IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А,бе,верно туй РЕДА,не се бъзикате,нали :

http://multimedia.quotidiano.net/?tipo=photo&media=7513

ТЯ затуй тъй мрази свините,я как са я отъркаляли у калта
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Анализатори на Commerzbank смятат, че валутната двойка EUR/USD е без посока в момента. Според техния модел на поставяне на поръчки, към момента поръчките за покупка и продажба са еднакви
      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
        КЛОНОВЕТЕ повече от МАМУН стана.
        МАМУН по-ценен е от КЛОН
        Май наистина си стана така.По нашата скромна главна улица банките сумати клонове отворили,на всяка крачка,само "викачи" им липсват и тогава цирка ще е пълен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
          blqblq,тоя клон на Токуда банк под Полицията защо са го затворили,бях се засилил за една такса натам и изведнъж празно,че и се изпонабутах за смс-и
          КЛОНОВЕТЕ повече от МАМУН стана.
          МАМУН по-ценен е от КЛОН
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
            И на 4 часа да затвори отдолу, пак ще е показателно. Аз лично ще почакам и малко по- ниски нива, макар голяма част от печалбата ми да се изпари... Все пак тая работа не става с бързане. Имам и 2-3 лота къси по няколко сметки, които в най- лошият случай ще са ми утешителна награда.

В общи линии Иво е прав и с някои нюанси съм съгласен с него. В момента е на никъде...
            да, и моята печалба се изпари в голяма степен за съжаление

Коментар

• Имах отворени дълги които заораха на загуба
              В даден момент им набих насрещни които също влезнаха в загуба
              издразних се и набих още много къси които вече затворих на печалба и сега просто имам равно количество дълги и къси
              Искам в определен момент да затворя късите на печалба и да обера корекция на дългите
              Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• blqblq,тоя клон на Токуда банк под Полицията защо са го затворили,бях се засилил за една такса натам и изведнъж празно,че и се изпонабутах за смс-и

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  blqblq чадо,
                  туй на 4 часа го гледам от
                  няколко дни и му се чудя.
                  Много е симитрично просто
                  Дали няма леуко и поулеко
                  за да не разваля симетрията
                  да си направи 1,30????
                  Ам ще го видим, мисля го и аз и гледам да не се ядосвам, че се полакомих и не затворих над 3450... В момента вариантите са в пъти повече от правилните решения, така че е клатур-мъдур ситуация, докато не се поизясни малко поне...

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                    И на 4 часа да затвори отдолу, пак ще е показателно. Аз лично ще почакам и малко по- ниски нива, макар голяма част от печалбата ми да се изпари... Все пак тая работа не става с бързане. Имам и 2-3 лота къси по няколко сметки, които в най- лошият случай ще са ми утешителна награда.

В общи линии Иво е прав и с някои нюанси съм съгласен с него. В момента е на никъде...
                    blqblq чадо,
                    туй на 4 часа го гледам от
                    няколко дни и му се чудя.
                    Много е симитрично просто
                    Дали няма леуко и поулеко
                    за да не разваля симетрията
                    да си направи 1,30????

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                      имаш предвид да затвори дневна ли под,3121

Коментар

• Да задам по др начин въпроса
                        От тези нива в обозримо бъдеще ще ходи ли нагоре ?
                        Колебая се късите на печалба ли да затворя в даден момент и да чакам корекция нагоре или дългите да затворя на загуба и да компенсирам с късите

Дневно затваряне под 1,3083 гарантирано не чака нищо добро дългите..........това е моето мнение.В момента наистина сме на никъде...........

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Бройкаш онче, бонче и затваряш едното и гледаш дъл си уцелил. В общи линии като нормална търговия. Демек праскаш ордера и гледаш дъл си уцелил
                          +1024. Това е вярната тактика. Не ги слушай ХОРАТА.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                            Да задам по др начин въпроса
                            Колебая се късите на печалба ли да затворя в даден момент и да чакам корекция нагоре или дългите да затворя на загуба и да компенсирам с късите
                            Бройкаш онче, бонче и затваряш едното и гледаш дъл си уцелил. В общи линии като нормална търговия. Демек праскаш ордера и гледаш дъл си уцелил

Коментар

Туй, дето си го направил, се нарича хедж против профит. Пълен хедж се прави, само ако си мн нагъзен и нямаш др опции.

Едва ли някой може в момента да ти даде коректен отговор. Спокойно може и да падне и да качи, божа работа си е и преди края на седмицата (а и след това) няма как да се каже по- конкретно. Вариантите са адски много и диаметрално противоположни.

Пиши, ако развържеш позициите по някое време, но аз поне не съм в състояние в случая да ти дам задоволителен отговор, който да ти е полезен.

Коментар

Няма смисъл просто,,,,,,,,,,,,,
                                ГРЕШЕН Е САМИЯ НАЧИН НА ТЪРГОВИЯТА ТИ !!!!

Коментар

Working...
                                X