IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
    Искаш да прегърнеш Мамун за да го утешиш ли
    Виж ся реде, когато някой се чувства зле му дай някоя ей такава http://www.youtube.com/watch?v=83u8O...ure=plpp_video
    Да му се отпусне душата, защото красотата е съвършенството в природата
    А пък така както може да лекува женската красота друго не може
    Не бря !!!!
    Просто му срещнах случайно снимката.
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Грийди, прост като галош съм, но се маскирам, за да не ме надушат.

Иначе зимно време няма много работа и по- добре да пиша глупости по форумите, отколкото да бродя из офиса, чудейки се какви да ги дървя.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
        МАМУН днеска яде балтията,
        снимали са го и са разпространили
        снимката на нашия МАМУН в нета.
        Колко е нещастен само
        Искаш да прегърнеш Мамун за да го утешиш ли
        Виж ся реде, когато някой се чувства зле му дай някоя ей такава http://www.youtube.com/watch?v=83u8O...ure=plpp_video
        Да му се отпусне душата, защото красотата е съвършенството в природата
        А пък така както може да лекува женската красота друго не може
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• МАМУН днеска яде балтията,
          снимали са го и са разпространили
          снимката на нашия МАМУН в нета.
          Колко е нещастен само

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
            Възможно е, всичко е възможно, но ако се случи, ще съм къс от един конкретен момент насетне. Лично за мен все още е прекалено рано да се мисли за дъна, пък камо ли за нещо под 2625. Засега е нагоре движението, така че вече отиваш в прекалено отвлечено теоритизиране. Не казвам, че не е възможно, просто е рано да се мисли за подобно развитие от моя гледна точка, а и няма предпоставки...

Относно Иран... ако ударят там американците, въпросът е, какво са замислили като сценарий в Москва, защото рашъните ясно казаха, че няма да допуснат втори Авганистан, трети Ирак и тн... Ако им спретнат някоя революцийка, за да ангажират Путин и Медведев с "по- важни неща" (инстинктът за самосъхранение при диктаторите е особено силен), може и да се пробват... Но пак гадаеш в случая, вместо да работиш с наличните факти и информация.

Ако се случи подобна война, ще я отиграем по познатата схема, която продоцират от бая години - случва се винаги при възходящ тренд на еврото, следва кратка корекция от няколко фигури и после пак нагоре... Текущо имаме някакво покачване на еврото, дали е тренд ще си покаже, пък да се тревожим за това, дали ще ударят Техеран или не... или пък да се опитваме да правим пари от подобни хипотези... по- скоро не си губи времето.

П.П.: В известна степен Израел и Иран са във война от доста време, макар и война без фронтова линия и тн според класическите дефиниции.
            blqblq ти верно си много мъдър, що не съм те забелязал досега, като имаш повече мнения от мене
            Като видя такива умни и намясто мисли и ми става много хубаво на душата
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение

добри вечер на всичкото човек зяпащо графиките
              за някой добро за други дърво
              за трети такси
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
                Приемаш ли като вариант това да импулс за ново дъно
                Възможно е, всичко е възможно, но ако се случи, ще съм къс от един конкретен момент насетне. Лично за мен все още е прекалено рано да се мисли за дъна, пък камо ли за нещо под 2625. Засега е нагоре движението, така че вече отиваш в прекалено отвлечено теоритизиране. Не казвам, че не е възможно, просто е рано да се мисли за подобно развитие от моя гледна точка, а и няма предпоставки...

Относно Иран... ако ударят там американците, въпросът е, какво са замислили като сценарий в Москва, защото рашъните ясно казаха, че няма да допуснат втори Авганистан, трети Ирак и тн... Ако им спретнат някоя революцийка, за да ангажират Путин и Медведев с "по- важни неща" (инстинктът за самосъхранение при диктаторите е особено силен), може и да се пробват... Но пак гадаеш в случая, вместо да работиш с наличните факти и информация.

Ако се случи подобна война, ще я отиграем по познатата схема, която продоцират от бая години - случва се винаги при възходящ тренд на еврото, следва кратка корекция от няколко фигури и после пак нагоре... Текущо имаме някакво покачване на еврото, дали е тренд ще си покаже, пък да се тревожим за това, дали ще ударят Техеран или не... или пък да се опитваме да правим пари от подобни хипотези... по- скоро не си губи времето.

П.П.: В известна степен Израел и Иран са във война от доста време, макар и война без фронтова линия и тн според класическите дефиниции.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                  Аятолаха не се знае как ще реагира а както знаем има силна власт

На мен си ми мириши на война, в Ирак схемата беше подобна първо пратиха флота да не може птиче да прехвръкне, после се почнаха едни номера дай да видим кво правите
                  .... ми те не дават достъп и.... фани тия бомби дай петрола

та се питах как ли ще се отрази на графикити една такава евентуална война

някой мнение да изрази
                  Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
                    Да ви питам как според вас ще се отрази една войничка в Иран
                    ся гледам хамериканците пращят една флотилия със самолетоносач натам, англичаните и те щели да пратят кораби, май са им дигнали мерника на кладенчетата
                    Аятолаха не се знае как ще реагира а както знаем има силна власт
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                      В случая е много вероятно да греша, но може би започва корекция на цялото покачване. Аз лично не бих играл късо, но си имам едно на ум за този сценарий.

Паунд/киви реши да ритрейсне малко и поне за сега оставам на дълги там.
                      Приемаш ли като вариант това да импулс за ново дъно
                      Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Да ви питам как според вас ще се отрази една войничка в Иран
                        ся гледам хамериканците пращят една флотилия със самолетоносач натам, англичаните и те щели да пратят кораби, май са им дигнали мерника на кладенчетата

Коментар

• В случая е много вероятно да греша, но може би започва корекция на цялото покачване. Аз лично не бих играл късо, но си имам едно на ум за този сценарий.

Паунд/киви реши да ритрейсне малко и поне за сега оставам на дълги там.

Коментар

• за днес стига,беж и от късите на 3018 макар че 3000-- и 2985 са просто въпрос на време но много се изнервих............

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              ".........У нас всички имаха сметки. Най-малкия бе в 7ми клас и играеше на реал! И се карахме за компютъра. Та накупих компютри за всеки........"
                              Комарджи аз от намеци много много не разбирам, та те моля ако искаш нещо да кажеш и аз съм замесен в това което искаш да кажеш да го кажеш, щото вчера каза че съм бил духовен водач, днеска цитираш един съфорумник от там, и сега не знам кво става. Ми дращи ми се бре еееее, то пък човек само да мълчи ли. От оня форум ма изгониха в на Лъчо форума никой не ще да дращи, сега там става бърборене на поразия, какво лошо има в това.
                              Ако искаш и тука моем да дращим ама тука много софитикейтид са всичките на тема политика и фундамент и се чувствам, като в необрано лозе

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                                нов български
                                Се в г****с

Коментар

Working...
                                X