IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    исках да си внеса от щатите лсд 55 инча самсунг, но се оказа ,че на митница ще ми го конфискуват, защото имало официален представител кик електроникс. с изключителни права за Бг. И какво мислите. в САЩ телевизора струваше 3570 долара за 8 серия а в Бг такъв нямаше а 52 инчов 6 серия за скромната сума 11900 лв. на 8 серия цената сигурно щеше да е 19999лв при долар 1.35. другото което ми казаха е ,че кик внасяли само второ и трето качество. демек обират боклуците и ни ги продават на тройна цена. те това е далавера!
    братовчед ми когато се прибираше от америка беше наел един контейнер за да си донесе всичко от там и беше ми казал че ако си живял там повече от 1 година или 1 година може безпроблемно да си внесеш каквото искаш но по 1 бройка ,1 тв,1 пералня1,хладилник и така
    молим?айде нема нужда

Коментар

• http://dorado.bg/team.php?id=22

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
        Тия големите ТВ-а верно много ток хабят.
        Като ЛАМИ са
        исках да си внеса от щатите лсд 55 инча самсунг, но се оказа ,че на митница ще ми го конфискуват, защото имало официален представител кик електроникс. с изключителни права за Бг. И какво мислите. в САЩ телевизора струваше 3570 долара за 8 серия а в Бг такъв нямаше а 52 инчов 6 серия за скромната сума 11900 лв. на 8 серия цената сигурно щеше да е 19999лв при долар 1.35. другото което ми казаха е ,че кик внасяли само второ и трето качество. демек обират боклуците и ни ги продават на тройна цена. те това е далавера!
        Last edited by 4un4o; 10.02.2012, 00:00.

Коментар

• Тия големите ТВ-а верно много ток хабят.
          Като ЛАМИ са
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Прехвалените LED са си LCD,но подсветката е със светодиоди вместо лампи.Лично аз като качество на картината харесвам повече.......по-старата технология,и не съм единствен
            А защо не огледаш плазмите-ако стаята ти е по-тъмна,плазмата е с по-добра картина,по-,,черно" черно,с по-бърза реакция,но е малко лакома за ток.
            Имам плазма 52 инча и ЛСД 37 инча. от един и същи кабел на евроком плазмата не ще да откъсне, едни снежинки и мислех че е развалена. сложих и виваком сателитна връзка и чак тогава заработи като хората. качеството се изравни с това на лсд и пак според мен лсд е по добро. но и по скъпо. плазмата я взех на промоция 1750 лева за 52 инча а лсд то за 1600 лв и двете са самсунг.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
              според теб кое да избера? в едим ммомент окото не може да усети разликата в качеството на съвременните тв и това остава само като параметри
              Прехвалените LED са си LCD,но подсветката е със светодиоди вместо лампи.Лично аз като качество на картината харесвам повече.......по-старата технология,и не съм единствен
              А защо не огледаш плазмите-ако стаята ти е по-тъмна,плазмата е с по-добра картина,по-,,черно" черно,с по-бърза реакция,но е малко лакома за ток.
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
                Ето нещо и за АНДИ, да не се нерви...
                страшни картинки по никой време
                отивам да проверя жената кви филми гледа
                ай лека
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                  ред всички си приличат по това че са натъкмени да си изтраят гаранцията...и още малко в най добрия случай
                  +1024
                  Умно КУЧИ умно !!!!!!!!!
                  Нали и аз това казвам:
                  цена и гаранция
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                    незнам дали си фен на футбол или някакъв бърз спорт...виждал съм LCD къде като центрират топката тя се превръща в халеевата комета

пък по време на филм с бързи сцени...като почне да маже и направо откачам в такива моменти тръбните тв цена нямат...
                    тв ще е LED 3D 46 инча и всички марки от този клас и параметри имат сходна цена дори самсунга е по скъп и то не с малко
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Че то в небето само сняг тези дни... друго няма..

Мамун утре пак ще рине... в София заваля пак...

Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                      щото зяпаме небето и гледаме де е Нибуру
                      Добър вечер и от мен
                      http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Ето нещо и за АНДИ, да не се нерви...
                        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
                          Добър вечер....
                          Каква сте я надробили.. еврото що не е 3380???
                          щото зяпаме небето и гледаме де е Нибуру
                          Добър вечер и от мен

Коментар

• По темата за тв-тата.

Казваш колко пари имаш и колко инча искаш и ще ми пишиш да те пратя при едно аверче.(и моята отстъпка ще ползваш 7-10% при 1000 лева ти си смятай колко са) Аз вече 4-ти телевизор си взимам и съм супер доволен. Дотук съм си взел 3 Philips-a едно LG. Нямам никакви оплаквания.
                            Ако ти се плаща за марката, приготви от 500-1000 отгоре за Сони - файда, никаква - ще ти пише на тв-то отпред Sony..

Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                            според теб кое да избера? в едим ммомент окото не може да усети разликата в качеството на съвременните тв и това остава само като параметри

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
                              всички са еднаки, а се различават
                              само по цената и гаранцията !!!
                              ред всички си приличат по това че са натъкмени да си изтраят гаранцията...и още малко в най добрия случай
                              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Добър вечер....
                                Каква сте я надробили.. еврото що не е 3380???

Коментар

Working...
                                X