с 200 лефа .... реално с времето си ще търгуваш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Начинаещ - за FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениене ти требва курс сега натрупай стаж на демото и тогава сега не знаеш какво да питаш, прекарай на демо 5-6 месеца виж какво се слу4ва в разли4ните търговски сесии лондон америка азия следи икономи4еския календар за избраната валутна двойка ....направи режим на ставане лягане и като натрупаш опит може да идеш на семинар но ве4е с познания и виждане за да разисквате грешки и стратегий не 4е ще знаеш нещо но поне ше знаеш какво да питашwww.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от vasetokb Разгледай мнениеВече са ми приблизително 3 000 , но и аз така смятам да играя няколко месеца на демо,някой семинар,малко литература и да се пробвам.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от vasetokb Разгледай мнениеБлагодаря Ви , вече се записах за семинар.Имам още доста неясноти ,но един от главните въпроси ми беше дали е възможно въпросната пладформа ,демото да е направено така ,че да печели,а когато се захванеш с истински пари да стане обратен ефетк.
НО ! За да очакваш да печелиш е нужно много повече - веднъж да се образоваш, а отделно да разбереш как функционира тоза пазар, кои са движещите го сили, структура и морфология (знам че звучи доста академично), защо,кога и как да влезеш, тайминг, да можеш да си определяш сам цели и стопове и още...и още.... и още...www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Synthetic Разгледай мнениеХич не е лесно, затова ти препоръчвам поне година тренинг, както и посещение на подобни семинари:
http://www.eurofinance.bg/promo/seminar_metatrader5/
http://metatrader.benchmark.bg/bg_BG...ари_24.htmlwww.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от vasetokb Разгледай мнениеПърво се регнах на тейдър.бг ,но там я занулих и видях плус500 ,сега съм на 2000+ без никакви проблеми,предимно от валута.
Окей може ли да препоръчате друг брокер ?
Не съм казал ,че веднаха ще си направя реална сметка,но просто ми се струва прекалено лесно 2000 за толкова отрицателно време(няколко часа).
Понеже материята ми е интересна ще си взема и някое четиво.
Лудите са постигнали колосална доходност, докато професионалистите в края на експеримента са завършили с минус 16%
Основният фактор между луди и професионалисти се е оказал страха.
Та - когато си на ДЕМО си като лудите, но когато мин на РЕАЛ влизаш в отбора на професионалистите. Изводите от това което ти написах си ги направи сам.
П.П. на форекс пазара съм вече 20-та година.www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от vasetokb Разгледай мнениеБлагодаря Ви , вече се записах за семинар.Имам още доста неясноти ,но един от главните въпроси ми беше дали е възможно въпросната пладформа ,демото да е направено така ,че да печели,а когато се захванеш с истински пари да стане обратен ефетк.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от vasetokb Разгледай мнениеБлагодаря Ви , вече се записах за семинар.Имам още доста неясноти ,но един от главните въпроси ми беше дали е възможно въпросната пладформа ,демото да е направено така ,че да печели,а когато се захванеш с истински пари да стане обратен ефетк.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от vasetokb Разгледай мнениеБлагодаря Ви , вече се записах за семинар.Имам още доста неясноти ,но един от главните въпроси ми беше дали е възможно въпросната пладформа ,демото да е направено така ,че да печели,а когато се захванеш с истински пари да стане обратен ефетк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vasetokb Разгледай мнениеЗдравейте!
Аз съм абсолютно начинаещ в валутната търговия и ако може да ми отговорите на няколко въпроса.
Първо видях една платфорна plus500 , регнах се на демото и без усиля успях за 1 ден да направя околко 2000 лв, с различни валути и малко акции.Та искам да попитам същото ли ще бъде на реална сметка?
На Реална сметка ,ако депозирам 200 лв ($) ,реално с колко пари щемога да търгувам?
В реал сметката може ли да се тегли ,когато си поискаме?
Мен малко лесно ми се видяха тези 2000 да се направят ,че за това да Ви попитам как стоят нещата с реалната.
Ще се радвам ,ако има отзовали се ,благодаря
1. В тази платформа си имал виртуални пари - провери колко 10 000 ли 100 000 ли? Съответно си спечелил 2 000 инвестирайки /рискувайки/ 10 или 100 000, мисълта ми е че всичко е %. При тези условности: Да, с реална сметка би се получил абсолютно същият резултат, като изключиме чисто психологическия фактор /едва ли би играл по същият начин с реални пари./
2. Ако депозираш 200 лв ще можеш да търгуваш с така наречения маржин, който е обикновенно х100 или х 200 от тези 200 лв. Това зависи на какво търгуваш /Форекс, индекси, фючърси/, от посредника ти, както и твоето желание. Трябва да знаеш обаче, че с колкото повече пари играеш, толкова е по-рисковано, тъй като твоите 200 лв. всъщност се явяват гарант за загуба ти. Т.е. ако загубата ти един вид стане 200 лв губиш всичко на момента и е логично, че с колкото повече играеш, толкова по-вероятно е да направиш загуба от 200 лв /ако играеш с 1000 лв, трябва да падне 20%, ако играеш с 10 000 е 2%/.
3. Може да теглиш свободни пари без проблем - или с карта, или в брой в офиса на посредника си.
Успех!
П.П. Един съвет - играй поне 3 месеца на демо с толкова пари, колкото след това ще можеш да вкараш реално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vasetokb Разгледай мнениеПърво се регнах на тейдър.бг ,но там я занулих и видях плус500 ,сега съм на 2000+ без никакви проблеми,предимно от валута.
Не съм казал ,че веднаха ще си направя реална сметка,но просто ми се струва прекалено лесно 2000 за толкова отрицателно време(няколко часа).
http://www.eurofinance.bg/promo/seminar_metatrader5/
http://metatrader.benchmark.bg/bg_BG...ари_24.html
Коментар
-
Коментар
-
[QUOTE=vasetokb;1059198304
[/QUOTE]
Гле'й к'во чудо е
http://forexbrokeri.start.bg/
Коментар
Коментар