Добре че затворих дългата в евро-долар на малка печалба ,знаех че ще има ъп но незнаех до къде ще е.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеРеда е в отпуск до края на месеца, и е обявил заместник ама и той кат разбра, че шефа го няма и е подлепил вискито от сабахлян , сигурно лежи пиян под някоя топола с накривена фуражка на темето
Ставайййй, Андиhttp://vbox7.com/play:21a592b8
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениед-р Хаус
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеРеда е в отпуск до края на месеца, и е обявил заместник ама и той кат разбра, че шефа го няма и е подлепил вискито от сабахлян , сигурно лежи пиян под някоя топола с накривена фуражка на темето
Ставайййй, Андиhttp://vbox7.com/play:21a592b8молим?айде нема нужда
Коментар
-
Реда е в отпуск до края на месеца, и е обявил заместник ама и той кат разбра, че шефа го няма и е подлепил вискито от сабахлян , сигурно лежи пиян под някоя топола с накривена фуражка на темето
Ставайййй, Андиhttp://vbox7.com/play:21a592b8
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Кво стаа що не списателствувате?
Чакаме РЕДА да даде тон за песен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеБаннаха го заради онуй леке Сополов.Той от време на време по-раздразнителен става Фицко,сигурно му намаляват нивата на тестостерона,нормално- и аз вече го усещам,одъртяваме вече.
На мечтаещите за нива 1400-1440 ще кажа,че във времеви порядък от три месеца и половина-четири отсега сме минимум 15 фигури по-надолу от сегашните нива.Лично мнение,да не се използва за реално оттъргуване!Бау-бау.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеа защо го баннаха?не помня да е правил нещо нередно?дори имахме общи теми като ядене спорт и някоя друга инжекция
На мечтаещите за нива 1400-1440 ще кажа,че във времеви порядък от три месеца и половина-четири отсега сме минимум 15 фигури по-надолу от сегашните нива.Лично мнение,да не се използва за реално оттъргуване!Бау-бау.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеРеде, почти съм сигурен че няма да дойде! Една от Причините е (а има и други), е че разчиташе на официални предупреждения,поне така пишеше в някои от постовете си - и тук, и оттатък. Обаче, вместо това го баннаха директно ...
В това отношение БГ-мамата е много по-демократичен форум - ако нещо сгафиш модератора ти праща жълтия картон на ЛС и при трето провинение си вече под душовете ....
Аз все повече се навивам, като ме баннат оттука да им спретна една форекс-тема в Клюкарникамолим?айде нема нужда
Коментар
-
Само той ли? Брей.......ти да видиш, значи некой рупаме доматите с колците !!!
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеОчевидно а пък всички анализи от петък и събота в който и сайт да влезеш, го дават като корекция и после ход за пробив на 1.30. даже и днешните не дават да бие 1.3190.
Само Стоян Михайлов от Делтата от обяд.
Коментар
Коментар