Първоначално изпратено от Jason_Thorn
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩо бре, нека да вземе и локум
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз локум не ща. Мноо ми се лепи по зъбите. Вземи Баклавички
Каса Дакс 6666, дълго 1,30Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotaraDobro utro na vsi4 ki , pativamZa Istanbul ,shtevi vzema lokim, bate pe60 nau4i se da slaga6 trend linia , ii pravilo Za trend po niski Dana I po niski varxove ,A nai dobre si vzemi po4ivka
Каса Дакс 6666, дълго 1,30
Коментар
-
а бе я и аз да се от4ета,
4е прогнозата от 14.02 е изп,
сега в 10:00 ако има
ниво по-ниско от 2974 ще
пусна лимит ок 2910
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеевентуално 3015
а бе тоя катайец Вън Незнасиквоси
как моеш го изгониш
ти му каеш Вън, той ще си
мисли, че го викаш
Коментар
-
Добро утро!
Днеска ако не е за къси ,значи ще е за дълги.
Сериозно:на 4Н гледам МА200 е 1.2999,ако я пробие и новините откъм Маляшко са противоречиви,четвъртъка и петъка ще се окажат едни от най- кошмарните дни за евробиковете.Просто вече никой не вярва на комшиите ни и това се изразява в изключване на риска преди уикенда.В понеделник пък може да има силен импулс на еврото нагоре.
Успешен ден!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеИ все пак да не си оставяме късите на произвола на съдбата стоп сега на 3113
Тая още вчера и смених профита на 1.2848.Стопа за сега ще си стои на 3113
Успешен ден !
Коментар
-
добро утроцелта на този спад е 1.2997
виждаше се отдавна, но не допусках ход към нея преди 3386,затова и вчерашната ми дълга прогноза с предупреждение.
ако стигне днес котировки под 2997надеждите ми за дълги остават за утре, или по нататък
ако обаче се спре на 2998-97 и върне до 3037 ще наблюдаваме дълги каквито не сме виждали
.няма да се учудя
ако бъдат стартирани от намеса в сирияLast edited by strannik; 16.02.2012, 07:44.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеПич.......ама много ме развесели......страшен си.....
А най-страшното е , че си вярваш.........повярвай ми НИЩО не знаеш. Ще ти дам един безплатен съвет - ОГРАМОТЯВАЙ СЕ, ЧЕТИ и се УЧИ....... ако искаш да се занимаваш с форекс. Успехи !!!
П.П. - и много поздрави на най-добрият в България от който си се учил. Явно ще да е бил много добър щом те е срам и името му да кажеш
Коментар
Коментар