Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Реде, почти съм сигурен че няма да дойде! Една от Причините е (а има и други), е че разчиташе на официални предупреждения,поне така пишеше в някои от постовете си - и тук, и оттатък. Обаче, вместо това го баннаха директно ...
В това отношение БГ-мамата е много по-демократичен форум - ако нещо сгафиш модератора ти праща жълтия картон на ЛС и при трето провинение си вече под душовете ....
Аз все повече се навивам, като ме баннат оттука да им спретна една форекс-тема в КлюкарникаДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеТипичният български форум.За да се почувстВУвам по-висок,дай да се кача на раменете на другарчето.Цаци с цаци такива,ай наздраве,поне не се правете на шарани.
Истинските търговци не се занимават с форуми за разлика от всички НАС.
П.С.Да не се Убиди някой,леко съм пиЕн и в еуфория от едни мои лични си работи.Наздраве,юнаци!
а че сме сме цаци - цаци сме и няма как да не станем за мезе на акулите
но поне да си пожелаем и помечтаем някой от нас да стане акула
алилуяТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Типичният български форум.За да се почувстВУвам по-висок,дай да се кача на раменете на другарчето.Цаци с цаци такива,ай наздраве,поне не се правете на шарани.
Истинските търговци не се занимават с форуми за разлика от всички НАС.
П.С.Да не се Убиди някой,леко съм пиЕн и в еуфория от едни мои лични си работи.Наздраве,юнаци!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДа не тъ разкулачиха кат донски казак ? Я гледай твоя приятел свинята свинска към подпис има във форума на астролога
И ся гледам оттатък,че ония дето го плюеха, тъжат за него ...Май има ентусиасти дето още не са разбрали, че форум се крепи на не повече от 2-3 писатели - и един да изчезне, всичко бързо угасва тотално-безвъзвратно ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеАз вече не се интересувам от
ДИСЦИПЛИНАТА .....
Колкото и власт да ти дадат, пак ще си по-слаб от онзи дето я е извоювал ! Фицката
Когда я умру, на мою могилу нанесут много мусора, но ветер времени безжалостно сметет его! Сталин Й.В.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеДа ама нема Реде дисциплина
Требе под строй всички анализатори да минат КУРса и повеке да не грешат така много
ДИСЦИПЛИНАТА ТАТО(дръто)
Дал съм с пълномощно всички права
за въдворяването на РЕД на АНДИ !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениедаже и женурята са на дълги , а ханалзаторите казвали къси
поздрави на дамата -не съм сексист майтап да става
П.П. Най вероятно тук ще тества подкрепата 1.3210 и ще рейнджи доста преди пробив на 1.3290. Зависи много и какво ще се изхожда Баданарке таз седмица на 3 пътиLast edited by 4un4o; 19.03.2012, 21:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениеот миналата седмица съм с дълги за 1.36
поздрави на дамата -не съм сексист майтап да ставаТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеба ли го
чунчо ме захапа, че анализирали били и кадърни били
па аз ги познавам повечето и са насветлинни години от тех анализа , па за търговия да не говорим . та затва .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТогава вземи им направи един курс.
Да не сЪ излагат
Требе под строй всички анализатори да минат КУРса и повеке да не грешат така многоТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеба ли го
чунчо ме захапа, че анализирали били и кадърни били
па аз ги познавам повечето и са насветлинни години от тех анализа , па за търговия да не говорим . та затва .......
Да не сЪ излагатЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар