IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petko27 Разгледай мнение
    Благодаря ти Пенчев за пожеланията де да бях 27-годишен младеш щеше да е най-добре но уви , просто 27 ми е любимо число и съм роден на 27 ми, но годината е 68.
    Тц,тц,тц,язък,съчувствам ти и напълно те разбирам,щото аз съм малко по-дрът.
    Тогава мястото ти е тамън тука-вече загубил надежда за нещо убаво у тази БълХария и разчитащ изцяло на чудото на комара.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
      Ква суматоха кви 5 леви Добър ден
      Незнам що сте се засилили за кадето и да било
      на дол има контра от 1,35 а за нагоре трябва гориво че гравитацята е голяма

п.п. Петко от тия лешояди не очакваи чудеса

Е/$ дълги скалпове от 1,3510 с лимит 1.3550 - стоп 1,3490
      ДАХ - ако се вдигне пак късене за по 30 пункта

п.п2 останалото са глупости
      Много точно измерено , бравос

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Ако си чел внимателно,мнението ти трябвало много по-ниско от очакваното посрещане да е било.Крадливи мижатурки,маймуни,ебльовци,пропаднали комарджии,водени от един,дето мечтае да наложи жиуотноненавистен РЕД у държавата.Хубава компания за един 27-годишен младеж,нЕма що!
        Я пробвай у Гепиме.ком,там повече ще ти се зарадват.
        Споко,ако не те убият първата седмица тез индивиди,може и да имаш място тука,добря дошъл и множествени успехи у форексот!
        Благодаря ти Пенчев за пожеланията де да бях 27-годишен младеш щеше да е най-добре но уви , просто 27 ми е любимо число и съм роден на 27 ми, но годината е 68.

Коментар

Браво бе колеги ,един не се сети да поздрави или да каже добре дошъл ,успех или нещо подобно. Чета ви от няколко месеца и сякаш друго ми беше мнението за повечето от вас.
          Ако си чел внимателно,мнението ти трябвало много по-ниско от очакваното посрещане да е било.Крадливи мижатурки,маймуни,ебльовци,пропаднали комарджии,водени от един,дето мечтае да наложи жиуотноненавистен РЕД у държавата.Хубава компания за един 27-годишен младеж,нЕма що!
          Я пробвай у Гепиме.ком,там повече ще ти се зарадват.
          Споко,ако не те убият първата седмица тез индивиди,може и да имаш място тука,добря дошъл и множествени успехи у форексот!
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• По кой сайт да ги видим аукционите на иИспания?
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Хей,днес е ВТОРНИК по традиция трябва да избуши на някъде и тъй-като за мен в момента тренда е възходящ с оглед на дъното от 1.3421 (тва са си 100,120 пипа нагоре ) си мисля,че ще има обрат на съдбата.Това не са препоръки ,не съм обективен защото не пипам платформата веке и не се знае,знае ли се.

Коментар

• Първоначално изпратено от fx_pipo Разгледай мнение
                Това си е майсторство, нищо, че не е в правилната посока. Ако има постоянство може да се използва
                То си е гомям майсторлук
                да хващаш върховете и
                дъната ,,,,наобратно
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Ква суматоха кви 5 леви Добър ден
                  Незнам що сте се засилили за кадето и да било
                  на дол има контра от 1,35 а за нагоре трябва гориво че гравитацята е голяма

п.п. Петко от тия лешояди не очакваи чудеса

Е/$ дълги скалпове от 1,3510 с лимит 1.3550 - стоп 1,3490
                  ДАХ - ако се вдигне пак късене за по 30 пункта

п.п2 останалото са глупости
                  Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• нали? и аз тъй мисля
                    реде,ти пък най много рева миналата седмица за легендарното ти 1.33333333
                    не ,че съм слушал теб,то никой не трябва да слушаш,да не ти е крив никой после
                    не е било най ниското беше 1.342
                    -много ме бива да продавам на дъна
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      ти пък къде го намери 1,3430 миналата седмица. То се появи за около секунда-две
                      Това си е майсторство, нищо, че не е в правилната посока. Ако има постоянство може да се използва
                      електротехник софия

Коментар

• Напълно разбирам ситоацията но понеже ви чета постоянно и се имам за един от вас ,за това малко ми беше сърдито . Благодаря ви за пожеланията и пожелавам на всички без изключение много успех и по малко нерви .Дано да имате много точни попадения та и аз да се науча на нещо от вас. За сега съм все още в началото и се надявм да си бъдем полезни .

Коментар

Браво бе колеги ,един не се сети да поздрави или да каже добре дошъл ,успех или нещо подобно. Чета ви от няколко месеца и сякаш друго ми беше мнението за повечето от вас.
                          Добър ден !
                          Спокойно,да ти се не окача .Просто не улучи момента,едва ли на някой в момента му е до това.Нищо лично от никой,нали си гледал по филмите за "NYSE" - същия филм и същата суматоха е в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
                            ОП ОП ОП МАМУН да кажа
                            то 1-2 секунди стигат !!!
                            На един снайперист колко
                            време му требе да се прицели
                            Друг е въпроса дали миналата
                            седмица прицелил се е
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              е много ми е интересно ,преди два дни всички бяхте за надолу(уж имаше хора с къси),е не падна а,никой нищо не каза,сега сте за нагоре-големи фурнаджийски лопати.
                              Аз имам къси от 1.343 от миналата седмица и си чакаме

Коментар

А добре дошъл и много късмет

Коментар

Working...
                                X