IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма смисъл да съжаляваш пич - станалото, станало!
    За теб въпроса беше принципен и затова изчака да ти затвори тези позиции.
    Разбира се, че можеше да затвориш още на 3300, 3200(както те съветвахме аз и колегите от форума), но ти беше решил да ги оставим по един или друг начин, за което те поздравявам.
    Пари се печелят и се губят! Успех оттук нататък и не падай духом! Ходи малко на разходка до морето, да те духне ветъро и се връщай с пълна сила!
    Платформата не ти ли позволява да играеш в двете посоки?

Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
    Не се обиждам Реде >>> гледай сега след като ми ударен стопа как ще се издъни земята >>> така че ЕБЛЬОВКАТА си знае работата >>> а в следващите седмици и месеци мисля че ще компенсира загубата >>>отивам на морето че ми дойде много
    ПП. според мен целта до утре вечер е 1,2505
    http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Няма ажиотаж,въпреки очакванията за засилка надолу.Няма сила за надолу....страх за дълги
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
        Bid to Cover никъде не го пише???
        Слаб

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          France sells 2021 bonds at ave. Yield 3.29% vs 3.18% Dec. 1. Поне Ебльо няма да го е яд че е отскочило от стопа му
          Bid to Cover никъде не го пише???

Коментар

• купи до 2895
            затворил на +25
            Last edited by strannik; 05.01.2012, 12:39.
            Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
              Благодаря ,както разбирам ,смяташ че еврото ще корегира възходящо след средата на януари
              Да, така е. Но до тогава има повече от седмица и не зная през това време масовата психоза докъде може да свали курса му!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                Казах ви още сабахлен,
                че е денят за РАЖДАНЕТО
                на Ебан Ебанов
                Нищо лично !!!!!!!!!!
                КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
                го е казал много точно и яа
                ще го повторя за да се набие в КРАТУНИТЕ !!!!
                Не може СТОПА да е по голям от ЛИМИТА !!!!
                А КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА е крадец
                и изверг, дето ходи нощем по къщите
                на ХОРАТА, цели къщи изсурва, Т.Е.
                нраствен ДЕГЕНЕРАД и УТРЕПКА
                пък УМЕН УМЕН :
                Не се обиждам Реде >>> гледай сега след като ми ударен стопа как ще се издъни земята >>> така че ЕБЛЬОВКАТА си знае работата >>> а в следващите седмици и месеци мисля че ще компенсира загубата >>>отивам на морето че ми дойде много
                ПП. според мен целта до утре вечер е 1,2505
                Last edited by Ебльо Еблев; 05.01.2012, 12:14.
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• France sells 2021 bonds at ave. Yield 3.29% vs 3.18% Dec. 1. Поне Ебльо няма да го е яд че е отскочило от стопа му

Коментар

• Все си мисля, че ще има още 50 пипса надолу. Слагам стоп профит на 27 и пия бира

Коментар

• Първоначално изпратено от miro Разгледай мнение
                      В 12.00 наше време е аукциона аз гледам резултатите по Bloomberg tv ,те излизат малко по късно, трябва малко време да се обработят.
                      Благодаря ти,Успех!

Коментар

• Казах ви още сабахлен,
                        че е денят за РАЖДАНЕТО
                        на Ебан Ебанов
                        Нищо лично !!!!!!!!!!
                        КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
                        го е казал много точно и яа
                        ще го повторя за да се набие в КРАТУНИТЕ !!!!
                        Не може СТОПА да е по голям от ЛИМИТА !!!!
                        А КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА е крадец
                        и изверг, дето ходи нощем по къщите
                        на ХОРАТА, цели къщи изсурва, Т.Е.
                        нраствен ДЕГЕНЕРАД и УТРЕПКА
                        пък УМЕН УМЕН :
                        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Спрял съм да ги следя поотделно. През това тримесечие страните от еврозоната трябва да наберат от пазара почти 500 милиарда евро... Това няма как да стане без печатане от страна на ЕЦБ. Засега само германците са против, но това е достатъчно за възпиране. Германия е горе-долу единственият нетен кредитор и няма никакъв, ама абсолютно никакъв интерес от инфлационна обезценка на раздадените кредити! Другата седмица предстои важна среща Монти - Меркел. Там предполагам Меркел ще бъде заплашена с политическа криза в Германия ако не кандиса. Така или иначе на всички им е ясно че без политическа криза в Германия европечатарката няма да заработи на 3 смени по подобие на хамериканската... Затова не очаквам общата слабост на еврото да продължи след 15-ти този месец. Кризата в Германия я очаквам Март-Април най-късно.
                          Благодаря ,както разбирам ,смяташ че еврото ще корегира възходящо след средата на януари

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            време е за туикване на системата. при стоп 600-700 пипа и таргет 200 е въпрос на време само фалита
                            доказателството е под носа ти , виж колко печеливши сделки заминаха от един СТОП
                            Руки за две години и половина проверка по история >>> сега е второто удряне на стопа >>> първото удряне на стопа не е било с толкова голяма загуба на 19.01.2011 е и ударен стоп на късите >>> след това виж на графиката какво движение става .... нагоре >>> ако сега стане такова голямо движение надолу >>> добре че е ударен стопа
                            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Всички чакат Аукциона на Франция .Знае ли някой кога излизат резултатите? ...и къде най-напред?...Мастер ти сигурно можеш да помогнеш Ще съм благодарен!
                              Спрял съм да ги следя поотделно. През това тримесечие страните от еврозоната трябва да наберат от пазара почти 500 милиарда евро... Това няма как да стане без печатане от страна на ЕЦБ. Засега само германците са против, но това е достатъчно за възпиране. Германия е горе-долу единственият нетен кредитор и няма никакъв, ама абсолютно никакъв интерес от инфлационна обезценка на раздадените кредити! Другата седмица предстои важна среща Монти - Меркел. Там предполагам Меркел ще бъде заплашена с политическа криза в Германия ако не кандиса. Така или иначе на всички им е ясно че без политическа криза в Германия европечатарката няма да заработи на 3 смени по подобие на хамериканската... Затова не очаквам общата слабост на еврото да продължи след 15-ти този месец. Кризата в Германия я очаквам Март-Април най-късно.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Всички чакат Аукциона на Франция .Знае ли някой кога излизат резултатите? ...и къде най-напред?...Мастер ти сигурно можеш да помогнеш Ще съм благодарен!
                                В 12.00 наше време е аукциона аз гледам резултатите по Bloomberg tv ,те излизат малко по късно, трябва малко време да се обработят.

Коментар

Working...
                                X