IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Като порнат заплахата от Еврото и ще девалвират долара,и ще си изпарят хем дълговете хем евродоларовите резерви т.е. богатства.И установяват тотално световно господство.
    юрото само по себе си не е заплаха . Заплаха са еврата в китайските банки.Защо китайците не искат да откачат юана- за да не могат да ги притискат преди да са си дигнали жизнения стандарт и да са набумкали евроюани навред.

Коментар

• Като порнат заплахата от Еврото и ще девалвират долара,и ще си изпарят хем дълговете хем евродоларовите резерви т.е. богатства.И установяват тотално световно господство.
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Агенциите са заложили срещу всяка добра новина от зоната по една гадна от тях.Играта е гадна ,но ясна ....не трябва да има единна Европа.
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          СиП на едро взе да ги кътва
          да не забравяме, че и те са хора и там пари играят. На всички им е ясно, че имагинерната "математика" е влезнала сериозно в финансови свят..
          не си навивам , че не могат да даунгрейднат някого само заради "спорта"

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            СиП на едро взе да ги кътва
            И само забележи,че всичките тия са ония дето се канят да са първа писта в райхс-еврото
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• СиП на едро взе да ги кътва

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Много повече от 2 - 3 .... поне 20 -30 години ....Моделът е изчерпан,но за съжаление сметката не е платена . И когато (и ако) един ден всичко приключи ще се окаже, че сме се върнали във времената на Свещенната Римска Империя
                ..след тези 2-3 ще сме претръпнали и оставащите ще се борим за оцеляване. Никой не иска да повярва на къде сме тръгнали и всички се надяват на късмета на рицарите от ордена на Йоан защищавайки Малта...но дали е било само късмет, че могат да го отложа могат , но с колко още..да не се върнем само в бягството на Мойсей..каквото и да става ще е интересно- поне за тези дето могат да стрелят...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                  Европа не е БеГетовицата.... за съжаление нашо...
                  май на там отиват нещата,
                  че това което меркози
                  предлагат си е на 90%
                  валутен борд

Коментар

• Първоначално изпратено от pupesh Разгледай мнение
                    гапа запълнен.....следваща спирка 3660...
                    гапът от 28.11.11 незапълнен

Коментар

• И последно от мен, че да не досжадам.... много ... Тая нощ мисля да си взема малко евро/ози от 1.30, че ми се междрелеят едни 7,8 + фигури в следващите месеци.....

А ако сбъркам - болкта ми ще е малка!

Успех на всичкото трейдъри... а на кибиците - приятна раздумка!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                        Дано го пусне !!!!
                        Ебльо Еблев ччадо,
                        що искаш да ми развалиш празника ?????
                        Е добре де >>> до 1,33333333333 може и после обаче нагоре
                        ПП .Аз за всеки случай съм заложил мечи капан на 1,3191 и си лягам
                        Last edited by Ебльо Еблев; 05.12.2011, 22:07.
                        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• П.С.... А сметката на европаще я платим пак ние... като инфлация! както платихме част от сметката на САЩ в предните 2 години... То е ясно!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Много повече от 2 - 3 .... поне 20 -30 години ....Моделът е изчерпан,но за съжаление сметката не е платена . И когато (и ако) един ден всичко приключи ще се окаже, че сме се върнали във времената на Свещенната Римска Империя
                            Баааси якото! Откога мечтая да се повивам с чаршав когато отивам на работа, и всяка вечер да се боричкам в оргиии... и единственото ми притеснение е данеби вместо женско да порна мъжко дупе... в алкохолния делириум...

Айде по-сериозно, апокалиптосите... Европа не е БеГетовицата.... за съжаление нашо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                              Днеска на М15 не пусна кУрсо нагоре >>> а дано сега го спре на М5 да не ходи надоле
                              ПП В петък от нея отскочи на М5 вечерта ама да видим сега
                              Дано го пусне !!!!
                              Ебльо Еблев ччадо,
                              що искаш да ми развалиш празника ?????
                              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
                                ... Европа я чакат много тежки 2-3 години..
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X