Първоначално изпратено от stone kold
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениетухлите!Ядосах се
моа ти пратя нящо
мн по-добро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petko27 Разгледай мнениеТъргувам с реална сметка в традер.бг надявам се да не се сърдите ако се възползвам от някой ваши прогнози поне докато се науча.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеТц,тц,тц,язък,съчувствам ти и напълно те разбирам,щото аз съм малко по-дрът.
Тогава мястото ти е тамън тука-вече загубил надежда за нещо убаво у тази БълХария и разчитащ изцяло на чудото на комара.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеДа но въобще не ми излиза ,като при тебе
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеhttp://prikachi.com/images/358/4066358R.jpg
Така ли направи ?Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениекой ренко по-точно ти трябваЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеБлагодаря ти,ще се позанимавам пък ако не стане не е фаталнотука не моа да сложа ренко есперт ама изнамерих линк http://www.forexfactory.com/showthre...199285&page=50 там на 745 мнение има го. истегли го и прави по схемата и става работата.запитай пак насам ако има нещо или нищо.ще каза как става,без проблеми,няма триудности.успехец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеrenko not found или аз нещо не правя както трябва или не етози начина
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеrenko not found или аз нещо не правя както трябва или не етози начина
Така ли направи ?Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеплейбой ето ренко графица по точки.
1.закачваш напримерно евро.дол на 1м
2.отгоре слагаш експерта
3.иска4кваш ниаколко секунди
4.отиваш отгоре на на фаил после на другото дето пише опен офлине
5.изнамираш каде е ев.дол ама на 2 минути и го цъкаш там
6.иска4а ти ренко графика
ама експерта ти трябва да е настроен за 2 минути там дето има написано кандел сийз в експерта вутр на настроиките.а пък тиме граме трява да е на 2 мин
и другото е щото ти трява малко историческа хромография от брокерката.натискаш еф2 истегляш с доунлоад сичко за евро.до .и това е първо то което трябва да се направи иначе ренкото ше дава малко кандели назад в времето.мерси.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеОтиваш в метаедитора и там долу където е за търсене пишеш renko и ти излизаа индикатора. Компилираш го и готово.
A някой да знае как да го оправя това ?
Във всичките метатрейдъри е увеличен шрифта. Преинсталирах и пак същата работа. Какъв му е проблема ?
http://prikachi.com/images/292/4066292t.jpgЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
Коментар