IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Ми пробвай,макар да няма смисъл, щото животът е като детска дрешка - къс и наакан

Това като го написа се сетих за оня лаф:

"Къса пишка и къса пола колкото и да ги опъваш по-дълги няма да станат"

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      По темата: НАЗДРАВЕ!!!
      по темата наздраве
      ай поздравче за БЪЛГАРИТЕ

http://www.youtube.com/watch?src_vid...otation_671971
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
        ...
        Тия дни зема да направя един форум за ХОРА, с много стриктни правила за регистрация и идеална цел. Ще има ли навиячи?...
        .
        Ми пробвай,макар да няма смисъл, щото животът е като детска дрешка - къс и наакан
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• По темата: НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

• мдааа, ще влезне в орбитата на легендарното и от там измъкване няма, ша го превлече кат едно нибиру солета
            аз се си мислих,че ше иде още малко надолу та да си купя, ама май пак укъснях

Коментар

• Чукнахме горния край на минутната вола. Сега може да се позабавят нещата. На М5 има още потенциал.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                Давай
                Астролога направи обаче забегна някъде и нищо не стана, не знам защо.
                Хихих, най-интересното е че на Астролога форума продължава да си върви и то без всякакви бъгове

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  А на мене между другото ми идва следната мисъл-нали помните Бат Седефчо и неговата Овча мисъл?Е,нищо чудно и тоз Котур да е нечий проект.
                  Давай,евро!Ето,по темата съм.
                  Естествено, то с ахмаци и ненормалници е пълно
                  Вместо да се научат да търгуват, те се правят на идиоти и в последствие и стават такива
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                    А на мене между другото ми идва следната мисъл-нали помните Бат Седефчо и неговата Овча мисъл?Е,нищо чудно и тоз Котур да е нечий проект.
                    Пенчев ,и на мен ми дойде тази мисъл/Овча/.А може и да е някое голямо Пиле

По темата-евро ниво 1,25-1,27 в края на седмицата

Коментар

• А на мене между другото ми идва следната мисъл-нали помните Бат Седефчо и неговата Овча мисъл?Е,нищо чудно и тоз Котур да е нечий проект.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнение
                        Пари да има...

Така е ,но борбата е безмилостно жестока и продължителна за сметка на това

http://www.youtube.com/watch?v=EzgGT...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                          Тия дни зема да направя един форум за ХОРА, с много стриктни правила за регистрация и идеална цел. Ще има ли навиячи?
                          Давай
                          Астролога направи обаче забегна някъде и нищо не стана, не знам защо.
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                            Ти кво на Котара и мишка ли си играеш
                            Нито долара може да смачка еврото ,нито обратното.Те са абсцисата и ордината на една координатна система
                            Пари да има...

Коментар

• .

Тия дни зема да направя един форум за ХОРА, с много стриктни правила за регистрация и идеална цел. Ще има ли навиячи?

Относно пазара - купих от 1.3176 с 15 пипса стоп. Да видим накъде ще го подкарат. Движението от 1.30 до 1.3265 изглежда завършено, а 35% корекция е малко по принцип, но не пречи да се пробвам.
                              Last edited by Amsterdamm; 20.03.2012, 18:08. Причина: .

Коментар

• Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнение
                                Мисля че доларчето е време да смаже еврото ...
                                Ти кво на Котара и мишка ли си играеш
                                Нито долара може да смачка еврото ,нито обратното.Те са абсцисата и ордината на една координатна система

Коментар

Working...
                                X