IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Късо от 1.3550
    Успех на всички

Коментар

• плейбой ето ренко графица по точки.
      1.закачваш напримерно евро.дол на 1м
      2.отгоре слагаш експерта
      3.иска4кваш ниаколко секунди
      4.отиваш отгоре на на фаил после на другото дето пише опен офлине
      5.изнамираш каде е ев.дол ама на 2 минути и го цъкаш там
      6.иска4а ти ренко графика
      ама експерта ти трябва да е настроен за 2 минути там дето има написано кандел сийз в експерта вутр на настроиките.а пък тиме граме трява да е на 2 мин
      и другото е щото ти трява малко историческа хромография от брокерката.натискаш еф2 истегляш с доунлоад сичко за евро.до .и това е първо то което трябва да се направи иначе ренкото ше дава малко кандели назад в времето.мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
        Отиваш в метаедитора и там долу където е за търсене пишеш renko и ти излизаа индикатора. Компилираш го и готово.

A някой да знае как да го оправя това ?
        Във всичките метатрейдъри е увеличен шрифта. Преинсталирах и пак същата работа. Какъв му е проблема ?
        http://prikachi.com/images/292/4066292t.jpg
        Благодаря ти ,сега ще пробвам!
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• 15:30 USA data

стоп на откровенйята,,,,,загрявайте машйнйте за action a ......

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
            Здрасти Рууки,знаеш ли как мога да си сложа на МТ4 Ренко графика?
            Отиваш в метаедитора и там долу където е за търсене пишеш renko и ти излизаа индикатора. Компилираш го и готово.

A някой да знае как да го оправя това ?
            Във всичките метатрейдъри е увеличен шрифта. Преинсталирах и пак същата работа. Какъв му е проблема ?
            http://prikachi.com/images/292/4066292t.jpg
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              то ако питаха мене .......
              И скромен
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Petko27 Разгледай мнение
                До скоро бях напълно самостоятелен и си имах моя прогноза и желание ,там ми беше голямата грешка . Ако бях послушал точно тебе страннико тогава когато каза / Само новина от Сирия може да подгони еврото нагоре / нямаше да изгубя много пари , аз бях с убеждение че еврото ще се вдига по същият наин както беше почнало от петък но уви. Сега тепърва имам да избивам много .
                Eдин занаят,една наука ,които се надяваш да ти носят пари няма как да се учи по-малко от 5г. теория и практика с всичките му тънкости.Всички останали са от оркестъра на Оптимистите
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

До скоро бях напълно самостоятелен и си имах моя прогноза и желание ,там ми беше голямата грешка . Ако бях послушал точно тебе страннико тогава когато каза / Само новина от Сирия може да подгони еврото нагоре / нямаше да изгубя много пари , аз бях с убеждение че еврото ще се вдига по същият наин както беше почнало от петък но уви. Сега тепърва имам да избивам много .
                  Да си самостоятелен и да можеш не е едно и също това дали можеш се проверява задължително от теб много пъти, докато се убедиш че е така .Това което станало говори че още усилия трябват. Аз също изгубих много преди време и тези неща ги има И те са проверка за това дали си годен за тази търговия, знаеш го.
                  АЗ БЯХ ОСТАНАЛ С 10 ПРОЦЕНТА ОТ КАПИТАЛА СИ НО ТУК НИКОИ НЕ РАЗБРА.
                  Last edited by strannik; 22.11.2011, 13:27.
                  Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                    докато се научиш САМ е задължително после ползваи и други прогнози за корекция на твоите

Коментар

• аре алън да са учи на скалпиране.ко ми дреми цял ден на кумпютъра ами не си изходи по градианта и парка.да скалпира по вълните на ели и айде.някаде 30 боя събрах ама незнам точно.мерси.

петко27 си хайван.здрасти.мерси.
                      Attached Files

Коментар

Браво бе колеги ,един не се сети да поздрави или да каже добре дошъл ,успех или нещо подобно. Чета ви от няколко месеца и сякаш друго ми беше мнението за повечето от вас.
                        щом не са ти теглили майната вече, значи си приет. ти кво некъв по-специален ли си ? та и по-специално отношение търсиш
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
                          пусни го малко нагоре !!!
                          Пусни го кво се скрънзиш толкоз
                          то ако питаха мене .......
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Търгувам с реална сметка в традер.бг надявам се да не се сърдите ако се възползвам от някой ваши прогнози поне докато се науча.
                            докато се научиш САМ е задължително после ползваи и други прогнози за корекция на твоите
                            Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                              Здрасти Рууки,знаеш ли как мога да си сложа на МТ4 Ренко графика?
                              май нещо като индикатор беше. ще проверя и ще свирна

Коментар

• Търгувам с реална сметка в традер.бг надявам се да не се сърдите ако се възползвам от някой ваши прогнози поне докато се науча.

Коментар

Working...
                                X