If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всички чакат Аукциона на Франция .Знае ли някой кога излизат резултатите? ...и къде най-напред?...Мастер ти сигурно можеш да помогнеш Ще съм благодарен!
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
1,2848 садисти
Еблев, за всеки случай се подготви и за 1.2646 . Все пак говорим за нива на големите графики, където 1-2 фигури отклонение са си нещо нормално
Чудя се кой ли брокер ще извади първи на пазара пълзящ стоп-загуба? Всеки път като доближи стопа да го изтегля още с 20-30 пипа... Няма да се налага търговците да киснат постоянно пред компа... Сигурно ще има голям пазарен успех?!
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
то като стане тъй ........ фалита идва още по бързо >>> аз искам да фалирам дисциплинирано >>>>отивам на морето да ме духне морския
време е за туикване на системата. при стоп 600-700 пипа и таргет 200 е въпрос на време само фалита
доказателството е под носа ти , виж колко печеливши сделки заминаха от един СТОП
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Чудя се кой ли брокер ще извади първи на пазара пълзящ стоп-загуба? Всеки път като доближи стопа да го изтегля още с 20-30 пипа... Няма да се налага търговците да киснат постоянно пред компа... Сигурно ще има голям пазарен успех?!
когато е на гранична зона стопа и се очаква обръщане аз бих го преместил и ако и това не спаси системата нека се затвори
защо не мръдна стопа още надолу?трябва в такива крити4ни моменти да си до компа 4е за малко може да се размине
ами ако не се размине и продължи към новия стоп ? и него ли ще мърда
стопа затова е стоп, да те предпази от по-големи загуби. мести се в една единствена посока...........
защо не мръдна стопа още надолу?трябва в такива крити4ни моменти да си до компа 4е за малко може да се размине
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Мъките свършиха >>> сега вече може да се разходя >>> ЕБЛЬОВКАТА ме върна в предучилищна подготовка >>> да видим ще успее ли и да ме фалира ....
пазаро ми взе стопа перфектно и сега може ойрото да поскъпва >>> ето какво остана от сметката ми
Коментар