IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Не се заяждам, просто ти каза че е очавидно ,че еврото ще върви нагоре, а всички анализи, бяха за надолу.Явно само ти си го видял, и не е било очевидно. Донякъде и аз го предположих, щото боба така показа!
    .... и аз, и аз...

Коментар

• Реде, почти съм сигурен че няма да дойде! Една от Причините е (а има и други), е че разчиташе на официални предупреждения,поне така пишеше в някои от постовете си - и тук, и оттатък. Обаче, вместо това го баннаха директно ...

В това отношение БГ-мамата е много по-демократичен форум - ако нещо сгафиш модератора ти праща жълтия картон на ЛС и при трето провинение си вече под душовете ....

Аз все повече се навивам, като ме баннат оттука да им спретна една форекс-тема в Клюкарника
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Типичният български форум.За да се почувстВУвам по-висок,дай да се кача на раменете на другарчето.Цаци с цаци такива,ай наздраве,поне не се правете на шарани.
        Истинските търговци не се занимават с форуми за разлика от всички НАС.

П.С.Да не се Убиди някой,леко съм пиЕн и в еуфория от едни мои лични си работи.Наздраве,юнаци!
        Прав си за Истинските търговци и форума Пенчев
        а че сме сме цаци - цаци сме и няма как да не станем за мезе на акулите
        но поне да си пожелаем и помечтаем някой от нас да стане акула
        алилуя
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Не са ме РАЗКУЛАЧИЛИ,
          но нещо вече ме мързи да пиша.
          То и аз си тъжа по принцип за ПРАСЧО
          Даже смятам да спра да пиша тука
          до края на месеца най-малко.
          Ако СВИНЯТА СВИНСКА си дойде
          обещавам да правя сутришно процедиране
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Типичният български форум.За да се почувстВУвам по-висок,дай да се кача на раменете на другарчето.Цаци с цаци такива,ай наздраве,поне не се правете на шарани.
            Истинските търговци не се занимават с форуми за разлика от всички НАС.

П.С.Да не се Убиди някой,леко съм пиЕн и в еуфория от едни мои лични си работи.Наздраве,юнаци!
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Да не тъ разкулачиха кат донски казак ? Я гледай твоя приятел свинята свинска към подпис има във форума на астролога

И ся гледам оттатък,че ония дето го плюеха, тъжат за него ...Май има ентусиасти дето още не са разбрали, че форум се крепи на не повече от 2-3 писатели - и един да изчезне, всичко бързо угасва тотално-безвъзвратно ....

Когда я умру, ако ще на онази ми работа дърва да секат!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                Аз вече не се интересувам от
                ДИСЦИПЛИНАТА .....
                Да не тъ разкулачиха кат донски казак ? Я гледай твоя приятел свинята свинска към подпис има във форума на астролога

Колкото и власт да ти дадат, пак ще си по-слаб от онзи дето я е извоювал ! Фицката
                И ся гледам оттатък,че ония дето го плюеха, тъжат за него ...Май има ентусиасти дето още не са разбрали, че форум се крепи на не повече от 2-3 писатели - и един да изчезне, всичко бързо угасва тотално-безвъзвратно ....

Когда я умру, на мою могилу нанесут много мусора, но ветер времени безжалостно сметет его! Сталин Й.В.
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  Да ама нема Реде дисциплина
                  Требе под строй всички анализатори да минат КУРса и повеке да не грешат така много
                  Аз вече не се интересувам от
                  ДИСЦИПЛИНАТА ТАТО(дръто)
                  Дал съм с пълномощно всички права
                  за въдворяването на РЕД на АНДИ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    даже и женурята са на дълги , а ханалзаторите казвали къси
                    поздрави на дамата -не съм сексист майтап да става
                    аналистите, имаха сериозен аргумент защото на 1.3190 минаваше долната черта на пробития възходящ канал на 4 часа от 1.24+ и е резонно ако тази съпротива издържи да тръгне да пробива 1.30. Сега отново сме в канала, нооо на 1.3260-70 минава горната черта на низходящия канал на дневнаот 1.60 .и горната черта на възходящия канал на 4 часа от 1.30. Или пробив на 1.3290 предишния връх .ще направи поне 2 фигури нагоре.
                    П.П. Най вероятно тук ще тества подкрепата 1.3210 и ще рейнджи доста преди пробив на 1.3290. Зависи много и какво ще се изхожда Баданарке таз седмица на 3 пъти
                    Last edited by 4un4o; 19.03.2012, 21:44.

Коментар

• ще им се да ходят по шорти покрай морето

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
                        от миналата седмица съм с дълги за 1.36
                        даже и женурята са на дълги , а ханалзаторите казвали къси
                        поздрави на дамата -не съм сексист майтап да става

Коментар

• от миналата седмица съм с дълги за 1.36

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            ба ли го
                            чунчо ме захапа, че анализирали били и кадърни били
                            па аз ги познавам повечето и са насветлинни години от тех анализа , па за търговия да не говорим . та затва .......
                            Не се заяждам, просто ти каза че е очавидно ,че еврото ще върви нагоре, а всички анализи, бяха за надолу.Явно само ти си го видял, и не е било очевидно. Донякъде и аз го предположих, щото боба така показа!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              Тогава вземи им направи един курс.
                              Да не сЪ излагат
                              Да ама нема Реде дисциплина
                              Требе под строй всички анализатори да минат КУРса и повеке да не грешат така много

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                ба ли го
                                чунчо ме захапа, че анализирали били и кадърни били
                                па аз ги познавам повечето и са насветлинни години от тех анализа , па за търговия да не говорим . та затва .......
                                Тогава вземи им направи един курс.
                                Да не сЪ излагат

Коментар

Working...
                                X