If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
според мен ше има положителнен изход за зоната след което за да предотвратят скока на еврото ше намалят рейтингите или след като ско4и еврото за да намалят ефекта ше ги намалят рейтингите,,,но ударът ще е голям ако ги смъкнат на вси4ки страни което ме кара да мисля 4е ще бъде съразмерен спрямо добрите новини от европа в края на седмицата
Ти изказваш съображения на дълго позициониран с отрицателно салдо..
шега!!
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Агенциите са заложили срещу всяка добра новина от зоната по една гадна от тях.Играта е гадна ,но ясна ....не трябва да има единна Европа.
според мен ше има положителнен изход за зоната след което за да предотвратят скока на еврото ше намалят рейтингите или след като ско4и еврото за да намалят ефекта ше ги намалят рейтингите,,,но ударът ще е голям ако ги смъкнат на вси4ки страни което ме кара да мисля 4е ще бъде съразмерен спрямо добрите новини от европа в края на седмицата
няква агенцийка щяла да ш...иба Германия,Франция.....и т.н
това да не са им съединените е...бани щати не мирясаха ейййй
някой пак напълнил гушата.повечето пак от страната на булката
Гушата ли каза или гащите?!? от страната на момичето
няква агенцийка щяла да ш...иба Германия,Франция.....и т.н
това да не са им съединените е...бани щати не мирясаха ейййй
някой пак напълнил гушата.повечето пак от страната на булката
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
юрото само по себе си не е заплаха . Заплаха са еврата в китайските банки.Защо китайците не искат да откачат юана- за да не могат да ги притискат преди да са си дигнали жизнения стандарт и да са набумкали евроюани навред.
Всеки втори след теб е заплаха и претендент.Еаt or be eaten kill or be killed
Коментар