If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес така ми изби стопа. Можете ли да ми кажете, че на работата нямам МТ4 в 15:37, колко е бил върха на E/D? при мен 1.3397 sell(всъщност не при мен, а при трейдарите)
Слаба журналистика - няма спор.
Аз бих написал статия със заглавие :
"Като не можеш да "ходиш по водата" - ходиш с лимузина"
и бих сложил акцент върху това, че симпатягата е похарчил минимум 75К лефа (щото има мито и ДДС и пакет екстри), а в това време 2-ра или 3-та година една църква се мъчат да построят на ъгъла на Сливниц и Ген.Колев и не могат да я построят.
Така малко по-разбираем изглежда проблема в БГ църквата, сякаш.
пп
.... и с цялата си наглост ще ни търсят за дарения. ай сиктир бе.
Е убо де, какъв автомобил ще му подхожда на дедо Владика според теб?
Днес така ми изби стопа. Можете ли да ми кажете, че на работата нямам МТ4 в 15:37, колко е бил върха на E/D? при мен 1.3397 sell(всъщност не при мен, а при трейдарите)
Хахах, и аз искам ама трудно дава Кат сме почнали с молитвите за мен един ДАКС на 6000 и едно FTSE на 5500 ако може. Паяци под 125 също няма да откажа. Ако може и Асансьора да слезе до 1,2340-70
Дъл да не си поискам и нещо 200-та месечно Да не ставам нахален
След прочитането на доста позитивни ревюта за МБтрейдинг реших да отворя сметка с тях щото ФКСМ имат мното високи спредс особено за евро долар. Някой има ли опит с тях и наистина ли са толкова добри кокото ги изкарват? Плюс тва трябва да са иsтински ИСН брокер..
Ко стана бре? Какви са тези бурни възгласи... не ударихме 1.333333333333333
Да ви питам всички колеги тук аз трейдъра.
Някой знае ли изобщо на графиката, коя цена показва (продава или купува)? Говоря и за двете графики? Колкото и да е малко подробност, бих искал да знам, защото днес ме изкараха извън нерви трейдърите
Предварително Благодаря!
Щото неска трейдърите котираха 1:гьотете на няколко пАти
Би ги в гъза и мисли за късосрочни сделки другАде, нещо са са ушили
Ко стана бре? Какви са тези бурни възгласи... не ударихме 1.333333333333333
Да ви питам всички колеги тук аз трейдъра.
Някой знае ли изобщо на графиката, коя цена показва (продава или купува)? Говоря и за двете графики? Колкото и да е малко подробност, бих искал да знам, защото днес ме изкараха извън нерви трейдърите
Коментар