If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
на дневна графика ,временните работи са от 7 до 15 дена-средно временно
доста години ги наблюдавам.временни ми ти работи пробвал съм да ритам наобратно.не един път боли
на обратно се рита рядко но днес е особен ден според моя боб
Ей Ви малко плява, за нагоре
11:36. EUR-USD (1.3334). Непосредствена техническа бариера към 1,3365-75, с риск от повторен тест на дъната . amc-forex.com
11:12. Индексите в Европа спадат средно с 1 %. От технически аспект обаче спада от 2 декември има временен характер . amc-forex.com
11:05. Дилърски чат: Днешните решения на евро лидерите създават условия за трайна финансова стабилизация в Еврозоната
11:04. Дилърски чат: Евро-долар се очаква да остане подкрепено в зоната към 1,3250-30 през американската сесия
11:01. Европейските пазари показват признаци на трайна стабилизация. Разликата между доходностите на европейските облигации се свива. Меркел заяви, че началото на форума е много обещаващо, а ЕЦБ изкупува облигации на периферни държави
на дневна графика ,временните работи са от 7 до 15 дена-средно временно
доста години ги наблюдавам.временни ми ти работи пробвал съм да ритам наобратно.не един път боли
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
еврака обърна посоката и на дневна какви фигури нагоре сънувате.и да има нещо ще е временно.понякога гледам графиките,после,чета тука мнения и си мисля, дали нямам температура аз скоро в дълги не влизам.поне 7-10 дена
само ще скъсявам .успех на хората
еврака обърна посоката и на дневна какви фигури нагоре сънувате.и да има нещо ще е временно.понякога гледам графиките,после,чета тука мнения и си мисля, дали нямам температура аз скоро в дълги не влизам.поне 7-10 дена
само ще скъсявам .успех на хората
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар