IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
    Дано да е за хубаво >>>щот сега може и да започне вече големия дългосрочен спад >>> 1,28476 е дъното засега при мен
    Викаш на мен че съм обратен индикатор, сега да видим ще отхвърчи ли нагоре след като ти изпляска стопа
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
      стига бе ти сериозно ли беше дълъг аз мислих че ме бъзикаш
      наближава време да стана на 40г.не ми отива да се бъзикам
      авСралийци,евраци затворил съм всичко(на минус) и гледам умно мача
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• затворих ръчно ще го дебна
        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Всички чакат Аукциона на Франция .Знае ли някой кога излизат резултатите? ...и къде най-напред?...Мастер ти сигурно можеш да помогнеш Ще съм благодарен!
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• forexboy

14.12.2011, 14:48

Начално
            Цитат:
            Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
            1,2848 садисти
            Еблев, за всеки случай се подготви и за 1.2646 . Все пак говорим за нива на големите графики, където 1-2 фигури отклонение са си нещо нормално

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Чудя се кой ли брокер ще извади първи на пазара пълзящ стоп-загуба? Всеки път като доближи стопа да го изтегля още с 20-30 пипа... Няма да се налага търговците да киснат постоянно пред компа... Сигурно ще има голям пазарен успех?!
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

то като стане тъй ........ фалита идва още по бързо >>> аз искам да фалирам дисциплинирано >>>>отивам на морето да ме духне морския
                време е за туикване на системата. при стоп 600-700 пипа и таргет 200 е въпрос на време само фалита
                доказателството е под носа ти , виж колко печеливши сделки заминаха от един СТОП
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Сори пич. Искрено се надявах на твоя бъкет да не е 2848
                  Дано да е за хубаво >>>щот сега може и да започне вече големия дългосрочен спад >>> 1,28476 е дъното засега при мен
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Чудя се кой ли брокер ще извади първи на пазара пълзящ стоп-загуба? Всеки път като доближи стопа да го изтегля още с 20-30 пипа... Няма да се налага търговците да киснат постоянно пред компа... Сигурно ще има голям пазарен успех?!
                    когато е на гранична зона стопа и се очаква обръщане аз бих го преместил и ако и това не спаси системата нека се затвори
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                      защо не мръдна стопа още надолу?трябва в такива крити4ни моменти да си до компа 4е за малко може да се размине
                      ами ако не се размине и продължи към новия стоп ? и него ли ще мърда
                      стопа затова е стоп, да те предпази от по-големи загуби. мести се в една единствена посока...........

Коментар

Коментар

защо не мръдна стопа още надолу?трябва в такива крити4ни моменти да си до компа 4е за малко може да се размине
                          то като стане тъй ........ фалита идва още по бързо >>> аз искам да фалирам дисциплинирано >>>>отивам на морето да ме духне морския
                          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Мъките свършиха >>>
                            Сори пич. Искрено се надявах на твоя бъкет да не е 2848

Коментар

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Мъките свършиха >>> сега вече може да се разходя >>> ЕБЛЬОВКАТА ме върна в предучилищна подготовка >>> да видим ще успее ли и да ме фалира ....
                                пазаро ми взе стопа перфектно и сега може ойрото да поскъпва >>> ето какво остана от сметката ми

http://prikachi.com/images/852/4226852F.png
                                http://prikachi.com/images/856/4226856a.gif
                                Баси, моя стоп е на 1.2844

Коментар

Working...
                                X