If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз съм сложил късите и това е при продължение на дългите марджина ще е факт някъде докъм 3030 ще издържи ако не вкарам още позицията ми е при евро /канадец , но при е/д 3030 ще съм ушит
Заради шубе и заради нежелания за Маржин кол аз се хеджирах оня ден. Според мен сме до 1.31 и после ще сурнем на Юг. Яд ме е че не затворих късите когато докосна ЕМА 200 на месечна. Отскока от там стана точно както очаквах. Единствената ми надежда сега за късо е да иде да направи втори тест или междувременно да затварям губещи къси срещу добри дълги. Едната къса вече я компенсирах със затворена дълга на +
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Забравих да питам Реда - нали е експерт по нивата .
Реде какво прави КАКА 200 (1, 38910 на дневна за днес) точно по средата между 1,3333333333333 и 1,444444444444 което е 1,38888888 или на 3 пипса разстояние от КАКАТА която слиза бавно надоле
ФРЪЦКА СЕ ТАТОВОТО
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
на такова ми мязаможе и да греша но няма да отворя късо
Преди два дни казах, че еврака върти на север. Ей я ситуацията за днес: на 1 час- ъгъл на завъртане е около 60 градуса. цената в момента е под средната линия на канала, което леко отслабва тренда.
На 4 часа- ъгъл на завъртане около 45 градуса- т.е. "игра в центъра", цената опира в горната граница на канала, което значи, че е възможна и корекция
аз съм сложил късите и това е при продължение на дългите марджина ще е факт някъде докъм 3030 ще издържи ако не вкарам още позицията ми е при евро /канадец , но при е/д 3030 ще съм ушит
На ТАТО скъсилите трейдърчета да фнимавате че няма да ви е само тази вечер безсънна до края на месеца .Еврото ще кърти зъбки до кака 200 (1, 38910 на дневна е днес ) - по бързата процедура .После веке мечета ако ви оцелеят акаунтите може да отваряте къси
Забравих да питам Реда - нали е експерт по нивата .
Реде какво прави КАКА 200 (1, 38910 на дневна за днес) точно по средата между 1,3333333333333 и 1,444444444444 което е 1,38888888 или на 3 пипса разстояние от КАКАТА която слиза бавно надоле
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Здрастиии!
Цял свят знаеше,че ще има обиране на къси шебеци,само вие не разбрахте.Спомнете си юни 2010,бре.Напълно подкрепям Бай Тошо,че може,казвам може, да идем докъм 1.40 и после суууур към дъното от гореспоменатия месец.Американците ще пуснат печатарката само ако в нашенско нещата тотално се оплескат,което ако не стане до май,няма да е преди изборите им.
Уф,много писах и съ умориф,айде,чао,ще ходя за риба!Успешен ден!
Къде????
Искъро???????????
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Здрастиии!
Цял свят знаеше,че ще има обиране на къси шебеци,само вие не разбрахте.Спомнете си юни 2010,бре.Напълно подкрепям Бай Тошо,че може,казвам може, да идем докъм 1.40 и после суууур към дъното от гореспоменатия месец.Американците ще пуснат печатарката само ако в нашенско нещата тотално се оплескат,което ако не стане до май,няма да е преди изборите им.
Ще ти замръзне пръта бре Не знам кой кво печели и кво губи на форекс, ама днес ми е ден за плащане на сметки и ще се разделя със 700-800 кинта
Здрастиии!
На ТАТО скъсилите трейдърчета да фнимавате че няма да ви е само тази вечер безсънна до края на месеца .Еврото ще кърти зъбки до кака 200 (1, 38910 на дневна е днес ) - по бързата процедура .После веке мечета ако ви оцелеят акаунтите може да отваряте къси
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
08:30. EUR-GBP атакува важна техническа бариера към 0,8375, стабилен пробив на която ще разшири движението във възходяща посока. amc-forex.com
08:28. В посока на EUR-USD е и големия ръст на кросовете срещу йената. EUR-JPY поскъпна с 310 пипса от началото на седмицата до 100,15
08:27. В посока на EUR-USD е и ръстта на индексите и съобщенията, че преговорите в Гърция вървят успешно, което създава очаквания за разрешаване на дълговата криза
08:26. EUR-USD поскъпна с 357 пипса от началото на седмицата и достигна 1,2971, най-високо ниво от две седмици, след като преодоля вчера важни технически бариери, които провокираха към закриващи операции
кви са тия размисли и страсти от 5 сабалям бе . днес е петък
успешен да е деня ви!
ЩЕ СЕ РАДВАТЕ ЛИ НА ЖИВОТА ДНЕС?
П.П.комарджи - мозъка запълва липсващата информация както на него му е угодно. как да направим това запълване да "стане" максимално рационално според теб
The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар