Мисля че доларчето е време да смаже еврото ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Една песньовка за всички и да разчупи леда на пазара
http://www.youtube.com/watch?v=lsmXL...eature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениетук имаше гуми4ка сегаТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22Ти пак 6те чете6 какво пи6а ,белким искара6 някой лев
Защо оставяте шантавите да мародерстват ? А умните и кадърните да напущат ?Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22Ти пак 6те чете6 какво пи6а ,белким искара6 някой левИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Старшинка не се коси, тежък е царския жезъл, видя ли ся що избега Реда, аз пък много арен ден имам, сутринта както процедирах пуснах късото ози и избегах на разходка, и ся се прибирам и ко да видя почти 100 пипока у торбата
Чудесен ден. поздравче
http://vbox7.com/play:4ca841f7
Коментар
-
Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнениенали еврака щеше да скача ????молим?айде нема нужда
Коментар
-
тука наблюдавам някои СТРАННИ явления.
докато съм лежал в ареста се заформили два отбора
отбор на знаещите и отбор на можещите
всеки си знае от кой отбор е
котара се прехвърлил при дугия отбор СЛАВА ТЕБЕ ГОСПОДИ
бях почнал да заеквам,като го чета логопед мислих
успех на търговцитеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениенякоИ ЖИУОТНИ много са се разфърфорили тука
скорошно време ще ги положа с ВИНКЕЛОВА сурвакница за здраве
кво пак сте ядосали РЕДА ,че отпуски пише
кефихте се до сега.седях в него арест сам ено парче ЛЯБ не подхвърлихте
админите ....тука по надолу,четох за картони.направете си картони,че не ми се правят
регистрации.ай пи та и мак адреси дал господ при мен
ако има пак бан...сещайте кво ще се лей
Коментар
-
някоИ ЖИУОТНИ много са се разфърфорили тука
скорошно време ще ги положа с ВИНКЕЛОВА сурвакница за здраве
кво пак сте ядосали РЕДА ,че отпуски пише
кефихте се до сега.седях в него арест сам ено парче ЛЯБ не подхвърлихте
админите ....тука по надолу,четох за картони.направете си картони,че не ми се правят
регистрации.ай пи та и мак адреси дал господ при мен
ако има пак бан...сещайте кво ще се лейИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар