IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
    купи 3400 цел 3440
    стоп 3386
    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Аз съм у асансьора за 24 етаж

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
        аи честит, берекет да е
        купи 3400 цел 3440

Коментар

• аи честит, берекет да е

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto Разгледай мнение
            Да ви е честито,тук само мъгла виждам аз
            Да не си по ИНГИЛИЗИЯ у ЛЪНДЪН
            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
              ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ СНЕГ !!!!!
              Да ви е честито,тук само мъгла виждам аз

Коментар

• Късо от 1.3397
                Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ СНЕГ !!!!!
                  11:06. Кросовете срещу йената остават под натиск от опасения, че фалита н MF Global може да има ефекта на фалита на Лемън Брадърс, тъй като размера на откритите позиции към финансови институции на MF е сравним с този на американската застрахователна компания AIG през 2008 г. zerohedge.com

11:03. EUR-USD (1.3404). Евро-долар се отблъсна от първата офертна зона към 1,3420-30. Изпитва силен натиск чрез кросовете (EUR-JPY, EUR-GBP).amc-forex.com
                  С първия сняг може и да се пързулнем

Коментар

• ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ СНЕГ !!!!!
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Това знаете ли го?
                      Британският премиер Дейвид Камерън ще пристигне в Брюксел за среща на ЕС на фона на искания във Великобритания за провеждане на референдум и обвинения в следване на непопулярни политики, пише „Гардиън”. Камерън пристига за среща на ЕС за спасяване на еврото, помрачена от бунта в евроскептичния британски кабинет. Натискът е заради нарастващата изолация на Лондон в ключови столици в Европа.
                      Депутати на британските консерватори проведоха среща в сряда, за да обсъдят тактиката си, след като държавният секретар за Северна Ирландия Оуен Патерсън провокира Даунинг Стрийт. Патерсън заяви, че всяка ревизия на Лисабонския договор в резултат на двудневната среща ще трябва да бъде поставена пред британския народ за гласуване на референдум.
                      „При голяма фундаментална промяна в нашите отношения, произлязла от създаването на нов блок, който на практика ще бъде нова страна, от която ще сме изключени, мисля, че неизбежно ще има голям натиск за референдум”, заяви Патерсън.
                      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Да аз съм ловец на дъна и върхове. Гледаш ли от сутринта каките ма9 и ема 21 на 5 мин. Два печеливши входа дотук. Ти чакай и лапай мухи да ти узрее фундамента. Зелен са те откъснали Вашите и никога няма да узрееш
                        стана ми досадно да те ебавам ве4е

спирам засега

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                            поне си трай за сделките откъм подробности та да не ти се подиграваме
                            Да аз съм ловец на дъна и върхове. Гледаш ли от сутринта каките ма9 и ема 21 на 5 мин. Два печеливши входа дотук. Ти чакай и лапай мухи да ти узрее фундамента. Зелен са те откъснали Вашите и никога няма да узрееш

Коментар

• ....

поне си трай за сделките откъм подробности та да не ти се подиграваме

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                А бре смешко, то тренд си има отдавна и ако не знаеш да ти кажа, че е в посока поевтиняване на еврото. сега тук обаче ловим корекции.и правим пари, а ти си бъркай в носа и чакай да ти дойде........ тренда(фундамента)
                                Ако не знаеш как се определя тренда(фундамента) графично, ще ти кажа: прекарай по една линийка по дъната и една по върховете и ще получиш един канал. Ако не е хоризонтален значи има тренд(фундамент). Палячо! Чакал фундамент
                                до скоро си мислех 4е имаш поне малко акъл и се правиш 4е не разбираш ,но ве4е знам 4е ти 4исто и просто си глупав

и си балък на вси4ко отгоре за 1 ден те обраха на 3 пъти

Коментар

Working...
                                X