IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Не мое. Искам дейтрейдинг в акции. Истинските не разрешават
    Не съм те разбрал значи. Но те гледам, че пускаш в SPY и DAX та затова реших че индексите главно.

Тарантуло питай NYSERookie той по ги разбира
    Аз за тези неща покрай него навремето се светнах
    И от тогава неща да видя форекс
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Уф, ся ще падне чакане, докато някое от двете ме порне, за да покаже посоката... За мен седмицата като че ли приключи, ако не се случи нещо необичайно. Късата е с обем равен на 45% от обема на дългата и чакам знак за последващото движение.

Коментар

• Ba сиии дзвера !!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=I9_r4F0F6y0&NR=1
        Тва като се замисля от западните
        само гоуф единчка го може
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
          Не съм я ползвал тази платформа. Трябва да я пробвам. Аз през Интерактив само сделки правя ..иначе графиките им на базовата платформа сам знаеш какъв ташак са
          http://www.quotetracker.com/ ае със здраве
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            та може да отебеш ексела
            Ексел, Ексел, ама знайш къв кеф беше навремето на премаркет га ти светне в квадратче А3 купува 100, а в квадратче С5 Продава 99. За 3 секунди съм правил раунд

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              и аз така, първо намерих медведа за чартинг / уникална платформа , като се има предвид , че е безплатна / а на интерактив им ползвах само DOM-а , който се оказа доста приличен. нинджа по това време бяха само трейдинг фронтенд и нямаха чартинг.
              Не съм я ползвал тази платформа. Трябва да я пробвам. Аз през Интерактив само сделки правя ..иначе графиките им на базовата платформа сам знаеш какъв ташак са

Коментар

Е нали си имат TAN-ове като се логваш. Всеки път генерира нов. Какъв ти е проблемът ?

Руки - за безплатното връзване си прав, иначе платформата им е отврат. Аз като почнах да търгувам през тях се чувствах като първолак 1 месец

и аз така, първо намерих медведа за чартинг / уникална платформа , като се има предвид , че е безплатна / а на интерактив им ползвах само DOM-а , който се оказа доста приличен. нинджа по това време бяха само трейдинг фронтенд и нямаха чартинг.
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Вече и късо си имам и една опцийка, дето да ми обърше дупата, ако се окафевя.

Коментар

Е нали си имат TAN-ове като се логваш. Всеки път генерира нов. Какъв ти е проблемът ?
                    Аз не ползвах от този комп поща бре Такава параноя ме дереше

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Дръвце си е от всякъде. Аз навремето ползвах Медвед с единия от акаунтите си при тях, щот ме беше страх да не ми краднат нещо от големия. Алтернатива?

Руки - за безплатното връзване си прав, иначе платформата им е отврат. Аз като почнах да търгувам през тях се чувствах като първолак 1 месец

Коментар

Кеф ти и дървена платформа
                        и отворено БЕЗПЛАТНО API за сметка на това та може да отебеш ексела и да си вържеш квато платформа си искаш, та даже и собственоръчно написана, което е абсолютно изключение за брокер от такъв калибър другите галфони искат до 25к в зелено за достъп до API и съпътстващата документация

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                          Спирачката се явява под формата
                          на МАМУН лопатата
                          С нея подкарва магарето,
                          обаче като се наложи я използва
                          като ръчна под формата на земна(забива в земята)
                          Таз лопата реде е най-добре инвестираните ми 9.80 кинта през тази зима. Побира се точно в баничарката, лека е и желязна

Коментар

• тез кърци ми писнаха отдавна мине се не мине ден два и някой каже нешто и размъти водата..вече не знам ...само изцепки
                            молим?айде нема нужда

Коментар

• Трябва да вися още в офиса.

Коментар

Кеф ти и дървена платформа
                                Дръвце си е от всякъде. Аз навремето ползвах Медвед с единия от акаунтите си при тях, щот ме беше страх да не ми краднат нещо от големия. Алтернатива?

Коментар

Working...
                                X