Първоначално изпратено от playmen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСиП на едро взе да ги кътва
не си навивам , че не могат да даунгрейднат някого само заради "спорта"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСиП на едро взе да ги кътвадето се канят да са първа писта в райхс-еврото
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМного повече от 2 - 3 .... поне 20 -30 години....Моделът е изчерпан,но за съжаление сметката не е платена
. И когато (и ако) един ден всичко приключи ще се окаже, че сме се върнали във времената на Свещенната Римска Империя
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЕвропа не е БеГетовицата.... за съжаление нашо...
че това което меркози
предлагат си е на 90%
валутен борд
Коментар
-
Първоначално изпратено от pupesh Разгледай мнениегапа запълнен.....следваща спирка 3660...
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДано го пусне !!!!
Ебльо Еблев ччадо,
що искаш да ми развалиш празника ?????
ПП .Аз за всеки случай съм заложил мечи капан на 1,3191 и си лягамLast edited by Ебльо Еблев; 05.12.2011, 22:07.Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМного повече от 2 - 3 .... поне 20 -30 години....Моделът е изчерпан,но за съжаление сметката не е платена
. И когато (и ако) един ден всичко приключи ще се окаже, че сме се върнали във времената на Свещенната Римска Империя
Откога мечтая да се повивам с чаршав когато отивам на работа, и всяка вечер да се боричкам в оргиии... и единственото ми притеснение е данеби вместо женско да порна мъжко дупе... в алкохолния делириум...
Айде по-сериозно, апокалиптосите... Европа не е БеГетовицата.... за съжаление нашо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеДнеска на М15 не пусна кУрсо нагоре >>> а дано сега го спре на М5 да не ходи надоле
ПП В петък от нея отскочи на М5 вечерта ама да видим сега
Ебльо Еблев ччадо,
що искаш да ми развалиш празника ?????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение... Европа я чакат много тежки 2-3 години......Моделът е изчерпан,но за съжаление сметката не е платена
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар