IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    ти да не си таткото на 7-мо класника бре
    що така не ми взимаш думите напряко, а ги извърташ. един 7-мо класик ме съмнява да е емоционално съзрял .... мен ми трябваха едно 25 години, като се съмнявам, че процеса още не е приключил .... пък наскоро в една от философските ни беседи у форексфорума достигнах до извода, че е полезно да съм по-прост, дори се мотивирах.
    Напряко де напряко
    Комарджи ти си човек на възраст видял това и онова, нали така
    Гледай сега.
    Един седмокласник за какво мисли ?
    Мисли за момичета най-вече. Към 15-6 започва да мисли и за коли най-често. За да има момичета му трябват пари, за да има пари понеже рядко от родителите си ще получи колкото иска, той ще се напрегне. А на тази възраст той все още се изгражда. Неговата ценностна с-ма и въобще цялото му мислене все още не е затвърдено и позволява доста пластичност. От което следва, че ако има средно ниво на интелект и при липсата на морални устои, които да му пречат, той би се превърнал много лесно в успешен трейдър понеже на него дори няма да му се налага да потъпква нещо вече изградено в характера му, а ще го създаде.
    Разбираш ли ме ?

А тази мисъл сега може ли да е на прост човек ми кажи ?
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      Може би нямаш равновесие между липсата на лабилност и малкото акъл
      малкото акъл хич не пречи на възприятията

Коментар

Сега културно казваш, че сме дебили ли ?
        ти да не си таткото на 7-мо класника бре
        що така не ми взимаш думите напряко, а ги извърташ. един 7-мо класик ме съмнява да е емоционално съзрял .... мен ми трябваха едно 25 години, като се съмнявам, че процеса още не е приключил .... пък наскоро в една от философските ни беседи у форексфорума достигнах до извода, че е полезно да съм по-прост, дори се мотивирах.

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
          пфффф аз кат съм прост що не съм мелионер бе комарджи
          Може би нямаш равновесие между липсата на лабилност и малкото акъл
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

ми мноу ясну.щот си прост в неправилната професия
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

щот не караш такси за тва
              молим?айде нема нужда

Коментар

то ако се ограничи до дебили пак добре
                молим?айде нема нужда

Коментар

..... Грийди това е някаква комарджийска комуна, начело с татко им (или батко им) ....
                  този занаят не е за емоционално лабилни....... както и за много умни.
                  The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

..... Грийди това е някаква комарджийска комуна, начело с татко им (или батко им) ....

Коментар

Е кво толкоз Бил 7 клас, ам че тва е 14 годишно пишлеме, баш екстра си . Смятай ако е по-умно докато завърши гимназията да направи пари и после студенството му ще е приказка и то от най-лъскавите
                      Че аз имам приятел дето записа право първи курс на 16 и го завърши с отлични на държавните.
                      Това за възрастта особено за младите въобще не е критерии. Старите закостеняват и мисленето им започва да се затлачва но младите могат да са изключително производителни и иновативни

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение

добри вечер на всичкото човек зяпащо графиките
                        за някой добро за други дърво
                        за трети такси
                        аз съм от тия с таксите Е/Канадец не скочи много и още съм в очакване
                        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• много тегаво стана
                          молим?айде нема нужда

Коментар

a-aaaa Грийди, де видя целия този филм.
                            Хората дори помислиха, че съм им споделил моите си кахъри.
                            Изказването бе УНИКАЛНО и нямаше как да го пропусна ..... УНИКАЛНО. Ако бях един Минев, бих го сложил в книгата си, като посвещение към бъдещите спекуланти ... задължително.
                            Е кво толкоз Бил 7 клас, ам че тва е 14 годишно пишлеме, баш екстра си . Смятай ако е по-умно докато завърши гимназията да направи пари и после студенството му ще е приказка и то от най-лъскавите
                            Че аз имам приятел дето записа право първи курс на 16 и го завърши с отлични на държавните.
                            Това за възрастта особено за младите въобще не е критерии. Старите закостеняват и мисленето им започва да се затлачва но младите могат да са изключително производителни и иновативни

Коментар

Комарджи аз от намеци много много не разбирам, та те моля ако искаш нещо да кажеш и аз съм замесен в това което искаш да кажеш да го кажеш, щото вчера каза че съм бил духовен водач, днеска цитираш един съфорумник от там, и сега не знам кво става. Ми дращи ми се бре еееее, то пък човек само да мълчи ли. От оня форум ма изгониха в на Лъчо форума никой не ще да дращи, сега там става бърборене на поразия, какво лошо има в това.
                              Ако искаш и тука моем да дращим ама тука много софитикейтид са всичките на тема политика и фундамент и се чувствам, като в необрано лозе
                              a-aaaa Грийди, де видя целия този филм.
                              Хората дори помислиха, че съм им споделил моите си кахъри.
                              Изказването бе УНИКАЛНО и нямаше как да го пропусна ..... УНИКАЛНО. Ако бях един Минев, бих го сложил в книгата си, като посвещение към бъдещите спекуланти ... задължително.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                                Грийди, прост като галош съм, но се маскирам, за да не ме надушат.

Иначе зимно време няма много работа и по- добре да пиша глупости по форумите, отколкото да бродя из офиса, чудейки се какви да ги дървя.
                                Не ти се получава особено. И сега ще излезе, че се самоизтъквам обаче този начин на мислене е точно мой тип. Не защо, а как да спечелим от случващото се. Но ме разбират няма и 5% по статистика...

Ахххх хубав пазар днеска бре

Коментар

Working...
                                X