IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Начинаещ - за FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• с 200 лефа .... реално с времето си ще търгуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      не ти требва курс сега натрупай стаж на демото и тогава сега не знаеш какво да питаш, прекарай на демо 5-6 месеца виж какво се слу4ва в разли4ните търговски сесии лондон америка азия следи икономи4еския календар за избраната валутна двойка ....направи режим на ставане лягане и като натрупаш опит може да идеш на семинар но ве4е с познания и виждане за да разисквате грешки и стратегий не 4е ще знаеш нещо но поне ше знаеш какво да питаш
      Е това е най-грешният съвет. 5-6 месеца ще се пулиш вЕрвайки си че знаеш всичко, щото печелиш на ДЕМО. После обаче почваш да плащаш на РЕАЛ !
      www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от vasetokb Разгледай мнение
        Вече са ми приблизително 3 000 , но и аз така смятам да играя няколко месеца на демо,някой семинар,малко литература и да се пробвам.
        не ти требва курс сега натрупай стаж на демото и тогава сега не знаеш какво да питаш, прекарай на демо 5-6 месеца виж какво се слу4ва в разли4ните търговски сесии лондон америка азия следи икономи4еския календар за избраната валутна двойка ....направи режим на ставане лягане и като натрупаш опит може да идеш на семинар но ве4е с познания и виждане за да разисквате грешки и стратегий не 4е ще знаеш нещо но поне ше знаеш какво да питаш
        молим?айде нема нужда

Коментар

Благодаря Ви , вече се записах за семинар.Имам още доста неясноти ,но един от главните въпроси ми беше дали е възможно въпросната пладформа ,демото да е направено така ,че да печели,а когато се захванеш с истински пари да стане обратен ефетк.
          Така. Като/ако ти обяснят на тези семинари що е то вальор, тогава може и аз да продължа да ти отговарям с цел да ти помогна - напълно безкористно.
          НО ! За да очакваш да печелиш е нужно много повече - веднъж да се образоваш, а отделно да разбереш как функционира тоза пазар, кои са движещите го сили, структура и морфология (знам че звучи доста академично), защо,кога и как да влезеш, тайминг, да можеш да си определяш сам цели и стопове и още...и още.... и още...
          www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Synthetic Разгледай мнение
            Хич не е лесно, затова ти препоръчвам поне година тренинг, както и посещение на подобни семинари:

http://www.eurofinance.bg/promo/seminar_metatrader5/
            http://metatrader.benchmark.bg/bg_BG...ари_24.html
            И двете които му препоръчваш са ЗАРИБЯВКА за ЛАПНИШАРАНИ !!!
            www.finance5.bg

Коментар

Първо се регнах на тейдър.бг ,но там я занулих и видях плус500 ,сега съм на 2000+ без никакви проблеми,предимно от валута.
              Окей може ли да препоръчате друг брокер ?
              Не съм казал ,че веднаха ще си направя реална сметка,но просто ми се струва прекалено лесно 2000 за толкова отрицателно време(няколко часа).
              Понеже материята ми е интересна ще си взема и някое четиво.
              Правен е експеримент. В него са участвали професионалисти и хора с ментални проблеми (казано просто - луди). Познай кой е победил от 3 пъти
              Лудите са постигнали колосална доходност, докато професионалистите в края на експеримента са завършили с минус 16%
              Основният фактор между луди и професионалисти се е оказал страха.
              Та - когато си на ДЕМО си като лудите, но когато мин на РЕАЛ влизаш в отбора на професионалистите. Изводите от това което ти написах си ги направи сам.

П.П. на форекс пазара съм вече 20-та година.
              www.finance5.bg

Коментар

Благодаря Ви , вече се записах за семинар.Имам още доста неясноти ,но един от главните въпроси ми беше дали е възможно въпросната пладформа ,демото да е направено така ,че да печели,а когато се захванеш с истински пари да стане обратен ефетк.
                ако си успешен скалпер и сметката ти е голяма ще станеш свидетел как съдбата се намесва в изпълнението на поръчките ти
                молим?айде нема нужда

Коментар

• Вече са ми приблизително 3 000 , но и аз така смятам да играя няколко месеца на демо,някой семинар,малко литература и да се пробвам.

Коментар

платформата не демо и реал е една и съща само акаунтите сменяш при входа на платформата..зануляването идва по много причини, но като цяло си си виновен тиаз също съм занулявал като съм действал първосигнално например след като качи аз купувам и после рев и сълзи ако си податлив на това се нау4и на самоконтрол
                    молим?айде нема нужда

Коментар

Не, няма такава възможност. Всичко е %, та виж с колко си играл, за да спечелиш 2000 и след това наложи сумата с планираните 200 лв.

Коментар

Здравейте!
                        Аз съм абсолютно начинаещ в валутната търговия и ако може да ми отговорите на няколко въпроса.
                        Първо видях една платфорна plus500 , регнах се на демото и без усиля успях за 1 ден да направя околко 2000 лв, с различни валути и малко акции.Та искам да попитам същото ли ще бъде на реална сметка?
                        На Реална сметка ,ако депозирам 200 лв ($) ,реално с колко пари щемога да търгувам?
                        В реал сметката може ли да се тегли ,когато си поискаме?
                        Мен малко лесно ми се видяха тези 2000 да се направят ,че за това да Ви попитам как стоят нещата с реалната.
                        Ще се радвам ,ако има отзовали се ,благодаря
                        Практически не търгувам Форекс и нямам претенции за компетентност, но предвид велите отговори ще се опитам да ти помогна.
                        1. В тази платформа си имал виртуални пари - провери колко 10 000 ли 100 000 ли? Съответно си спечелил 2 000 инвестирайки /рискувайки/ 10 или 100 000, мисълта ми е че всичко е %. При тези условности: Да, с реална сметка би се получил абсолютно същият резултат, като изключиме чисто психологическия фактор /едва ли би играл по същият начин с реални пари./
                        2. Ако депозираш 200 лв ще можеш да търгуваш с така наречения маржин, който е обикновенно х100 или х 200 от тези 200 лв. Това зависи на какво търгуваш /Форекс, индекси, фючърси/, от посредника ти, както и твоето желание. Трябва да знаеш обаче, че с колкото повече пари играеш, толкова е по-рисковано, тъй като твоите 200 лв. всъщност се явяват гарант за загуба ти. Т.е. ако загубата ти един вид стане 200 лв губиш всичко на момента и е логично, че с колкото повече играеш, толкова по-вероятно е да направиш загуба от 200 лв /ако играеш с 1000 лв, трябва да падне 20%, ако играеш с 10 000 е 2%/.
                        3. Може да теглиш свободни пари без проблем - или с карта, или в брой в офиса на посредника си.
                        Успех!
                        П.П. Един съвет - играй поне 3 месеца на демо с толкова пари, колкото след това ще можеш да вкараш реално.

Коментар

• Благодаря Ви , вече се записах за семинар.Имам още доста неясноти ,но един от главните въпроси ми беше дали е възможно въпросната пладформа ,демото да е направено така ,че да печели,а когато се захванеш с истински пари да стане обратен ефетк.

Коментар

Първо се регнах на тейдър.бг ,но там я занулих и видях плус500 ,сега съм на 2000+ без никакви проблеми,предимно от валута.
                            Не съм казал ,че веднаха ще си направя реална сметка,но просто ми се струва прекалено лесно 2000 за толкова отрицателно време(няколко часа).
                            Хич не е лесно, затова ти препоръчвам поне година тренинг, както и посещение на подобни семинари:

http://www.eurofinance.bg/promo/seminar_metatrader5/
                            http://metatrader.benchmark.bg/bg_BG...ари_24.html

Коментар

Ами доста наивна тема... Това което питаш е много близко до " Аз гледах един хирург и колко лесно го правеше. Мисля да си взема една книга по медицина и да се пробвам утре."

Коментар

• [QUOTE=vasetokb;1059198304
                                [/QUOTE]

Гле'й к'во чудо е
                                http://forexbrokeri.start.bg/

Коментар

Working...
                                X