Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениедобре че си ти, чукънчо,
иначе никога не бих се сетил
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеам ако се скалпира по тая технология - на търговеца ше му омекнат зъбите от бой бе
По добре сам да се спукаш от бой отколкото пазаря да те нокаутираТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНе прави се така
Преди да натиснеш мишката за къса - удряш си един шамар и отваряш дълга
и стопа на дългата слагаш там де си решил да сложиш лимита на късата
и лимита на дългата слагаш там де си решил да сложиш стопа на късата
действа безотказно -казвам от личен опит
Ще пробвам добра идея е мерсажBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
при мен е 2988
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеРедеее, зе ли 88 бре? На моя бъкет 1 пип до тамhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеMne,,
Моя бъкет даде повече от 2 пипа до лимит
и не си спазих правилото, че не стане ли лимит
до 1-2 пипа отива на стоп, т.е не затворих,
че беше на повече от ТРИ пипа и сии
седях и си мислих , че ще стане 888
Сега ще иде на стоп на +7-8 на двете дълги
Петъчна му работа дъ ге
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНе прави се така
действа безотказно -казвам от личен опитThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Аз пък си пазя, моите къси без стоп и не съжалявам, нито ме е срам да си призная.
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеАми мислех го ама става малко порочен кръг. Ако мисля да правя дълга, трябва да пусна къса нали, ама реално пускайки късата излиза че трябва да е дълга и започвам да се чудя ся кое е първото. Дали като помисля за къса реално не мисла за къса за да отворя дълга, в който случай излиза че трябва все пак да е къса ама като е къса нали трябва дълга и така.
Сложно еhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеАми мислех го ама става малко порочен кръг. Ако мисля да правя дълга, трябва да пусна къса нали, ама реално пускайки късата излиза че трябва да е дълга и започвам да се чудя ся кое е първото. Дали като помисля за къса реално не мисла за къса за да отворя дълга, в който случай излиза че трябва все пак да е къса ама като е къса нали трябва дълга и така.
Сложно е
действа безотказно -казвам от личен опитТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
добре че си ти, чукънчо,
иначе никога не бих се сетил
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНакупи си къси вместо да се правиш на голям умник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеА бре Джейсън ти още ли не си разбрал какво требе да правиш бре ?Като решиш да отваряш къса - отваряй дълга
Отдавна щеше да си на Бахамите с две руси и две черни КАКИ ако беше се светнал по рано
Сложно еBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеаааааапчи ,
хаааааапчи ,
хаааааапчих,
извинявай
аларгичен съм
към простотииLast edited by 4un4o; 20.01.2012, 12:05.
Коментар
Коментар