IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Начинаещ - за FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първо се регнах на тейдър.бг ,но там я занулих и видях плус500 ,сега съм на 2000+ без никакви проблеми,предимно от валута.
    Окей може ли да препоръчате друг брокер ?
    Не съм казал ,че веднаха ще си направя реална сметка,но просто ми се струва прекалено лесно 2000 за толкова отрицателно време(няколко часа).
    Понеже материята ми е интересна ще си взема и някое четиво.

Коментар

• Не ,че българските бъкети са много добри ма поне ще са ти под ръка .
      Пробвай се интересно е
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от vasetokb Разгледай мнение
        Здравейте!
        Аз съм абсолютно начинаещ в валутната търговия и ако може да ми отговорите на няколко въпроса.
        Първо видях една платфорна plus500 , регнах се на демото и без усиля успях за 1 ден да направя околко 2000 лв, с различни валути и малко акции.Та искам да попитам същото ли ще бъде на реална сметка?
        На Реална сметка ,ако депозирам 200 лв ($) ,реално с колко пари щемога да търгувам?
        В реал сметката може ли да се тегли ,когато си поискаме?
        Мен малко лесно ми се видяха тези 2000 да се направят ,че за това да Ви попитам как стоят нещата с реалната.
        Ще се радвам ,ако има отзовали се ,благодаря
        1. За тия още не съм чул добра дума
        2. За ден , без никакъв опит , 2000 си е чист късмет - "късмета на начинаещия"
        3. Ако имаш излишни пари - направи си акаунт и сам ще се убедиш , че разликата м/у демо и реал е колосална
        4. Зависи от "лоста" , който си избереш. При 200 $ и 1:500 може да търгуваш със 100 000 и при 20 пипса срещу тебе си фалирал , но не е задължително да търгуваш с всичките !!!
        5. Може да се тегли или когато нямаш позиция в момента , или си в сделка , но свободните ти пари са повече от теглената сума
        6. Първо ги спечели , пък тогава мисли за теглене
        7. Това не е работа за всеки - само 5% печелят и се издържат от това по-продължително ( ?? ) време !!!

Надявам се следващия въпрос да не е за данъците , защото ще означава , че нищо не си разбрал от този пост

Коментар

Здравейте!
          Аз съм абсолютно начинаещ в валутната търговия и ако може да ми отговорите на няколко въпроса.
          Първо видях една платфорна plus500 , регнах се на демото и без усиля успях за 1 ден да направя околко 2000 лв, с различни валути и малко акции.Та искам да попитам същото ли ще бъде на реална сметка?
          На Реална сметка ,ако депозирам 200 лв ($) ,реално с колко пари щемога да търгувам?
          Мен малко лесно ми се видяха тези 2000 да се направят ,че за това да Ви попитам как стоят нещата с реалната.
          Тука по-голяма част от играчите правим по толкова.....Другите и повече.....
          Само на края на месеца си допълваме сметките с по 200лв....

Коментар

Здравейте!
            бегай далече от тия !!!!!!
            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Начинаещ - за FOREX

Здравейте!
            Working...
            X