IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Пробие ли 2990,спадът ще се ускори
    Пълно е с фалшиви пробиви - вчера нови върхове, вчера пробив на трендлинията пре S&P. Не вярвам че няколко пипса променят нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
      тук грешиш никакъв спад ,още по малко ускорен се не вижда .наблюдаваме движението
      от 25 01 2012 .на повторение отиват нещата
      значи трябва да избие нагоре някъде от текущи нива
      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
        тук грешиш никакъв спад ,още по малко ускорен се не вижда .наблюдаваме движението
        от 25 01 2012 .на повторение отиват нещата
        аз свих малко пипсове от 3018 и ще се ослушвам че тези тикосани движения без никакъв импулс никак ама никак не ми харесват

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
          от твоите уста в божиите уши или там каквото е
          от 25 01 2012 на 4 часа .на повторение отиват нещата
          Last edited by strannik; 16.02.2012, 10:49.
          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Пробие ли 2990,спадът ще се ускори
            от твоите уста в божиите уши или там каквото е

Коментар

• критично ниво за спада
              е ок 28888

Коментар

• Пробие ли 2990,спадът ще се ускори
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

.............моята уж била "мерцедеса" на електронните цигари.....сумати и пари дадох.........остава да ми избие зъбите..............
                  е този вече е милионер от обезщетение
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• не е лощо през един час да си повтаряте или припомняте "днес може да се случи случка в сирия" те така за да не останем с пръст в уста

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      .............моята уж била "мерцедеса" на електронните цигари.....сумати и пари дадох.........остава да ми избие зъбите..............

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                        цяла нощ съм следил е/д и нито за дълги нито за къси бе а моментния пик снощи го е предизвикал робот който се задейства от новини
                        на андроида дето си играе с курсо днес може да го навири по програма ако види накоя андроидка с плисе минижуп от гофрирана ламарина

Коментар

три кутии никога не съм стигал ,купих си я за да пробвам.........че на тоз студ да излизам постоянно .......и засега съм си ОК..........Но целта ми не е била да спирам цигарите .........
                          http://dnes.dir.bg/news/elektronna-t...-10548598?nt=9

Коментар

• Мумчета, неска ши ядем ли маляшки гироси? Айде на късите чи Гръция вечи ми съ чини фалименто.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              електронните цигари са простотия
                              най-великият лек срещу цигарите е инатът.преди 15 месеца казах край, ей тъй както си седях на бира и си пушех и от тогава не съм палил те така стават работите от 3+ кутии дневно до 0 кутии за секунди .има една книга мисля , че тук я бях препоръчвал " Не Пуша Вече " Алън Кар , четеш и спираш пушенето , колкото и да не е за вярване
                              три кутии никога не съм стигал ,купих си я за да пробвам.........че на тоз студ да излизам постоянно .......и засега съм си ОК..........Но целта ми не е била да спирам цигарите .........

Коментар

Добро утро!!
                                Предните дни с физзарядка се командваше сега рано сутрин локум и баклава
                                то си е за кафета ,електронни цигари/вече/ и авторитетно зяпане на графиките..
                                електронните цигари са простотия
                                най-великият лек срещу цигарите е инатът.преди 15 месеца казах край, ей тъй както си седях на бира и си пушех и от тогава не съм палил те така стават работите от 3+ кутии дневно до 0 кутии за секунди .има една книга мисля , че тук я бях препоръчвал " Не Пуша Вече " Алън Кар , четеш и спираш пушенето , колкото и да не е за вярване
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X