IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да мръдне стопа еблю надоле още и да из4ака около 27хх ако не затваря ръ4но
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      2857 при мен. По ниско ли е от предното?
      аха

Коментар

• 2857 при мен. По ниско ли е от предното?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Добрутро! Ебльо да отива да се разхожда
          за съжаление днес разходката няма да му помогне.
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Добрутро! Ебльо да отива да се разхожда

Коментар

• Пуснах късите на евро/долар припробива на долната линия на болинджър на 15мин. Стоп на 15тина пипса отгоре. Още незнам за таргета. Може би на 2800 или малко по-рано.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                днес ще е, утре ще един спокоен петък ,пък и хубав празник лимита ми е на 1 2800 и после пак и пак и пак тия дето чакат горе в 17 часа ще пиат студена вода
                млъкни
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Като ви гледам май всички сте купили еврото? Може ли да удари 1,27 утре, а?... Гърчулята са заявили в прав текст че ако не получат следващия транш илизат от еврото! Лошото е че вече нито ЕС нито МВФ имат пари за Гърция...
                  Може ,може
                  Анализи EUR/USD

Коментар

Като ви гледам май всички сте купили еврото? Може ли да удари 1,27 утре, а?... Гърчулята са заявили в прав текст че ако не получат следващия транш илизат от еврото! Лошото е че вече нито ЕС нито МВФ имат пари за Гърция...
                    и там е една каша...казват има пари после няма пари, фондове обещания, гласуване .....голям оптимизъм лятото покрай гласуването на икономий в гърция ето нищо не помага
                    молим?айде нема нужда

Коментар

днес ще е, утре ще един спокоен петък ,пък и хубав празник лимита ми е на 1 2800 и после пак и пак и пак тия дето чакат горе в 17 часа ще пиат студена вода
                      Last edited by strannik; 05.01.2012, 10:28.
                      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Като ви гледам май всички сте купили еврото? Може ли да удари 1,27 утре, а?... Гърчулята са заявили в прав текст че ако не получат следващия транш илизат от еврото! Лошото е че вече нито ЕС нито МВФ имат пари за Гърция...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Брей два пъти ме изкарва с нулев стоп от 2916 , ма на третия тръгна
                          Цел 3111
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• силен старт за еврото се очертава
                            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                              Мерсаж >>.не съм се предал
                              ПП. На Кашя и трябвало пари за галерията
                              http://www.aargauerzeitung.ch/schwei...zung-118400228
                              http://kashyahildebrand.org/
                              ако 75 к са били проблем за тях и са прибягнали до там....аз очаквах сумата да бъде стотици милиони
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Добро утро!
                                Не е нужно да търкате вълшебни ибрици,а да спите под един юрган с подходящата личност:
                                http://www.capital.bg/politika_i_iko...ntralna_banka/
                                Дръж се,Ебльо,не се давай на неверниците,дето до вчера викаха ,,Осанна!",а днес вече:,,Разпни го!" ,че и вече те прекръстихаТи все още си Fucker Fuckerson!
                                Успешен ден на всички!
                                Мерсаж >>.не съм се предал
                                ПП. На Кашя и трябвало пари за галерията
                                http://www.aargauerzeitung.ch/schwei...zung-118400228
                                http://kashyahildebrand.org/
                                Last edited by Ебльо Еблев; 05.01.2012, 09:59.
                                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Working...
                                X