If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пич.......ама много ме развесели......страшен си.....
А най-страшното е , че си вярваш.........повярвай ми НИЩО не знаеш. Ще ти дам един безплатен съвет - ОГРАМОТЯВАЙ СЕ, ЧЕТИ и се УЧИ....... ако искаш да се занимаваш с форекс. Успехи !!!
П.П. - и много поздрави на най-добрият в България от който си се учил. Явно ще да е бил много добър щом те е срам и името му да кажеш
тук ще видиш много интересни същества повярай ми.Най-малкото държането на учителят ти дори не предполага,че знае нещо
това е като спорта всеки има заложби и това което действа при мен при теб няма да действа
S tabletsam i mi pi6e neshto mi lipsva inese otvaria
Пич.......ама много ме развесели......страшен си.....
А най-страшното е , че си вярваш.........повярвай ми НИЩО не знаеш. Ще ти дам един безплатен съвет - ОГРАМОТЯВАЙ СЕ, ЧЕТИ и се УЧИ....... ако искаш да се занимаваш с форекс. Успехи !!!
П.П. - и много поздрави на най-добрият в България от който си се учил. Явно ще да е бил много добър щом те е срам и името му да кажеш
сихурно смятат прогнозата ми за днес определено това движение прекрати днешните късина 15 мин обърна в дълги и гледа към днешният връх
The EURUSD just went apeshit surging by 50 pips as the robots merely read the favorable tone in the headlines as released by Bloomberg, while completely missing the point that absolutely nothing is done yet
Коментар