If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добро утро РЕДЕ , точно 'доброволен' , не е подходяща дума посл.едните проучвания в Европа друго казват.ЩЕ прегърнат еврооптимизма като минат през инфлацията, за да ги избави еврооблигацията и ще затрият нацията .те и в рима стана
п.п.за вас демокрацията на интеграцията за нас фискализацията
Аз затова казвам "донякъде доброволен"
Щото като ти е много неизгодно да не си в зоната,
да те режат главата с тарифни и нетарифни
ограничения, гледаш да си в нея, щото е донякъде
по-изгодно да си вътре , а не в зоната на здрача.
Нали знаеш понятието "в задния двор на империята" ?????
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Този абзац ме прави силно замислен вече девета минута.
Аз имам едно предложение,Реде-не ти трябват 5 чиляка да го натискат,то врещи на умрело,та земе та ритне некой и той почва с него да врещи,абе дандания до небето.
Вземи Стоуна с тебе,той ще го вдигне за единия крак у въздуха,ти го мушкаш и воала,мадам,льо жур дьо Спас
ПРАСИТО не се събаря, а със силен
еднократен удър с катаната му се
реже главата наведнъж!!!!
Тя затова требе да е много остра
ВСИЧКИ ПРАСЕТА НА МЕЗЕТА !!!!!
ДНЕСКА ЩЕ Е ЯКО КЛАНЕ !!!!
ЖИУОТНО-УРУД,
на ПРАСИТО му остават
максимум три денонощия жювот
През час два приточвам катаната
Нетърпението е огромно !!!!
Колячката толкоз остра е станала, че
разцепва на две косъм, но не по дължина,
а по дебелина
Реде да го заколиш хуманно >>> а не кат мой приятел всяка година за Коледа върши простотии .Влизал с брадвата в заграденото място за разходка на прасето и то горкото веднага разбирало че се задава смърта му и хуквало да бяга .А той понеже не му се занимава много много >>> кат го приближи на брадва разстояние го цапвал все някъде >>>обикновенно в краката първо за да не може да бяга и след това го довършвал >>> ама пръскало и хвърчало кръв във всички посоки и казва с гордост и садизъм според мен че било кат Баташкото клане
ПП . Аз си мисля че по този начин прасето се стресира много и след това месото му не е така вкусно Ти кат профешънал какво ще кажеш за това ?
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
......
а по дебелина
Този абзац ме прави силно замислен вече девета минута.
Аз имам едно предложение,Реде-не ти трябват 5 чиляка да го натискат,то врещи на умрело,та земе та ритне некой и той почва с него да врещи,абе дандания до небето.
Вземи Стоуна с тебе,той ще го вдигне за единия крак у въздуха,ти го мушкаш и воала,мадам,льо жур дьо Спас
ЖИУОТНО-УРУД,
на ПРАСИТО му остават
максимум три денонощия жювот
През час два приточвам катаната
Нетърпението е огромно !!!!
Колячката толкоз остра е станала, че
а по дебелина
Добро утро!
Днес правя една забележка-продължава тук-таме из драсканиците да се прокрадва въпросът:,,Какво ще правят горките Щати с огромния си дълг,когато доларът стане много скъп?"Отговорът е-ами нищо.Нищо няма да правят.Ще продължат да си продават ценните хартийки на една от най-изгодните цени на света.Засега истинска алтернатива на гущера няма.Самият дедо Бъфи ви го каза ясно и кратко-щом можеш да си печаташ неограничено банкноти и да си плащаш с тях,значи си с тройно А форевър.
Айде успешен ден,че се уморих да дращя!Вече ще почивам днес.
strannik чадо,
ако евроинтеграцията през последните 50-60 години
е донякъде доброволен процес то цитираните от теб
империи са изградени със силата на оръжието и
яките кланета !! Евроинтеграция хе хе хе
Успешен ден на всички ХОРА !!!
Някои трябва да плати дълговете на Стара Европа . Германия сама няма да има сили
Евроинтеграцията е ключът.Първо на югоизток после и на североизток. Не изключвам паралелен процес.Евроинтеграцията не е от вчера.Византия , Западната римска империя, Османската империя ,Третия раих, СССР, това са мъртви евроинтегрирани империи .Днес геополитиката по хоризонтала е отживелица.Вертикалните битки са по интересни ,водят се и в двете посоки/и нагоре и надолу.,така че интересното предстои
. еврото улетя каръка свърши
за днес да но сега съм на лек режим то моя лек режим е непостижим за огромна 4аст от трениращите клек до 200кг тяга до 230 кг 5-10 повторения бен4 прес до 150 кг
за днес да но сега съм на лек режим то моя лек режим е непостижим за огромна 4аст от трениращите клек до 200кг тяга до 230 кг 5-10 повторения бен4 прес до 150 кг
Коментар