е те тфа е стабилна валута.

Коментар

ааааааа когато стане ...........то и на север има мегдан .......и там един шумкар дебне ........каквото откъсна берекет..........

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                    11 пипа спред
                    за дойна крава са та зели
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                      едно късо ордерче от 3151 съм заложил пък да видим .........за скромни 20-30-50......100 пипса
                      днес аз съм
                      Last edited by strannik; 15.02.2012, 10:46.
                      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Графиките Разгледай мнение
                        Аз вече казах преди няколко часа :

тест на 1,3000

а иначе в голяма грешка си -тук спецове има много ,но не и на Форекс
                        и кат рече и отсече , да не би да се случи
                        поне времева рамка дай, че така на гол тумбак чифте пищоФи , и след 5 месеца да се случи пак ще си познал
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Забелязвам развитие. Преди на усредняването викаше усеряване. Ще стане човек от тебе
                          бъркаш кумпутър с компот мой човек
                          а усеряването е и винаги ше си остане осеряване кат пусна картинката ше разбереш

Коментар

Еииииии тия от сто извора вода ще носят само и само да ме вкарат в къси нещастници дълго е казал странник и дълго ще е
                            едно късо ордерче от 3151 съм заложил пък да видим .........за скромни 20-30-50......100 пипса

Коментар

http://www.focus-news.net/?id=n1621249
                              да не си ти този Русев
                              аз съм от Търново бре....................там бях в казармата ......ехеееееее преди 20 години........абе те там винаги имаха един комплекс от Пловдив ..........така че не ме учудва.....поне такива са ми впечатленията от преди 4 петилетки

Коментар

• Еииииии тия от сто извора вода ще носят само и само да ме вкарат в къси нещастници дълго е казал странник и дълго ще е
                                Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Working...
                                X