IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    бря-яяя в таз тема и висшисти имало
    И висшисти и среднисти и Началници. Народа иска да има....:СтанкоD

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
      Добро утро!
      Гледам си графиката и си мисля, че вече сме за дълги.
      Вход за сега няма
      Спорни са нещата. засега на 4 часа има триъгълник . Да видим накъде ще избие. Даже и Фаналиста Злобното не знае какво става. с фундамента

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Добро утро и честит празник,колеги!
        Успешен ден и весело празнуване.
        бря-яяя в таз тема и висшисти имало

Коментар

• Добро утро и от мен!Честит празник на всички празнуващи!

Коментар

• Добро утро!
            Гледам си графиката и си мисля, че вече сме за дълги.
            Вход за сега няма
            DJ сватба

Коментар

• Добро утро и честит празник,колеги!
              Успешен ден и весело празнуване.
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Тук сме!!

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Баси и тук сам си говоря Успешен ден на всички Да взема да отида на работа мое да ми се оправи настроението
                http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Баси и тук сам си говоря Успешен ден на всички Да взема да отида на работа мое да ми се оправи настроението

Коментар

• Не ви знам вас, но аз започвам да градя дълга у Дакситу. Седя си и си мисля. Евро/долар мое и да рипа нагоре надолу, но Дакситу би трябвало само нагоре да ходи днес с малки пропадъци за откриване на още дълги. Освен ония тъпунгери ако не оставят лихвата

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                      Оооо, мацка, как си ?
                      Счупил ми се е нокита и ми е тъпо, щот няма да празнувам днес. Тъпото е че утре и вдруги ден правя и купон на моите, на който няма да присъствам

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        И честит ви 8-ми март!!!
                        Оооо, мацка, как си ?
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• И честит ви 8-ми март!!!

Коментар

• Добрутро!!!

Коментар

• има и безхаберни от 15.30
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• 08:25. Акцентът днес е в решението на ЕЦБ (14:45 ч.). Очакванията са за намаляване на лихвата с 25 пункта и за приемане на програма за рефинансиране на европийските банки, които до голяма степен са вече отиграни от пазара

* Еврото остава подкрепено от интереси за закриване на къси позиции преди започващия днес форум на европейските лидери.

* Допълнителна подкрепа еврото получава от слуховете, че Г-20 ще разширят финансовата си подкрепа за Еврозоната.

* В положителна посока за евро-долар е и ръстта на фючърсите на европейските индекси и ръстта на индустриалното производство на Германия два пъти над пазарните очаквания, +0,8 % на месечна база при очаквано ниво от +0,4 %.

То и вчера беше подкрепено ама някакви дебелосерковци от Германия оакаха терена(13:46. EUR-USD (1.3380). Евро-долар се отблъсна от 1,3453 и спадна до 1,3369, след като официални представители на Германия заявиха, че са песимисти относно резултатите от срещата на евро лидерите в петък )

Коментар

Working...
                                X