If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За това ти говорех-може да почнат да отстрелват следващото прасенце.
Пенчев чадо,
прочети онова дето бях писал за
по-дългосрочното ми виждане !!!
Портокалите ще клатят след време,
че почнат ли веднага на хамериканците
ще им затежи много бърже долара !!!!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
дбр.утро..сори за грешния анализ. ся тез на 3240 се чуда ко да ги права. слаам стоп на 3225…да се отърва с малка загуба…демек очаквах повеке радост при новината за 85% съгласни да ги подстрижат….
аз корекция не бих гонил в тоз момент. мноо позитивизъм на пазара. от де иде и аз не знам. както и да е…нищо офищъл нема. само слууове за 90% подстригани. пазарот обаче явно ще възприеме една такава новина за положителна, щот като го гледам юрото рипа само при най-малкият слух, а гърците е напълно възможно да го докарат до 85-90 % офишъл…тъй че слагам една отложена дълга на 3240 пък ако ще да се изпълнява нощес….
дбр.утро..сори за грешния анализ. ся тез на 3240 се чуда ко да ги права. слаам стоп на 3225…да се отърва с малка загуба…демек очаквах повеке радост при новината за 85% съгласни да ги подстрижат….
В 1 часа в Лондон ще се чудят да тригърват ли CDSите или не. Ако ги тригърнат, ще се печатат евра на килограм
А не мое ли а ги канцелират?? Аман от англоговорящи малоумници. Да ти ко копна и да ти го пейстна в задния двор П.П. Ти сега да не се обиди?/ Кътвам си думите назад
ха-ха-ха Офишъл.. кътвам ги!
Коментар